Tiszteletem mindenkinek. 7 ev utan megvaltam 535 Viragomtol es beszereztem egy fz 600 2004 bol. udvozlok mindenkit a forumon, olvasgatok hatha par hasznos tanacsra talalok
Van nekem egy Givi gps tartom, up to 5" meretben. Meg valahol a vizallosito tokja is fellelheto. Ugyanakkor viszont ez nekem nagy, mivel az epp tegnap, az elso utjan (hasznalt volt amugy) megdoglott gps-em is joval kisebb, meg igazabol az iphone 5c lenne az allando navi. Szoval ha valakinek forditott problemaja van, es kicsi a tartoja, szoljon, csereljunk.
"Tegnap a német srácok akik estére érkeztek a kempingbe hóesésben indultak. Ma viszont eddig 10, néha 13 fok is volt. De már 100 méter magasan a dombok között csak 4 celsius és a mezőn hó. Kezdem érteni miért hívják az országot Ice-nak :-)"
"- Négyféle változatban várható. Az alapmodell 110 lóerős, nem állítható Kayaba futóművel. Az R változat 115 lóerő állítható Showával és radiális Nissin fékekkel. Az RT 125 lóerőt tud, és túrázáshoz való extrákkal lesz felszerelve. Az RS a csúcs, 125 lóerő, Öhlins-szel és Brembóval. Elképzelhető, hogy az RT változat is Brembo fékeket kap és ez látható a képen is, ez magyarázat lenne az utaskapaszkodóra.
- Háromféle üzemmód, ötféle az RS-hez, utóbbiból egy a pályára szánt beállítás.
- Elképzelhető, hogy az RT félidomos, sporttúrás külsővel is választható lesz.
- Színes TFT műszerfal."
Idézet mit várnak,ténylegesen ősszel kiderül.
Olvasni kell.
Kíváncsi lennék hogy megy a 700as, a 900as tracer jó utódja a fazereknek, alul nagyon faszán megy... igazi túra motor blokkja van,nem kell pörgetni,de a kijelzője az valami borzalom, azt nagyon elrontották,1200as tenere ről vették át. A 700tracernél tán rájöttek,hogy rohadt csúnya, mert új műszerfalat kapott
De. Hatvan kornyekerol delitan egy karika. Mas: hopnap reggel veszek petroleumot. Ha lemosom a lancot, mennyi idot kell varni az olajozas elott? Sajnos ma bezart a bolt, pedig eszere terveztem a tisztitast, reggekre az olajozast, F1 idomero utan a motorozast.
http://www.bridgestone-motorgu...
Azóta megjártam vele néhány hágót és semmi gond nincs ezzel a gumival, mondom ezt úgy, hogy korábban pr4 volt a motoron.
- Háromféle üzemmód, ötféle az RS-hez, utóbbiból egy a pályára szánt beállítás.
- Elképzelhető, hogy az RT félidomos, sporttúrás külsővel is választható lesz.
- Színes TFT műszerfal."
Idézet mit várnak,ténylegesen ősszel kiderül.
Olvasni kell.
Angol.
Namajd az RT.
https://www.sportmotor.hu/maga...