Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most, hogy így megint jönnek a minuszok, milyen hidegben ajánlatos már kivenni az aksit a motorból?
Nem baj ha elkopik majd ujra futoztatod Főtaxi futozott.
Már jópár éve levették a gyártási listáról.
Te madár ! Bármikor tartom azt a sebességet amit te.
Ha olyan gyors vagy inkább vegyél valami gumit a bakelitod helyett mert avval nem lehet normálisan
motorozni. Tudom hogy kedveled azt a szutyok macadánt de mi lesz ha leveszik a gyártási listáról?
Mindkettőnek van előnye hátránya.Autoban is mindenki másra esküszik limusin ,coupé,kombi, egyterű,terepjáró sorolhatnám mindenki azt veszi amiben jól érzi magát és acéljának megfelel.
Nekem egy szutyok Citroen Berlingom van én azt szeretem
Autópályán elég nevetségesen néztek ki, ahogy görcsösen próbáltok kapaszkodni a kormányotokba..... Láma!
Igazság szerint a nekem a csupasz bringák jobban tetszenek, csak a szélvédősek praktikusabbak. Sajna az FZ6N lámpája nem tetszik - egy időben vaciláltam egy vörös dögön pedig.
helyes... ne kíméld az idom mögé rejtőző gyáva alakokat
De felvágsz hogy neked idomos van !
Ezek szerint az Nes egy szar ? ( össze verem mocskos képedet)
Persze természetesen, mindenkit várunk akit ez érdekel. Akár meghivonélkül is.
Én ott leszek, valoszinű hogy én fogom kitakarni, mint egy évvel ez elött az R-1et.
Ja. Tényleg, hülye egy címe van.
Akkor nézd meg mégegyszer a topik címét. Az a másik fórum: látom a virtuális térben diszorientált vagy.
Ja-ja, csak a burkoltakat hívják hivatalosan fazernek, a simát csak fz6-nak. Nem is értem, mitkeresnek itt ebben a fórumban az N-esek, hisz nekik nem is fazerük van.
Szia!

Igazad van!

Bár én a Harmatinál vettem a motorom, ti sokkal közelebb vagytok hozzám!

Van ott két régi haver az Auto Worldben!

Az eggyik gumis Andris, kék honda civicje van a másik a báttya Marci piros suzuki swift, ő szerelő!

Na mindegy!

Lehet menni hozzátok is ezzel a meghívóval amit én kaptam?

Te is ott leszel?

Akkor talizhatnánk személyesen is!

Köszi hogy szóltál, rendes tőled!
Erre Krisztián azt mondaná, nem az.
És ha mondaná, egyet kellene vele értenem...
rasszista link... majd kérem a moderátorokat, hogy távolítsák el.... most komolyan... kicsicsupaszfazeres már nem is Fazeres?
hmmmm... nézegettem a pacskerokat amik vannak nálatok... nemsokára esedékes lesz a gumicsere a gépen valsz. megkereslek mailben még
Az adatlapod alapján mi egy kicsit kicsit közelebb vagyunk
akkor kiélesítettem a kedvedért
ez a homályos?
Ez a hivatalos embléma.
köszi
Itt van:
Ok, este meló után felteszem!