Es lemaradt megint: vezetestechnikai kerdes: ha elmerem a kanyarsebesseget, mi a teendo? Volt egy lampa, kicsit erosebben indultam el, es volt benne egy iv, az iv vegen meg a padka nagyon jott. Na, van meg mit tanulni, nem tagadom. Szoval? Gindolom nem fekezunk hirtelen, mert csuszas, meg felegyenesedik a gep, es akkor tuti a perec.
Egyelore meg nem vittem haza a vasat, majd ha lesz valami megoldas. Ejszakata nem fogom a haz elott hagyni. Keresek egy kertet, vagy az utca vegen az "orzott" parkolot, csak meg nem tudtam kideriteni, hogy kell helyet szerezni - onkormanyzat.
A lanc+fektarcsazar hirtelen arra kene, hogy legalabb a varosban meg tudjak allni valahol 2-3 orara. Teljesen puceron csak nem hagyom meg forgalmasabb helyen sem magara.
Azt tudom, ha vinni akarjak, viszik, es inkabb a fizikai akadalyok mennyisege szamit.
igen ez meg van, de mint kiderült mind a két foglalatba h4 izzó kell. most ezeket rakom be, aztán majd meglátjuk. most a bekötéssel bajlódom mert még nem jöttem rá hogy melyik vetzeték hova i megy.
az meg van hogy a fekete sárga illetve fekete megy a 3 láb valamelyikére, viszotn van még egy 2 fekete egy kék piros illetve még egy kék fekete, ezeket még nem tudom hogy hova mennek.
erről esetelg nincs foto?
Itt egy videó: http://youtu.be/hrj69p27GVU
Pontosan nem tudom, ez milyen lánc, de bírja egy percig is. Másik videókban a szarokat elvágják ilyen akkus flexxel 10 mp alatt, vagy erővágóval teljesen csendben. A linkelt ABUS ehhez képest nem tudom, hogy milyen, de el tudok képzelni olyan kompozitot, ami megizzasztja a flexkorongot. Ahogy írja a srác a videóban, hosszabb időt enged arra, hogy valaki, esetleg te észrevedd, de nincs elpusztíthatatlan lánc.
egy olyan kérném a segítégetket hogy sem a H7-es sem a H7-es izzót nem tudom bele tenni a lámpában lévő foglalatba. Mit rontok el? a foglalat mérete pont akkor hogy egyik izzó se megy bele a maunalokban nem találtam semmit.
Most csinálom fejidomosra a motorot, ezért nem tudom hogy hogy kellene benne lenni az izzónak a lámpa testben.
Ha kinézik a motort,akkor semmi nem véd meg. Néhány éve 3-an béreltünk egy városi garázs sori garázst csak motoroknak. A cimbora Honda enduróját kinézték,követték. Egy éjszaka feltörték és elvitték csak a Hondát. Pedig volt ott még ez az. Viszont az alkalmi tolvajok ellen jó lehet a lánc. Arról nem beszélve, hogy az ember lelke is nyugodtabb, hogy legalább tett valamit, nem állította oda direkt prédának a gépet.
Teljesen felesleges kiadni ennyi pénzt egy szaros láncért. Annyi értelme van a láncnak, hogy ne lehessen egy mozdulattal eltolni. Tehát az alkalomszülte lopást meg tudja gátolni, ha ahogy mondod, valamihez oda van láncolva. http://www.roll-n.hu/termekek/...
Régebben volt náluk 1cm vastag is, de igazából mindegy...
Ha viszont kinézik, hogy minden nap őrizetlenül parkol, akkor ha akarják, úgyis elviszik. Egy akkus flex szerintetek hány másodperc alatt vágja el a legdrágább láncot/lakatot is? 5?
Srácok ! Szeretnék közeljövőben jobb hangot adni a motoromnak, elég gyenge választék van itthon a kipufogó tuningra. Sok oldalt végig böngésztem 50.000-től 260.000 mennek az árak :D Esetleg valaki tud linket adni ahol Bodis, Lavince dobok találhatók pls linkeljen. Illetve olyan kérdésem lenne, hogy elég a dobot cserélni vagy a fél rendszer? :D
Nem tudom, még nem írt Facebookon, hogy beszóljon a kommentem miatt.
Úgy tudom, egy angol ismerősének van ilyen komoly lánca. Hogy jó-e? Véleményem szerint igen. Bármit el tudnak lopni, az tény. A 5.000,-Ft-os láncot levágják 30 mp alatt, ezzel meg eltöltenek 5 percet. Eközben valaki lehet meglátja őket, vagy elmegy a kedvük, vagy nincs elég jó felszerelésük, hogy levágják és elmennek. Tuti megoldás sajnos nincs, viszont minél többet költesz ilyen cuccokra, annál kisebb az esélye, hogy elviszik. Ha jól emlékszem, neked nincs garázsod, ugye? Ha az utcán is hagyod éjjelre, javaslom, hogy ne önmagába láncold le, hanem valamihez! Jön három nagydarab sitten kigyúrt mamlasz, vállra veszik és elviszik. Egy fokkal nehezebb nekik, ha van a földbe ásva egy villanykaró, kültéri lámpa, korlát stb. amihez kötve van a bicaj.
Igen tudom, hogy sok szemét van a piacon. Azért írtam, hogy ha tényleg olyan, mint a képeken, akkor ér annyit. Csak én 99%-ban azt tapasztalom, hogy a valóság erősen más mindig.
Az ár azért ennyi,mert nem mindenáron eladó,de ha valaki megadja érte a kért összeget viheti.
Red Baronba az ütött-kopott FZ6-ért kérnek 1,2 millát és el is adják.
Abus lánc
Múlt hét szombaton kaptam egy emailt tőlük, hogy megérkezett a termék, de a postás meg nem hozta...
Mivel nem tartanak készleten és meg kell várni x összegű rendelést utána adják csak le.
- Motodynamic hátsó lámpa, beépített irányjelzővel
- Mivv GP slip on
- Első irányjelző fehér búrával
- Gyári FZ8 tankpad
Még kell egy bukócső, valószínűleg Hepco&Becker lesz
Illetve egy pici szél terelő, ha szükségesnek érzi :)
A lanc+fektarcsazar hirtelen arra kene, hogy legalabb a varosban meg tudjak allni valahol 2-3 orara. Teljesen puceron csak nem hagyom meg forgalmasabb helyen sem magara.
Azt tudom, ha vinni akarjak, viszik, es inkabb a fizikai akadalyok mennyisege szamit.
@rhinoeli
@Lufy
az meg van hogy a fekete sárga illetve fekete megy a 3 láb valamelyikére, viszotn van még egy 2 fekete egy kék piros illetve még egy kék fekete, ezeket még nem tudom hogy hova mennek.
erről esetelg nincs foto?
Pontosan nem tudom, ez milyen lánc, de bírja egy percig is. Másik videókban a szarokat elvágják ilyen akkus flexxel 10 mp alatt, vagy erővágóval teljesen csendben. A linkelt ABUS ehhez képest nem tudom, hogy milyen, de el tudok képzelni olyan kompozitot, ami megizzasztja a flexkorongot. Ahogy írja a srác a videóban, hosszabb időt enged arra, hogy valaki, esetleg te észrevedd, de nincs elpusztíthatatlan lánc.
egy olyan kérném a segítégetket hogy sem a H7-es sem a H7-es izzót nem tudom bele tenni a lámpában lévő foglalatba. Mit rontok el? a foglalat mérete pont akkor hogy egyik izzó se megy bele a maunalokban nem találtam semmit.
Most csinálom fejidomosra a motorot, ezért nem tudom hogy hogy kellene benne lenni az izzónak a lámpa testben.
A válaszokat előre is köszönöm
http://www.roll-n.hu/termekek/...
Régebben volt náluk 1cm vastag is, de igazából mindegy...
Ha viszont kinézik, hogy minden nap őrizetlenül parkol, akkor ha akarják, úgyis elviszik. Egy akkus flex szerintetek hány másodperc alatt vágja el a legdrágább láncot/lakatot is? 5?
Úgy tudom, egy angol ismerősének van ilyen komoly lánca. Hogy jó-e? Véleményem szerint igen. Bármit el tudnak lopni, az tény. A 5.000,-Ft-os láncot levágják 30 mp alatt, ezzel meg eltöltenek 5 percet. Eközben valaki lehet meglátja őket, vagy elmegy a kedvük, vagy nincs elég jó felszerelésük, hogy levágják és elmennek. Tuti megoldás sajnos nincs, viszont minél többet költesz ilyen cuccokra, annál kisebb az esélye, hogy elviszik. Ha jól emlékszem, neked nincs garázsod, ugye? Ha az utcán is hagyod éjjelre, javaslom, hogy ne önmagába láncold le, hanem valamihez! Jön három nagydarab sitten kigyúrt mamlasz, vállra veszik és elviszik. Egy fokkal nehezebb nekik, ha van a földbe ásva egy villanykaró, kültéri lámpa, korlát stb. amihez kötve van a bicaj.
Red Baronba az ütött-kopott FZ6-ért kérnek 1,2 millát és el is adják.