Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is jelentkeztem
Elkelt a moci??
Sziasztok
Eladó 1db Fz6 2-es üllés (2007-től de jó a 2004-esekre is) 20 000ft-ért és egy gyári "kiherélt" kipufogódob szintén a kis Fazer-hez (injektoros 2004-től) 20 000ft
Akár utánvéttel is (vevő költsége)-
Érdeklődni: Tamás Róbert 302 470 617
úgy meg nem buli, legalább is nekem. ha én elmegyek 4 napra motorozni, akkor azt élvezni akarom, nem esőben szütymörögni....
Sandorek asszondtak 14 fok eső lesz,én már fel is pakoltam.
Pedig pont néztem,hogy lehet megúsztátok volna az esőt ott....
Ausztria, Mariazell ben meg hideg +eső blőőő, azt hiszem megvárom a jó időt
Megszivatott a helyettesitesem.
És pont nem helyettesíti.
megvetted? Gratula
Te nem Horváto.ban motorozol
Az enyémen is ilyen van imádom!!!
Akkor köszönöm, hogy rátaláltál nekem!
Nagy unalmamban - vizsgaidoszak, itthon szivok a tanulassal - jelentkeztem tesztvezetni, mert lehet bukot nyerni, aztan most hivtak, szombaton megyek BMW F800R-t probalni. Addig se a konyveket bujom.
Több ismerősöm évek óta nyúzza amúgy a Rush-M kabátjaikat és hibátlanok. Ha elérhető áron akarsz vásárolni nem lehet rossz választás.
Pedg igaza van,egy perforált bőrruha+aláöltöző lényegesen komfortosabb a motoros idényben............vagyis nyári melegben,ami szívás mert mostanában nincs nyár.Csak angol verzió,szal hideg,nyirkos,vizes.
Ez jol hangzik.
Pontosan.
Aláöltözőben + 2 részes kengurubőr ruhában 25 fokban rendesen fázom nagy tempónál, ha nem süt a nap...
Aláöltözővel (konkrétan egy futópólóról van szó) és egy perforált bőrruhával kevésbé izzadok le, mint anno a cordurában.
Dehogynem. Csak meg nem talaltam. Bar a kabatot is ugy vettem.
Szerintem nézd meg a Mofakeres Rush-M bőrcuccokat is. A bőrnadrágjuk még mindig csak 23 ezer forint... annyiért konkrétan ajándék.
használt ruházatban nem gondolkodtál?
Legyen oka, helyesen.
általában a 3 részes kabátok,nadrágok a legdrágábbak, ezekből külön kivehető a termobélés és a esőkabát.
Spidi az alapvetőleg jó márka, persze abbol is van olcsó biztos.
Nekem a bőrruhával annyi a nyűgöm, hogy macerásabb felvenni, nehezebb, jobban bele lehet izzadni, szellőzése rosszabb vagy kevésbé lehet "testreszabni", és nehezebb a mozgás benne ha igazán szűk, persze egyértelműen jobban véd!

ezeken a helyeken nézz szét pesten: kelomotor, motorline,euromotor,motoroazis,fokt motor
Nekem még soha nem volt 100e,-Ft-os cordura ruhám, de jelenleg a bőrt preferálom. Jobban testhez áll, nagyobb biztonságban érzem magam. Kevésbé kap bele a szél, feszesen tartja a tested, mert nincsenek benne bélések.
Ha olcsón kell bőrcucc, a SuperZone honlapján nézz szét, nekem is onnan van a kabim.
Kabatbol ez van:
http://www.spidi.com/eu/eu_en/...

Azert neztem nadragbol is Spidi-t. Azt se tudom, ez a kabat mennyire "jo".
Nem vettem bantasnak, azert kerdezek, mert nem tudok.
Sajnos az anyagi lehetosegek eleg limitaltak. :-(