Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! 2006 os Fazerre van vkinek egy elfekvő AC pumpája? Sürgős lenne!
/Ülés alatt, dupla kipufogódob/
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy nincs e valakinek elfekvőben FZ6N-re elérhető áron (max 60ezer Ft) sportdobja? Gyári felfogatással és rendszámtartó konzollal érdekel.
Köszönöm!
Mennyi új Fazeres
Kabátban jó vagyok. Van egy XL-es túra szett, kicsit nagy kabáttal, elég nagy nadrággal - farmeren is lötyög -, és van egy L-es Spidi rövid, hozzá egy teknős.
nekem van ha kell hivj 06704275150
Ne siesd el, hamarosan jön a rövidnaci strandpapucs szezon.
Viccet félre téve, ha nem motorozol nagyokat, sokat, szerintem a megfelelő naci és cipő/csizma/bakancs még ráér. Ha kell költeni, én a kabátot - kesztyűt tenném előre.
"Sajnos" en holnap elreppenek, de jovo hetvegen egy kisebb karikaban - gyerekes hetvege amugy - benne vagyok, amennyiben tudtok kezdokent kezelni. Az ido rovidsege miatt addig meg se kesztyum, se rendes nadragom, csukam nem lesz, meg most megint jo par napig nem ulok motorra, szoval ezert is csak kiskor, kezdosen. De hat valahol el kell kezdeni ugye?
Holnapra meglessz.
Üdv. Gratulálok, jól választottál:-) Képeket várunk róla.
Sziasztok!
Új (2007 utáni, nem kerek lm-órás) FZ6N-re van egy fölös plexim. Az évjárat stimmel, az óra nem :-(. Ha jól emlékszem, Biondi.
Pörög a Fazerek adásvétele rendesen!

Üdv a klubban mindenkinek!
Üdvözlöm énis a fórum lakóit :) Hétfő óta énis tulaja lettem egy 2007-es FZ1 S-nek, Szeretnék énis ekiscsapat tagjalenni. Persze ha nincssemmi kifogásotok ellene:-)
Sracok erdekel vkit ilyen felnicsik?
Szombaton délelőtt megyek a martonvásári motormatricáshoz.
Szerintem utánna mehetnénk tovább......
Na? Jó kérdés
Valamikor valami fèzeres gurulás?
Üdvözletem a fórum lakóinak. :) Hétfő óta tulajdonosa vagyok egy 2006-os FZ6-S-nek, remélem befogadtok.
Kéred őket?
nem kell kenegetni kolbászzsírral
Van két teljesen jó 2009-es diablom.Akkora mintamélységgel mint a grandkanyon,csak úgy csúsznak mint egy korcsolya.
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, szeretnék segítséget kétni! 2001-es 600-as Fazerem van, keresek a fejidom belsejébe a tank mellé jobb oldalra takaró lemezt, Ha csak pátban van, úgy is érdekel!
Előre is köszönöm a segítséget!
A gumikon nem látható repedés, a fekfolyadek olyan volt mint az új, a telókat megnézte egy hozzáértő, annyit mondott, hogy olyan mint az új. Köszönöm a választ.
Akarom mondani az előbbire teszek! :)
Eddig úgy néz ki hogy a múltheti gyorshajtásomat megúsztam mert még nem jött levél de azért még várom nehogy meglepődjek! A másik az egy kérdésem lenne mert kb. Júniusra tervezem hogy veszek egy FZS 1000-est azért is vagyok már itt a fórumon és nézegetem teljes erőből a piacot ami már kicsit zsibbaszt mert túl rég óta tudom hogy mit akarok és tudom hogy előbb nem jön össze sehogyan a vétel de viszont sok olyan Fazert látok aminek a fejidomon nincs Fazer felirat vagy matrica! Gondolom akkor azokkal a vasakkal történhetett valami vagy így jött ki? Én láthatatlanban az utóbbira teszek de ezt a kedves FZS tulajok jobban tudják és azért is érdekel! Ha már itt tartunk kb. 1-1.1 millát szánnék rá és minél fiatalabbra ! Persze nagyok az elvárásaim tudom de akár szerencsém is lehet(lehetne) ! :)