Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az lesz az!! Na akkor majd megszokom ha már csak jókat lehet róla hallani!! :) Nem tudom hogy kinek mennyire zsibbad a keze de nekem a GS500 nagyon szétrázta és már biciklin is elzsibbad szóval van egy kis vibrációs betegségem ezért is vettem mert így lehet mozgatni az ujjakat! Én ezt rendeltem de ez kurv@ kicsi és vagy fél óra volt amire felraktam! :) http://www.ebay.com/itm/Black-...
Akksira, biztosítékkal. Szivar, nem USB, éppen az egyszerű beköthetőség miatt, meg ugye szivar-usb átalakító van kéznél, fordítva pedig ritkán.
http://www.jofogas.hu/baranya/Yamaha_fz6n_sportkipufogo_51332336.htm?first=1
Néhány napja volt itt autós téma. Nálam is otthon... Hónapok óta csörgött valami a BMW bal oldalánál, ha kátyúba mentem. Csak akkor hallottam, ha le volt engedve az ablak. Bal első kereket kb ötször kivettem, dobbetét, lökhárító, motortakarók, küszöbtakaró... féktárcsát kb háromszor. Hátsó kerék, tárcsa, dob, ott sincs semmi...

Úgy voltam vele, hogy innentől leszarom, de még egy utolsó felindulásból levettem az első tárcsát és függelékeit... A védőlemez és a gólyaláb alsó vége közé volt beszorulva egy (nem túlzás) fél zöldborsó méretű kavics. Ez a kavics olyan éktelen zörgést csinált, hogy először azt hittem, mindjárt kiesik a kerék... az élet apró rohadtságai...
Nem egy drága extra, de még időben leszedtem a Diviről, amikor már az új tulaj épp el akart hajtani vele. Most rajta van az XT-n. Közlekedni jó, de földúton/terepen néha bezavar azért.

Magamtól valószínűleg sose vettem volna ilyet, de most már azt nem tudom elképzelni, hogy lehet nélküle egyáltalán utcán motorozni.
Hová kötötted?
Ha arról beszéltek, ami az alábbi képen van...
Én nagyon régóta használom a Fazeren, és nagyon bejött. Nekem már az a furcsa, ha egy utcai motoron nincs ilyen.
Szivargyújtó projekt kész. Megiszom a reggeli kávét, aztán visszaépítem a vasat.
Szia,

Az utak állapota milyen odaát? (Felső - alsó rendü utak)
Én a jövő héten megyek egy karikátt pontosan Szováta - Békás-szoros környékére, de erről infót nem nagyon találtam.
Sajna a street view-ot is hiába nézem, mert 3-4 éves felvételek vannak fent.
Köszi
Nekem a tavalyi túrán 4000km autópálya volt, az idein is 4000 km. Ez a pilot road 2-es szenzációs gumi, most van benne picit több mint 26ezer km, és elől van még 1,8mm, hátul 2,5mm.
Elsőre nagyon fúrcsa de csak 10 km mentem így vele! Igazából az újjaknál szokatlan és nem a tenyerednél! Majd ha megyek vele többet leírom mire jutottam vele!
Nem,egy cbr essel.
Csak nem a Pannóniásokkal? Szombaton délelőtt én is ott fagyiztam.
http://www.cx-gl.hu/erdelyi_ko...
Ezen a túrán voltam, a 2500 km persze Érdtől-Érdig értendő, és hát voltak egyéb kalandozások és eltévedések is, stb.
Engem már hagytak ott fiatal koromban.
Ott oszt lehet tekerni hogy nehaggynak el.
De ez Neked élvezet, másnak meg kín....régi vita a motoros társaimmal, hogy pálya vagy nem pálya? Nekem pálya addig amíg a számomra kellemes szakaszig nem érünk, nekik meg minden pálya kerülendő........nem vagyunk egyformák és nem is akarom rákényszeríteni az akaratomat senkire főleg nem megmondani, hogy csak az a jó amit én akarok.
Áh,ugyan rühellem az ilyen pickup szarokat de láttam ilyen platótra tehető felépítményt ami ami utanmar csak egy futó a motornak és hajrá,vagy egy használt lakokocwiba valahogy begyomoszolni a motort.stb.
Jah, valaki szerint a Smart meg autó...
Szia,
Én most akarom visszacserélni gyárira az átalakított gyárinak tűnő dobomat . Ha gondolod, holnap készítek róla videót, és ha tetszik, nekiláthatunk egyezkedni... ;-)
Üdv: Rizsa
Talán nem volt világos amit írtam....akkor röviden, az, hogy Neked mit jelent a túrázás egy dolog......,de ne akard meghatározni, hogy az az igazi túrázás, mert mindenkinek más.....van akinek a szomszéd utca is túra míg másnak patagónia a túra....
én meg pont,hogy leghátul szeretek menni
Valahogy úgy,enyhét itt egyhet ott masikegyhet meg amott úgy oregurasnyugdijasan.