Sziasztok
Eladó 1db Fz6 2-es üllés (2007-től de jó a 2004-esekre is) 20 000ft-ért és egy gyári "kiherélt" kipufogódob szintén a kis Fazer-hez (injektoros 2004-től) 20 000ft
Akár utánvéttel is (vevő költsége)-
Érdeklődni: Tamás Róbert 302 470 617
Nagy unalmamban - vizsgaidoszak, itthon szivok a tanulassal - jelentkeztem tesztvezetni, mert lehet bukot nyerni, aztan most hivtak, szombaton megyek BMW F800R-t probalni. Addig se a konyveket bujom.
Pedg igaza van,egy perforált bőrruha+aláöltöző lényegesen komfortosabb a motoros idényben............vagyis nyári melegben,ami szívás mert mostanában nincs nyár.Csak angol verzió,szal hideg,nyirkos,vizes.
általában a 3 részes kabátok,nadrágok a legdrágábbak, ezekből külön kivehető a termobélés és a esőkabát.
Spidi az alapvetőleg jó márka, persze abbol is van olcsó biztos.
Nekem a bőrruhával annyi a nyűgöm, hogy macerásabb felvenni, nehezebb, jobban bele lehet izzadni, szellőzése rosszabb vagy kevésbé lehet "testreszabni", és nehezebb a mozgás benne ha igazán szűk, persze egyértelműen jobban véd!
ezeken a helyeken nézz szét pesten: kelomotor, motorline,euromotor,motoroazis,fokt motor
Nekem még soha nem volt 100e,-Ft-os cordura ruhám, de jelenleg a bőrt preferálom. Jobban testhez áll, nagyobb biztonságban érzem magam. Kevésbé kap bele a szél, feszesen tartja a tested, mert nincsenek benne bélések.
Ha olcsón kell bőrcucc, a SuperZone honlapján nézz szét, nekem is onnan van a kabim.
Eladó 1db Fz6 2-es üllés (2007-től de jó a 2004-esekre is) 20 000ft-ért és egy gyári "kiherélt" kipufogódob szintén a kis Fazer-hez (injektoros 2004-től) 20 000ft
Akár utánvéttel is (vevő költsége)-
Érdeklődni: Tamás Róbert 302 470 617
Ausztria, Mariazell ben meg hideg +eső blőőő, azt hiszem megvárom a jó időt
És pont nem helyettesíti.
Aláöltözőben + 2 részes kengurubőr ruhában 25 fokban rendesen fázom nagy tempónál, ha nem süt a nap...
Spidi az alapvetőleg jó márka, persze abbol is van olcsó biztos.
Nekem a bőrruhával annyi a nyűgöm, hogy macerásabb felvenni, nehezebb, jobban bele lehet izzadni, szellőzése rosszabb vagy kevésbé lehet "testreszabni", és nehezebb a mozgás benne ha igazán szűk, persze egyértelműen jobban véd!
ezeken a helyeken nézz szét pesten: kelomotor, motorline,euromotor,motoroazis,fokt motor
Ha olcsón kell bőrcucc, a SuperZone honlapján nézz szét, nekem is onnan van a kabim.
http://www.spidi.com/eu/eu_en/...
Azert neztem nadragbol is Spidi-t. Azt se tudom, ez a kabat mennyire "jo".
Sajnos az anyagi lehetosegek eleg limitaltak. :-(