Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Hilfo 1650,-! Ismerősi körömben nem is igazán használnak mást, senki nem panaszkodott még.
tévedés....a gyári németeknél a hengst a...francia a purflix..ez igaz
Azért sok gyári szűrőben Mann van főleg a német autókhoz franciáknak a purflux a gyária.
én gyárit veszek....az is made in thailand....akkor ? :) gyári olajszűrő mindig van polcon..4200ft az utángyártott 3500 kedvezmény nélkül.
Köszönöm szépen ;)
A hangjáròl nincs videò? :)
Szia! Van sérülése a dobnak? Tegyél fel egy képet róla légyszíves!
Nagyon pofás a gépezet!Kérdezném hogy milyen dobozaid vannak oldalra, illetve a plexin a magasító milyen?
Mivv Suono!
Az igen...de a külseje nem gáz...ha lehet csak a belseje kellene az idomnak.
Ja? Akkor Te is ezt mondod.
2004-es üzembe helyezésű lehet!
http://www.ebay.com/itm/YAMAHA...
Szia!
A belső része érdekelne külön, ha lehet így külön kapni.
A külseje csak megrepedt,az javítható....viszont a belsejéből kitört egy darab :S
Boltos vagyok!
Sziasztok!
FZS 600- ra tud valaki fejidomot?
2004-es a gép.
Köszi előre is...
Mondjuk nem akartalak meggyőzni csak a saját tapasztalatomat írtam le főleg azért mert minden boltos azt mondja amit Te írtál. hogy gyári minőség meg német és ilyeneket pedig egyik sem igaz.
Oké!
Kamion, szgk, motor, mindnél volt gond az évek alatt miközben a legnévtelenebb vacakokkal meg semmi. Se mann se knecht.
Soha nem volt bajom a Mann-nal sem autóba sem motorba az ismeretségi körömben se.
A mann messze nem gyári minőség főleg mert ugye mi számít gyárinak? Nekem eddig csak a gagyi mannal volt bajom, rossz menet stb. Amúgy még csak véletlenül sem készül a németeknél, thailand, dél-afrika, tunézia stb. A Hilfo az jó, de akár egy névtelen is.
Na most FZ6-ra 520 vagy 530-as lánc való? Did 50v4 van rajta megy a vita a kollégámmal?
Bárdiba kapsz polcról Mannfilter vagy Championt Nekem Mann van gyári minőség.
Sziasztok

Fz6-ba olajszűrőt ki milyet használ, jó az utángyártott is vagy kell neki a gyári?
Polcról lehet kapni vhol, vagy csak rendelni lehet?
Köszi.
Sziasztok!

FZ6S-ben szeretném kicserélni a helyzetjelző és rendszámtábla izzókat hideg fehér színűre. Milyen fajta kell bele? Ki mit használ, mit ajánl?