Néhány kedves tag segítségével véglegesítettem a kérdőívemet. A téma: Motorvásárlással kapcsolatos attitűdök vizsgálata a magyar motortulajdonosok körében. Sokat segítenétek, ha szánnátok rá 7-10 percet!
Link: http://goo.gl/forms/kuECTo4Nr9
Köszönöm előre is!
Korrekt a fickó. Megnéztük, megbeszéltünk egy árat, mondtam hogy azért még viszek szakértőt. Oda mentünk, megnézte szakértő (freemailpeter), megmondta mi az, ami cserés, ennek kapcsán két nap múlva hívom a srácot, pénz okés, csinálja meg az eredetvizsgát, oszt hali. Erre jött, hogy csináljam én. Mondtam, hogy két dolog: 1., addig nincs adás-vétel, míg nincs meg az eredetvizsgálat (szerintem logikus), 2., ugye cseréni kell amit cserélni kell, de nem alkudom le, az eredetvizsga nagyjából a fele, de azzal rendben vagyunk.
No, pénteken várom a hívást, hogy kész a papír, mehetek e hétfőn a gépért. Nem hív, szombat-vasárnap nem veszi fel. Ma nézem használtautón, a motor még hirdetve, de már alacsonyabb, ugyanakkor "fix" árral. Vagyis, ha jól érzem, akkor a kialkudott ár mégsem jó neki, tesz még egy próbát.
Hmm. Megértem, okés, minden forint forint, csak akkor szólna.
Én Danone Activiát szoktam a motorba tenni. A sok élőflóra megélénkíti a benne dolgozó lovakat is és izotonizálja a teljesítményüket.
Rostos mákos körte!
Sziasztok!
Felajánlanék néhány nekem nem kellő alkatrészt FZS1000-hez jó első és hátsó féktárcsák. Nem ütnek, nem vállasak, jószerével nem is kopottak jelentősen. Nekem kínaim lett és nem valószínű hogy valaha visszarakom őket. Viszont szívesen forintosítanám, minek figyeljenek itt a polcon. Van még láncvédőm, és hűtő takaróm is, bár ezek felesleges dolgok. A képen lévő ment fel. Üdv mindenkinek!
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna abba segíteni, hogy Martin ovál dob elfér-e a motoron (Fz6), ha van rajta egy Givi hátsó konzol?
Martin azt mondta, hogy az ovál dob 12,5 cm/db.
Olajról valaki dobna valamit hogy mit használ? :) hétvégén olajat cserélnék és jó lenne tudni mi a tuti :) Fz1 és Fz6 egyaránt érdekel egyik haveromnak is le kéne cserélni :)
Hali! Megnéztem a kis papírjaimat, ECU 12-es hibakódnál ez áll fent: Crankshaft position sensor (főtengely helyzetérzékelő)
Sajnos ennél többet nem tudok. Érdemes bemenned az ECU hibakódolvasójába és végigpörgetni a menüt az egyes dolgokért.
A step, Turn key to off
2) Turn ignition kill switch to RUN.
3) Hold the select and reset button at the same time.
4) Turn the key to run.
5) Continue to hold the two buttons and count to about 10 at this point. the display will show "d1".
6) Release the two buttons.
7) Repress both buttons for 2 sec and the display will show d:01.
B step, With the key in the ignition and the KILL switch in the NO START position... és akkor innen kezdheted ellenőrizni őket.
Sziasztok. Pályakezdö vagyok. A tegnapi nap folyamán az Fz6n tipusú motorommal mentem és kb 5 km után felvillant a motorhiba lámpa a müszerfalon. Azonnal félreálltam és leállítottam a motort. Újra gyújtást adtam és kiírt egy 12es hibakódot plusz világított a motorhiba visszajelzö. Felemeltem az akksit és észrevettem, hogy az egyik saru eléggé oxidált volt és nem volt teljesen meghúzva a csavar. Megtisztítottam a sarut és visszaraktam mindent a helyére. Újraindítottam a motort és eltünt minden. A motor tökéletesen járt. Van valami tippetek vagy ötletetek,hogy mi volt ez? Elöre is köszi mindenkinek! :)
Néhány kedves tag segítségével véglegesítettem a kérdőívemet. A téma: Motorvásárlással kapcsolatos attitűdök vizsgálata a magyar motortulajdonosok körében. Sokat segítenétek, ha szánnátok rá 7-10 percet!
Link: http://goo.gl/forms/kuECTo4Nr9
Köszönöm előre is!