Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is kellene egy ilyen Harley, amivel elkezdhetek gyakorolni.
Sziasztok! Fz6 ra van egy fölösleges tartókonzol a kipufogó köré, ha valakit érdekelne.
Konnyen lehet, csak olyan ismerosom nincs. Pedig jol kitalaltam, egy-egy 50 centis cso a hatso labtattobal levo haromszoghoz rogzitve, es ket helyen hajlitva (egyszer kifele, egyszer felfele. Atmenetileg pont eleg volna.
Nem rozdamentesből szinterezve nem olcsóbb?
Rozsdamentes cuccokkal foglalkozo ismerostol.
Kitől?
Ket felmeteres csore, ket-ket hajlitassal, egy hegesztessel es ket darab haromszog alaku lapra kaptam olyan arat. Olcsobb a Givi T351+351 Kit. :-(
ez biztos fog tetszeni neked,besza
https://www.sportmotor.hu/vide...
Az a cél
szeva bejárod az egész világot
Hovamesz te vasárnap esőben kocsival?
szépen megcsinálta!
mai "túra" is megvolt , 320km,5kor indulás persze nem motororral,
köszönöm
Jol nez ki. En azt neztem, hogy Givi hatso tarto hianyaban a kipufogo alatti fem lemezhez tudnam rohziteni alulrol a kereteket osszekoto reszt. Csaknzalalnom kell meg egy pontot.
Egyedi e360 hoz gyártott tarto!:)Saját ötlet Givi mintárol,haver keze munkája!
Nagyon szep allapotban van a motorod! :)
A Louis.de-n van ilyen tartó,vagy a givinek.keress rá,kép alapján legyarthato.
Korabban volt itt - evekkel ezelott - egy link oldaltasta tarto rajzhoz. Talan @dipshit hivatkozott ra, de a linket nem talaltam. Valakinek esetleg van rajza, linkje? FZ6. Van egy rakas rozsgamentes anyaggal dolgozo ismerosom...
megérkezett a HEPCO @ BECKER bukócső
mind ilyen! főleg a nagyobb ccm-ek... friss olajjal általában csendesebbek.
semmi baja!
Hány km van a motorba?
Köszi, eddig meg vagyok elégedve, csak még nem szoktunk össze, van amikor egy kereken akkar csak közlekedni :)), viccet félre téve, nem sikérült kitapasztalnom, hogy például 50 km/h szeretnék haladni akkor hányadki fokozat lenne az idealis, és egyáltalán 6 ba mikor érdemes váltani, köszönöm Szép estét