Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk úgy, többször vittem személyt más akaratára, mint sajátomra.
De csajokat már lehet etetni olyan szöveggel, hogy "érted levenném az üléspúpom".
Egynek tetszett, de rajta csak kipróbáltam, érte nem venném le. Nem szeretek vinni kezdőket, összeverik a bukómat is.
Elkészült a motorom tavaszi átvizsgálása, a műszakin is átment. Hazafelé megvolt az első kis motorozás is. Hát az autósok egy része még mindig nincs képben...
Én :)
Sziasztok !
Egy pár órát igénybe vett míg az idei összes hozzászólást végig olvastam, de szeretnék üdvözölni mindenkit. Hasonlóan sokakhoz 1 hete boldog tulajdonosa vagyok egy fz6n-nek. Egyből egy kérdéssel indítanék, teljes átvizsgálásra és a kötelező cserékre vinném a motort, MFmotors-ról mik a vélemények? Köszönöm
Üdv.
FZ6-N motornál lehet csökkenteni a magasságot? Gyárilag nincs kutyacsont. Hogy lehet kicsit lejjebb ültetni?
Nem viszel soha senkit?
Arra van egy kiváló magyarázatom!
Mivel tényleg keveset járok az oldalán, és körforgalmakban gyakran csúszott meg alattam a motor, fogtam egy finom csiszolópapírt és a széleit ledörzsöltem, mert gyanúm szerint még így 10e+ km után is lehetett rajta némi anyag, amitől amúgy is csúszik az új gumi! Vagy most inkább cseberből vederbe estem ezzel az indoklással?

Ravasz...
Tegnap délutáni minitúra.
Barátnő, feleség nyomására árulja. Így nem hazudik otthon, mikor azt mondja, hogy nem kell senkinek.
Kinézhetünk, de szerintem délelőtt előtte guruljunk egyet.
Ide nincs kedvetek jönni?
http://premieroutlet.hu/cikk/v...
Leszarja az egészet, és így is el fogja adni.
döntögetni kéne azt a gumit
Ez fasza hirdetés.
El lehet adni így bármit is?
http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/FZ6_Sport_dob_46630145.htm?first=1
Köszönöm. Küldenél nekem egy linket, mert én nem találtam? Napok óta böngészem a hirdetéses oldalakat.
Elkészült egy újabb, és talán az utolsó projektem is.
Norbeee-nak a segítségét kértem, aki megvalósította az elképzelésemet.
Kipufogó tartót kellett csinálni, ami leváltotta a lábtartót. Tekintve, hogy a bal oldalon már nagyon régóta nincs fent, furán nézett ki, hogy a jobb oldalon meg volt. :) Így vált teljessé az üléstakaró idommal a motor feneke.
Szép munkát végzett a srác, jól kezelte a folyamatos kéréseimet, hogy mégse "ilyen", inkább "olyan" legyen.

Ez a cucc le van védetve, ha valaki ilyet akar, előbb nekem kell jogdíjat fizessen!
Az igért képek, a Paripákról
Sziasztok! Új FZ6-N tulajként csatlakoznék ide! :)
Használ közületek valaki GPR Style dobot?? Vélemény?
Üdv a csapatban!
Benne vagyok,
Mikor?
Bodis dob van 60e Ft-ért a Jófogáson, Nagyhalászban (Sz-Sz-B megye)
Bontóban érdeklődj.
Jófogáson hirdetnek.