Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, akkor ugy tunik, masnak is tetszett kep alapjan. Gratula hozza!
Na igen, most hogy mondod motoros találkozón azért nem ritkán lehetett látni ilyet
Ezt az esőhuzatos mókát én is megjártam egy oxford oldaltáskával. Kb. 80 km keresztül cipeltem bennük néhány liter vizet. Miután kiöntöttem naívan visszahúztam. Később alákapott a szél és mindkettő kidurrant. Persze minden elázott. A huzatok szép nagy ívben mentek a kukába, és azóta én is mindent zsákba csomagolok.
nah jó,csak vicc vót
kifúrtam a doboz alját,hogy a víz gyorsabban tudjon távozni
Mit?
nekem is volt,hogy kilyukadt az ásványvíz a hátsó dobozba nah tanultam is belőle....
Ha atlatszo nejlon amin gumis szele van az kivul hordos es lifeg csapkod meg egy oldalon nincs vedelem,plane ha ulestaska es felul rahuzod szart sem er,mert a motor felcsapja a vizet es alulrol elaztat.
Oldaltaskan ugyanez a helyzet.Alapbol mindent egy nagy fekete kukaszsakba cuccolok amivel kibelelem a taskat.Ha nincs belso zsak,de motech evo-kban mindben van.
Te! Lehet a védőzsákot nekem se kívülre kellett volna rakni, hanem bele a cuccaimat és azt a táskába?
Használt volt, nem jött vele útmutató!
Jah es a bekatalp nem fer bele,az kivul utazik.
EVO-ban az a szep hogy atgondolt,egy belso zsakba pakolsz ami vizallo,ha ilyen nincs szigoruan kukaszsakba,naturban mind beazik,esozsak kivulre felejtos,dobozban az a szep mikor kilukadnak a masfeles vizek.
Evo rearbag-gel költözni lehet!
Én csalódtam a táskákban. Ausztriában mentünk pár km-t esőben és ráhúztam a védőzsákot az oldalsókra. Ahogy a kerék felcsapta a vizet, az valahogy bejutott a zsákba és kellemesen ázott a táska alja legalább 5L vízben órákon át. Minden cuccom vizes lett a felétől lefele. Emberi hiba, vagy nem, de inkább dobozolnék!
Üléstáskát még nem használtam púppal, tavaly nem voltam még kétnaposon se.
EVO rearbag-hoz.
A pupot ilyenkor lrvesed vagy ra az ancugot?
Oldaltaskat eladta, bar ra vagyok indulva az sw motech blaze-ra.
illene az ugyanilyen
Tanktáska + hátizsák az egy-két naposokra, többre pedig van üléstáska, oldaltáskák (ezeket lehet eladom hamarosan) meg hátsó doboz.
Ilyen az üléstáska, ehhez hasonló: ... (Givi XS313)
Azelőtt sem tudtam sehogy rákötözni a lábtartóra az oldalsó szíjait, szóval ez nem szenvedi hiányát.
Na jo de pakkot se viszel,hengerzsak stb?
Hadd ne mondjam, hogy amúgy is látok olyan párosokat, akik együtt nyomnak annyit, mint én egyedül.
A 150 pacinak is vannak korlátai.

Lufy: Utas lába a sofőr ölébe? Egyszer, már nem is tudom milyen motoron, talán crosson vagy hasonlón ült egy lány hátul úgy, hogy a lábait átkulcsolta a sofőr dereka körül.
Gratula, üdv a csapatban!
Lassan tényleg össze kellene hozni egy Budapest és környéke FZ1-FZ6 talit és gurulást!
Minden rendben volt, utána Érden, a Soósban még nyaltam egyet
"érted levenném az üléspúpom" micsoda csajozós duma eszem megáll mondjuk utas lábtartó nélkül elég xar lehet rajta motorozni, tekintve, hogy nem egy Simsonról beszélünk
Toddzos, rendben hazaértél?
Meg akkor úgy megy mint az FZ6, de akkor miért vettünk ezrest.