Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a futo milyen szeles?Fek nelkuli vagy rafutofekes?
bocs a kerdesert.
Hazaköltöztek Dunakeszire, eddig szabolcs megyeben voltak aposeknal, es amikor 2-3 hetente levittük az unokát, akkor motoroztunk egyet. Illetve az FZ8 csak most kerult hozzánk, igy tudok itthon a feleségemmel gurulni :)
Nyáron ha hosszabb időre megyunk le, akkor visszük oket is. Sajnos labon nem megy, a gyerek 3 éves, es jon mindenhová velünk :)
pedig ...könnyen benne van annyi... és semmi bajuk sincs
Dokyéba 106e km van és rendeltetésszerűen üzemel!
Mekkora az alapjárat? Esetleg az első lámpa át van kötve?
És hova mentetek motorozni
Felavattam a futót 2 motorral es 250 km-el. :)
Hát akkor grat hozzá! aztán csak óvatosan!
Mondjuk hogy kolcsonos volt.

Egyebkent amit megneztem Szazhalombattan penteken (amikrol kuldtem a kepet), az pl. kozeleben sem volt ennek. :-(
sejtettem,hogy ez lesz, 60-70e km rel nem könnyű eladni egy motort!
ő hívott
A hátsófék és a váltó pedál állításánál van van valami extra figyelni való? A fék alacsonyan van, a váltó meg magasan. :-) Holnap beállítanám.
Akku feltöltve. Megmértem, hogy van-e töltés. Alapjáraton semmi. 4 ezeres fordulatnál éri el a 13,5 V.-ot.
Úú, ki ez a menő csávó?
Hoohiwahiwa!
A toltest csak jaro motornal lehet kimerni,ha nem megy meregetheted magaban az akkut attol meg kinyuvadhatott a generator vagy a fesszab.
Mai motoros felvonulás képei. 765 motor volt az induló létszám.
https://m.facebook.com/story.p...
Remélem akku, nem valami komolyabb. Holnap kiderül.
Akkor viszont borítékolható az akku. Ha a generátor lenne hibás, akkor 5 percig sem menne áram nélkül.
Gratula a vashoz.
Kivettem az akksit, rámértem 11,7 V. Felraktam töltőre, holnap meg elmegyek ráméretek terhelő villával.
Akkor gratulálok sok balesetmentes kilométert!. Végre nagy a boldogság.
Ha hosszabb távot mentem akkor semmi gond. Csak a kis távolságok után nem indul. Lemerül az akksi
Lehet, ma boltoltam, es mar mentem is legalabb 5 km-t!
Az önindító forgat?
Nem indul, akkor nem is mér....
Lehet gratulálni?
Merd ki multimeterrel,ha megy a motor es akksin 13,5-14,4 alatt van a toltes akkor nem tolt.Ha kozte akkor az akku szar.