Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reklám helye. Bocs.
ÚJ enduro/supermoto sisak eladó.
http://www.kepesmotor.hu/kross...
A fekeken nem eleg a folyadekcsere,nekem mindegyik dugattyun pontszeru rozsda volt,a munkahengerben meg jo sok kocsonyas trutymo,a bowdenek,a lengokar csapagyai,mind atnezesre szorulnak.
Az egyik legrosszabb dolog a motornak a sok allas.
Igen, már rájöttem én is. Nekem ismerős volt a kép:-)
Nekem 1400 körül van most. FZ6-on a sportkipuval (kati nélkül) 1125 ás 1350 között ingott folyamatosan, szóval... én akkor megszoktam.
Mondjuk lehet, hogy amig benazom, nem art a magasabb...
Holnap megnezem. De fz6.
FZ6-oknál kicsit máshol van, mint a miénken.
Bal oldalt a tank alatt az állító csavar.
Először jó bulinak tűnt volna SF-ban motorra ülni, de a nap végére rájöttem, hogy valószínűleg nem véletlen nem láttam sok motorost.
@szpricsi: Gumik már 6 évesek, de ha jól voltak tárolva, lehet nem keményedtek meg. Lehet karbantartási gond a fékekkel (beragadás) és első felfüggesztéssel is, érdemes alaposan átnézni mindent rajta. Garázsban volt tartva, nem rozsdás? Ildomos a láncot és a lánckereket is jól megtakarítani és alaposan befújni, hogy átjárja az olaj minden részét. Én laikusként ezeket csinálnám. Szomszéd srácnak ragadt be a féke egy éves állás után és taknyolt egy hatalmasat az első úton.
Vannak olyan alkatrészek, amiknek jobbat tesz 6 év használat, mint 6 év állás.
Itt találsz róla képet is.
http://www.yamahafz1oa.com/for...
Aham. Es ez allithato?
1250-1350 körül van a normál, tehát egy picit magas. Én azért nem szeretem a magas alapjáratot, mert dugóban, lassú haladáskor túl gyorsan megy és sokat kell csúsztatni a kuplungot.
Nagyon csúszik (vas a vason) :-) és meg is vezetheti, beszoríthatja a kereket. Szerintem csak keresztezd és azt is a lehető legnagyobb szögben.
Ja akartam kerdezni: 1320-1380-as alapjarat az jo?
A sinen mennyire csuszik? Nem mindig van lejetoseg eleg nagy szogben kereszteni...
Nekem csak egy gondom van a kulonallo gerincprotektorral. Vettem olyan nadragot amit hatul ossze lehet zipzarozni a kabattal. Ha fent van a protektor nem tudom mert hosszabb mint ameddig a kabat erha a motoron ulok, illetve a nadrag ala is becsuszik.
Azért a sinek mellettcsak óvatosan.
Ma egy lámpánál, sorok közötti előregurulás közben, balról kiszálltak egy autóból! Alig tudtam kikerülni! Rémálom nagyon figyeljetek erre is.
Új Motor Revü-ben (2016/05) FZS 1000 Fazer teszt (2001-2005)
Én ma mentem. Nem sokat, mert 6-tól dolog volt. Talán 20 km-t. Hűű, meg haa, nyilván ez még nekem új, de tök jó volt. Ugyan azt még nem tudom, a sineknél mit tegyek - a sin mellett nem akarok menni, nehogy rám nyissa valaki az ajtót (parkoló autók) a sinektől meg tartok a bicaj miatt.
Volt kis pálya is, jó ez a plexi elől, a csupasszal le akartam szakadni a mociról 100-nál (igaz, gagyi nyitott sisakban), most azért kényelmesebb volt. Meg hát - mint mondtam, nekem ez még új - azért ez a gyorsulás nem az, amihez a kocsiban szokva vagyok...
(És kevésbé volt bennem "félelem", mint vártam.)
Üdv! Új vagyok a fórumon. Nemrég vettem egy FZ6N-t. 2005.-ös gép, svájci első tulajdonostól. Karcmentes állapot, 8500 km. Utolsó szerviz 2010 tavasz, akkor új gumit is kapott, és akkor volt benn 8000 km. ( gumi DOT száma 1010) Azóta ment 500 km.-t, majd közel 6 évet állt. Folyadékokat, olajszűrőt kicsereltem, műszaki, eredetvizsga kész, regdíj befizetve, csak a származás ellenőrzésre várok. Mentem vele, minden működik rajt, motorja szépen jár. Érdekelne hogy ennyi pihenés után mit érdemes még kicserélni rajt. Régóta olvasom a fórumot örülök hogy tag lehettem.
Én is nagyon mennék már, de itt olyan szél van (Érd) hogy kint alig lehet megmaradni.
1 hete nem ültem rajta.
Megnézek ma egy Spidi kabátot meg egy gerincvédőt (különállót) együtt.

Ma végre eljutok oda, hogy menjek pár métert a géppel, lesz nagyjából másfél órám délután. Utána jövő szerdáig semmi. :-(
Még mindig nincs hova tennem otthon a vasat. :-(
Egy európai szabvány jelzése. A dzseki hátsó részében kialakított zsebben elhelyezhető protektor mérete jellemzően jóval kisebb, mint egy különálló hátvédőé, így kisebb felületen nyújt védelmet. Igaz az ára is alacsonyabb.
Az, hogy befér-e alá, az csak próbálással lehet megmondani.
Én nemrég a meglévő ruhámba vettem egy nagy hátprotektort vakon (neten rendeltem), és szerencsére éppen passzol. Ha neten rendeled, akkor 2 hétig visszaküldheted (elállás), ha mégsem stimmel a méret.
Hidd el jó az a mellény, csak pozitívum ha valaki felveszi!!
Ő Fazerpeter,