Mikor és melyik kereskedésben nézted az árakat? Múlt pénteken bátyám felhívott, hogy a Cityben is milyen olcsó a Fazer. Pedig neki aztán nem sok köze vana a motorozáshoz...
Lehet, hogy a tavalyi készletet árulják...
Jó reggelt!
Igazad lehet!
De én úgy tudom hogy a sima Fz6 is ECU-s vezérlésű.Tehát nyílván digitális. Sőt én azt hallottam, hogy maga az egész blokk ugyanaz.Ha a digitális jelet nem egy tápfesszel zárod össze elvileg nem lehet baja.
De igazad van nem kell kókányolni!
Viszont az S2 nem tetszik a fekete blokkja miatt és drágább is.
Nem tudom más lényegesebb változás van még a kettő között? Kivéve a fékeket és telót.
hm.... magaddal beszélgetsz... tuti nem vagy skizo?
a bukócsövet a hétvégére ígérték... merem remélni, hogy legkésőbb pénteken 16:00-ra otthon lesz mert akkor érek haza és szándékomban áll neki is feküdni felrakni.
Az elektronika egyáltalán nem egyezik az s2 teljesen más amüszerfalnál avezetékek szinezése és darabszáma nem egyezikk. Itt kenbusos jelek szaladgálnak a drotokon ami azt jelenti hogy egy szál vezetéken több informácio is áramlik ha valamit rosz helyre dugsz kinyirhatod az ECUt a gép agyát az meg legalább 300000ft ja és utána vehetsz még egy gyujtáskapcsolót is mert az az ECUhoz van rendelve külön nem cserélhető.
Ha az a műszerfal tetszik vegyél S2est.
hát figyu... én nem méregettem állandóan, de ott már megy a motor elég szépen, de mégsem pörgi szét magát... szerintem az lehet a legjobb kb. 5 ezertől 8-9 ezerig
Akkor 1 évvel Te nyertél !
Nekem, ahogy ma mértem 50km körülire jöt ki egy osztás, de elég nagypapás tempóval .
Lenne egy olyan kérdésem is, hogy milyen fordulatszám tartományban lehet takarékosan menni a vasakkal. Arra már rájöttem, hogy hogy eszik a legtöbbet .
Az attól függ...
Amíg tele van tapasztalataim szerint lustábban fogy, amikor már kevesebb van, akkor a visszajlezett szint gyorsabban esik. Egyenletes üzemanyagfogyást feltételezve 50-55 km-re kellene elégnek lennie.
Erről jut eszembe: tegnap már tankolnom kellett, mintha a fogamat húzták volna...
én sztem nem vagyok öregebb nálad... bár a fene tudja mert tegnap lettem 26
az utsó csík mikor elkezd villogni akkor 80 km-d van vissza úgy sacc. ha nem húzod neki...
amúgy a teljes hatótáv olyan 300 km körül lehet aszem... de majd jönnek a tényleg öreg FZ6 tulajok aztán megmondják
Lehet, hogy a tavalyi készletet árulják...