Eddig 260 km volt a max, amit valaha olvastam. Többségnek 210-240 között van, mielőtt elkezd villogni.
Én csapatomban 150-180 km-enként mindig van pihi, és ha egy benzinkútnál állunk meg, még kényelmes is mindenkinek. GS1200-akkal menve biztos csúnyán néznének rám, azok SOKat elmennek egy tankkal. :D
Nekem pilot road 2van. Eddig mentem vele 20 ezer kmt, és még hátul van 3,5mm,elöl 2,5mm. 50%-os. A pilot road 1-es ment kb 27ezer kmt, és még el tudtam adni, mert nem volt kopás jelzőn.
néha még visszatérek ide is :)
Olyan kérdésem lenne, hogy ki gyárt fzs600-ra normális topcase tartót?
Régebben volt említve, hogy valahol gyártatott valaki Topcase tartókat és emberi áron megvolt. Ahogy néztem a givi-é 22ezer és igazából 2 vasdarab hajlítva és jó helyen átfúrva.
Kit ajánlotok? Hol érdemes platnit és dobozt venni? Valami tippet tudtok mondani?
Köszi a válaszokat :)
Az fzs-t most adtam el azzal tudtam menni egy tankkal 300 km felett is nagyon jól evett túratempó felpakolva 5 alatt 21 l tanúja van ha jól tudom. Nem rég vettem fz1 et kevesebb mint 200 km és villog.... Ez nem olyan jó mert a túrákon minimum napi három tankolás míg másoknak egy. Ezért érdekel mennyi a max km egy tankkal. Teszek a dobozba pár l benzint és addig megyek míg ki nem fogy....
Villogás után még bőven mehetsz vele, én mondjuk nem is szeretem, hogy így állították be az órát, pénteken mentem tartalékon kb 15-20km-ert. Jött egy kút, mondom megtankolom, nehogy ne érjek oda 50km-re ahova mentem. Majdnem 14litert tudtam belerakni, szóval volt még benne 4liter. Tartalékkal eltudsz menni 60-70kmert, de egyszer próbáld ki, hogy ha villogni kezd megtankolod, lesz még benne 4-5liter benzin.
Látszik,hogy az fzs1000esek jobbak
280-320km simán elmentem egy tankkal, tartaléknál van visszajelzés, ha normálisan mész akkor kb60 km t elmegy tartalékon
Persze ez mind kéz függő...
Nekem is pontosan így van, ahogy mondod. Viszont mindig marad benne 2 liter.
Ezek a járgányaim. Katt a képre és látszik a tankolás. http://www.spritmonitor.de/en/...
FZS tud villogni, ha fogytán a benzin?
Lehet FZ1-re akar váltani. Országúton nekem 230 km az átlag, míg elkezd villogni. Ha húzom, 180 km. Villogás után, bár nagy parával, de 30 km-t még elmentem, elvileg 50-re van benne elég.
és az ismerőseid a motorjaikat is megkérdezték? :) csak viccelek...ember fia nehezen mondja meg hogy jo e az olajszűrő vagy sem...miket enged át mennyit enged át van e benne visszafolyás szelep stb.
Én csapatomban 150-180 km-enként mindig van pihi, és ha egy benzinkútnál állunk meg, még kényelmes is mindenkinek. GS1200-akkal menve biztos csúnyán néznének rám, azok SOKat elmennek egy tankkal. :D
néha még visszatérek ide is :)
Olyan kérdésem lenne, hogy ki gyárt fzs600-ra normális topcase tartót?
Régebben volt említve, hogy valahol gyártatott valaki Topcase tartókat és emberi áron megvolt. Ahogy néztem a givi-é 22ezer és igazából 2 vasdarab hajlítva és jó helyen átfúrva.
Kit ajánlotok? Hol érdemes platnit és dobozt venni? Valami tippet tudtok mondani?
Köszi a válaszokat :)
Vannak olyan gumi-motor párosítások ahol már örülhet a tulaj, ha az olajcsere periódust kibírja az új gumi..
- 20000 km
- 45500 km
- 53500 km
(Rakom össze a szervízkönyv+számlák kombót.)
280-320km simán elmentem egy tankkal, tartaléknál van visszajelzés, ha normálisan mész akkor kb60 km t elmegy tartalékon
Persze ez mind kéz függő...
Ezek a járgányaim. Katt a képre és látszik a tankolás.
http://www.spritmonitor.de/en/...
Lehet FZ1-re akar váltani. Országúton nekem 230 km az átlag, míg elkezd villogni. Ha húzom, 180 km. Villogás után, bár nagy parával, de 30 km-t még elmentem, elvileg 50-re van benne elég.