Oliver ez csak egy ötlet de ha átgondolod és megfelelően megtervezed igy nagyobb erőhatásra leszakad a gomba fej. M 10 bkn csavarra milyen menetet lehetne vágni ?
Lenne egy kérésem...
Valaki meg tudná nekem mérni fz6s-en (2004,2005,2006os) hogy mekkora az első villaszár hossza alul a porvédőtől a villaszár tetejéig? úgy, hogy az első kerék a levegőben van...
nagyon megköszönném....
Valaki tudja mennyi az első rugóút és hogyan kell megmérni?
köszi szépen....
T
A hasidomhoz ha gyári járt volna egy egységcsomag nem tom hol vetted menj vissza kérdezd meg.
A hátsó doboznak a Givi V46 ajánlom Fém tartoval tudom miröl beszélek nekem volta gyári verzio le kellet cserélnem.
Sziasztok! Boldog tulajdonosa vagyok egy s2-es Fazer-nek! Lenne pár kérdésem hozzátok! Szerintetek milyen topcase-t vegyek hozzá? A gyári azért tetszik, mert nem olyan nagy a tartója, mint a többinek, de sajnos ezért a teherbírása sem túl nagy!
Vettem egy hasidomot, de sajnos nem tudom feltenni, mert ha jól sejtem kell hozzá valamilyen tartó! Hogyan tudnék egy ilyen tartóhoz hozzájutni vagy elkészíteni?
Köszi az infót, rajta vagyok az ügyön . Esetleg tanácsokat tudsz adni, hogyan kellene megoldani? Hallottam már énis erről a problémáról, olyat kellene kiötölni, ami esetleges felakadás esetén nem a vázból töri ki az anyagot, hanem maga a gomba feje szakad le..
Oliver nagyon ügyes vagy jó a tervezés le a kalappal még jól is néz ki a gomba de ez igy nem jó ez ha eset leg elesel kitörheti a vázat rosszab esetben a blokkot is gondolkozz el ezen.
Ez igy nagyon hasonlit az LSL gombára nézd meg az eredményt Goimo motorján motorozz.hu kitörte még a blokból is a menetet.
Feltehetnél pár képet majd róla, hogy milyen még szerelés előtt, és utána a motoron hogyan mutat. Én még mostsem tudtam eldönteni, hogy bukócső, vagy gomba a jobb megoldás.
Múlt hétvégén beletettem és elhatároztam, hogy már nem veszem ki, csak a szezon végén. Remélem már nem lesz hosszabb távon -10 fok. Mondjuk nekem fűtetlen zárt helyen van, ahol egy két fokkal magasabb a hőmérséklet mint a szabad ég alatt.
Tavaly télen ki sem volt véve belőle.
Lenne egy kérésem...
Valaki meg tudná nekem mérni fz6s-en (2004,2005,2006os) hogy mekkora az első villaszár hossza alul a porvédőtől a villaszár tetejéig? úgy, hogy az első kerék a levegőben van...
nagyon megköszönném....
Valaki tudja mennyi az első rugóút és hogyan kell megmérni?
köszi szépen....
T
A hátsó doboznak a Givi V46 ajánlom Fém tartoval tudom miröl beszélek nekem volta gyári verzio le kellet cserélnem.
Topcase: hacsak nem városi szaladgáláshoz kell a mocc, akkor sztem felejtsd el.
Vettem egy hasidomot, de sajnos nem tudom feltenni, mert ha jól sejtem kell hozzá valamilyen tartó! Hogyan tudnék egy ilyen tartóhoz hozzájutni vagy elkészíteni?
Előre is köszi a segítséget!
van par elado Yamaha indexem, R1 / R6-on volt, de azt hiszem ugyanaz mint a Fazer-e.
ha valakinek pont ilyenre lenne szuksege:
elerhetoseg az adatlapon, v. 30 / harmincharom 03 215
udv,
N.
Ez igy nagyon hasonlit az LSL gombára nézd meg az eredményt Goimo motorján motorozz.hu kitörte még a blokból is a menetet.
én mindig utáltam a műszaki rajzot...
Akkor megyek biztosan!
Szerintem a párommal megyek!
Mikorra érdemes odaérni?
Gondolom zárt helyen lesz a dolog?!
Tavaly télen ki sem volt véve belőle.