Te madár ! Bármikor tartom azt a sebességet amit te.
Ha olyan gyors vagy inkább vegyél valami gumit a bakelitod helyett mert avval nem lehet normálisan
motorozni. Tudom hogy kedveled azt a szutyok macadánt de mi lesz ha leveszik a gyártási listáról?
Mindkettőnek van előnye hátránya.Autoban is mindenki másra esküszik limusin ,coupé,kombi, egyterű,terepjáró sorolhatnám mindenki azt veszi amiben jól érzi magát és acéljának megfelel.
Nekem egy szutyok Citroen Berlingom van én azt szeretem
Igazság szerint a nekem a csupasz bringák jobban tetszenek, csak a szélvédősek praktikusabbak. Sajna az FZ6N lámpája nem tetszik - egy időben vaciláltam egy vörös dögön pedig.
Persze természetesen, mindenkit várunk akit ez érdekel. Akár meghivonélkül is.
Én ott leszek, valoszinű hogy én fogom kitakarni, mint egy évvel ez elött az R-1et.
Ja-ja, csak a burkoltakat hívják hivatalosan fazernek, a simát csak fz6-nak. Nem is értem, mitkeresnek itt ebben a fórumban az N-esek, hisz nekik nem is fazerük van.
Ha olyan gyors vagy inkább vegyél valami gumit a bakelitod helyett mert avval nem lehet normálisan
motorozni. Tudom hogy kedveled azt a szutyok macadánt de mi lesz ha leveszik a gyártási listáról?
Nekem egy szutyok Citroen Berlingom van én azt szeretem
Ezek szerint az Nes egy szar ? ( össze verem mocskos képedet)
Én ott leszek, valoszinű hogy én fogom kitakarni, mint egy évvel ez elött az R-1et.
Igazad van!
Bár én a Harmatinál vettem a motorom, ti sokkal közelebb vagytok hozzám!
Van ott két régi haver az Auto Worldben!
Az eggyik gumis Andris, kék honda civicje van a másik a báttya Marci piros suzuki swift, ő szerelő!
Na mindegy!
Lehet menni hozzátok is ezzel a meghívóval amit én kaptam?
Te is ott leszel?
Akkor talizhatnánk személyesen is!
Köszi hogy szóltál, rendes tőled!
És ha mondaná, egyet kellene vele értenem...