Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja unatkozom mit csináljak ilyen hidegben.
Látom ráértél a délután...
Itt vannak a hasidom tartói.
Sziasztok! Eladó YAMAHA FZ6 gyári kipufogó végdobom. 1000km (bejáratás) időnyit futott, utána felkerült a gépre a sportcső. Ha barkácsolnál, megfúrnád, szétvágnád, átalakítanád, vagy csak véletlenül nekitolattál valaminek :) akkor most olcsón kísérletezhetsz vele, illetve pótolhatod! 2004-2008-ig minden fz6 modelre!
Akkor most már biztos, hogy Givit veszek! Előre is köszi a képeket!

Amúgy tényleg jó az ülésed! Nekem is tetszik, csak elég drága!
Sziasztok!
2006-os fz 1 -hez keresek hasidomot és tura plexit. Ha tudtok benne segíteni,hogy hol nézzem meg a neten előre is megköszönöm! Dobozok is kellenének a mocira
Most akkor mit csináljak takarjam le ? Majd lassan megszokod
Köszönjük karu, hogy minden nap emlékeztetsz minket rá, hogy milyen ülésed van!
A gyári szar úgy ahogy van! Ne hogy vegyél olyat!
Nekem az első tartóm gyári volt nem igazán terhelhető izeg mozog.
Amit ott árulnak hozzá dobozt rossz úton zörög a fedele.
megprobálok képet csinálni a hasidom tartoiról
Szerintem el fér abbol kel kiindulni hogya gyári kpufra a műanyag boritásra pont passzol.
Kösz ia képeket! Nekem egy BOS dob van fent és eléggé ovális! Szerinted ráfér arra is a tartónak az alsó része?
És ha nem szeretném tovább fejleszteni? Tehát ha elég egy doboz, mert csak egyedül túrázom? Akkor jó a gyári is? Vagy az semmiképp?

A hasidom tartójában tudnál segíteni abban, hogy hova kell felfogatni és akkor készítek hozzá tartót!
Még egy pár.
Néhány kép igy jobban látod hogy miről beszélek.
Ha szép az a hasidom tardsd meg és probálj csinálni hozzá egy tartót a gyári eléggé drága 60-90 ezerig.
Givi cucokra a Shox motoros áruházat ajánlom adoboz 50-60attol fugg hogy natur vagy fényezett a fedele
a tarto olyan25 körül van.
A Givi előnye a gyárihoz képest az hogy tudod később felyleszteni ha esetleg oldaldobozokat szeretnél.
már néztük, de sajnos nem tudnak méreteket közölni, mert kívülre megegyezik, a kedvemért meg nem fognak egy telszkópot szétszedni
Menj be egy yamaha kereskedésbe, nézzétek meg a teló robbantott rajzát, nyomtassátok ki, és otthon hasonlítsd össze a te teleszkópoddal.
most is szét van szedve, mert sajnos í­gy használhatatlan a motor, kicsit fékezek és egyszerre lekoppan sajnos, meg nem is csillapí­t.
Már mindent kicseréltem (rugó, olaj, szimmering, csúszógyűrű), meg megnéztem, már csak a képen látható rugótányér lehet az, ami nem eredeti.... De a gyári méreteit még sajnos nem sikerült kiderítenem, feleslegesen meg nem veszek (25ezer/darab), ezért lenne jó az eredeti méretét valahogyan kideríeni, mert ha más van benne, akkor csináltatok, vagy veszek egyet. Valami kontárok rakták össze ezt a motort és úgy ellensújozták ezt a lekoppanást, hogy előfeszítették a rugót egy 5cmes csővel. Reklamálni meg nem tudok, mert az adásvételibe beleírták, hogy a motor sérült volt(amit egy apró karcra értettek), na meg marha messze vannak. Bánom, hogy nem újat vettem...
Köszönöm a segítséget! Akkor a Givi lesz a megoldás! Hol tudnám beszerezni és mennyibe kerül kompletten?

A hasidom nem gyári hanem egy utángyártott darab! Szerintetek mit csináljak? Eladjam és vegyek egy gyárit? Mennyibe kerül? Fényezve van? Amúgy erről a hasidomról van szó!
Sziasztok!

Eladó a mocim!

Építkezés miatt sajnos meg kell válnom tőle!

Nem fér bele sajna a keretbe és mellette nemtudok építkezni!

Eladom minden járművemet csak a párom autója marad, egy is elég egy családba!

Ha valakit érdekel írjon nekem vagy ide vagy 20/441-3652-es számon ér el egyész nap, bármikor!

Nem sűrgős, tehát nemadom oda ingyen!
Mi a hiba dodjál fel képeket ha esetleg mégegyszer szétszeded.
szia

Nagyon köszi!
Sokat segítettél, kiderült a hiba...
Azért szép a Te műszaki rajzod is. Mint egy óvodás gyereké.