Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A YH megszüntette a kiskereskedelmét (idén a tavalyi 29 helyett már csak 23 dealer van). Viszont kimondva, kimondatlanul a Harmatit nyomják. Az ilyen szalonos motorbemutató meg inkább társasági esemény, mint motorozás.

Egyébkénet meg.
Sziasztok!

Pénteken lesz az új 2008-as R6 debütálása a HARMATY YAMAHA szalonban budaőrsön!

Kaptam VIP meghívót és vihetek magammal 1 személyt is!

Este lesz 18:30-as kezdettel!

Remélem jó lesz és majd megírom milyen volt!
tuti a kép... kár hogy látszol a fejidomban ahogy fényképezed amúgy a fazer feliratot dobjad csak szépen
Unatkoztam, csináltam pár képet a motoromról, íme egy:
Ha csak annyi...
Ja! Anyukád garázsában áll az enyém. Nézegetheted. Többet mint én. De már nem sokáig....
Azé van némi közöm a Fazerekhez... Khhhm...
Ezt a topikot nem szabad bántani, hazai pálya! Huss innen.....
Nem kell szerénykedni, mindenki tudja,hogy két éve ilyenen alszanak a kutyáid is!
Nekem nagyon tetszik! Szerintem jól néz ki! Már korábban is nézegettem, csak kicsit húzós ára van. Majd egyszer.....
Nem porszemek voltak rajta hanem sár.
Mit szólsz a szőnyeghez gagyi?
Az vagy.
Azt hittem még mindig küzdesz a porszemekkel. Bár én lennék ennyire aprólékos.
Már mindent letakaritottam amotorozz.hun vagyok.
Sokkal jobb , teljesen megnyugodtam .
A Karu elrohant motort pucolni........
Karu! A lábtartód piszkos maradt!
Nyugodj meg, ez az alacsony fordulat miatt volt és nem beteg a motor, kicsit túlaggódod a helyzetet.

Most jó?!
Mais megvolt a km-adag . Sikerült egy új dolgot felfedeznem a motoron:
Ahogy beértem Egerbe elfelejtettem visszapakolni a lámpánál és vagy 4.-5.-ben indultam piros után. Elindult ugyan, de elég furán rezgett. Nyugtassatok meg, hogy ez az alacsony fordulat miatt volt és nem beteg a motor.
Kérdezhetném úgy is, hogy hogyan viselkedik a Fazer, ha 5.-ben indultok el? (Kicsit túlaggódom a helyzetet, de azóta ez motoszkál a fejembe )
Pihizik a drágám hétvégén megtettünk egy pár kilométert
Én ugy gondolom ha lesz egy ilyen motorod majd rájössz ezt igy nem lehet leirni azt az érzést amikor hirtelen gyositassz utána meg örülsz hogy meg tudod állitani és még a kanyarteknikkákat nem is emlitem.
Szerintem ez az a érzés ami miatt motorozunk.
Helló! Meséljetek már arról milyen az mikor 1-ben kb 2-3000-es fordulatnál húztok egy kövéret?
harap?jó nyomatékos? milyen?
Köszi!
Yupp.
Évadnyitó túrát Karu szervez. A motorozz.hu -n megtalálod a részleteket.
http://motorozz.hu/main.pl?men...
Sziasztok!

Lesz idén valahol, valamikor fazer találkozó?