JAJ !
Közben leveleztem a KÉK HOLD SE-vel is...
Olyan választékot küldtek,hogy most már azt sem tudom,mi legyen...
Most pirelli diablo-k vannak fent.
De nagyon tetszik a pirelli angel,az angel st,a michelin-ből a pilot road 2-3-4 sorozat,de ami most rajta van,a pirelli diablo is.
Annak idején "sokan" azt mondták,hogy michelin-t válasszak.
JAJ !
Mi legyen ?
Köszi a válaszokat !!!
Sziasztok .
Kérdés :
Gumicsere esedékes elöl-hátul.Szerintetek Dunlop roadsmart,vagy Michelin pilot power 2 ct ?
Esetleg egyéb ötlet ? Inkább túrázok,mint versenyzek... :D
Köszi a válaszokat.
Sőt, hiszitek vagy sem, de ezek a biorobothangyák elektronikus jellé tudnak alakulni és teleportálnak. Szóval a szivargyújtódba ragadt példányok menekült hangyarabszolgák voltak, csak nem tudtak re-transzformálódni és kijutni.
Szombaton Hatvan kornyekerol tervezek egy 200 km-es karikat, felfele, aztan jobbra, aztan le, aztan balra.
Csutortokon beepitettem a szivargyujtot, azota nem mentem a geppel. Ma meg nezem a kormanyt, miert van tele hangyaval? Hat a szivargyujto vastagon tele volt hangyaval, de elegge doglottekkel. Vicces volt nagyon. Kiontottem oket vizzel (nem volt nalam levegospray eppen), aztan bedugtam egy zsepit, hogy szivja a nedvesseget. Szombaton majd biztositek vissza. De honnan a fenebol kerultek bele?
Baszus vagy sötét van és szakad a hó vagy világos van orbbaszájba de akkor meg a hó is esik.
Nincs csak jegesmedve meg zuzmó és kövek.....................ja és megint csak hó,birkák néha.
Akkormár inkább kazahsztán meg egy halom isztán is izgibb,csak ott sok a homok.
Én valami tengerparti kókuszdiós fűszoknyáslányos henyélést képzelek el.
depis akinek két anyja van van egy v stromos ismerősöm,most van kint, majd egy képnézegetésre elugrok hozzá
egyenlőre ő az új cél, csak kérdés hogy mikor....
Közben leveleztem a KÉK HOLD SE-vel is...
Olyan választékot küldtek,hogy most már azt sem tudom,mi legyen...
Most pirelli diablo-k vannak fent.
De nagyon tetszik a pirelli angel,az angel st,a michelin-ből a pilot road 2-3-4 sorozat,de ami most rajta van,a pirelli diablo is.
Annak idején "sokan" azt mondták,hogy michelin-t válasszak.
JAJ !
Mi legyen ?
Köszi a válaszokat !!!