Szakmai kérdés, Valaki használta már a gyárilag ajánlatt olajat (20w50) a gépbe? (eddig mindenbe motul 7100 10W40-et raktam.) 10W40-et használ valaki? Tapasztalatok alapján milyen a tuti?
Srácok, röhögjetek ki, de fiatalkoromban a Simson Rezó pufójának hangját is a gyapot mennyiségével szabályoztuk.
2 db 6-os anyát kellett csak lecsavarni, régi szép idők, de jó is volt.
Érces, magas, edényhang a jele. Le kell szedni az elejéről vagy a végéről a popszegecseket és ki lehet húzni a belsejét, ahol láthatod a gyapotot. Azt szerezni nem tudom, hogy honnan lehet, de nem mindegy, hogy milyen a cucc. Amúgy attól függően, mennyit teszel bele, változtathatod a hangját is.
Amúgy fasza, hogy kaptál. Nekem azt mondták régebben, hogy teljesen kifutott. 2010 előtti gépeken láttam még, de utániakon egyáltalán nem. Lehet mindenki sajnálta extraként megvenni? (költői)
Nagyon kedvező volt az ára. Megjelenés idején 300 ezer volt az ára.
Most kifutó modellként fekete, fehér, és piros színben 120 ezerért rendeltem a szettet a Yamaha harmatinál.....
Légy szíves küldj Te és TODDZOS a mobil számot privátban. Lehet, hogy így könnyebb lesz összehangolni a gurulást:-)
Persze én is vissza fogom írni az enyémet.
Sziasztok!
Rendeltem tükröket a motoromhoz (2004es fz6 n).
Kicsit rövdnek nézem a szárakat. Valaki meg tudná mondani a gyárinak milyen hosszu (menet nélkül)? Ha nagy az eltérés akkor lehet csináltatok egyet.
Előre is köszi
Tényleg nem rosszak, de azért nem egy kifejezett nyári viselet.. főleg a kabát, a nadrágnak, legalábbis annak amit én vettem egész vállalható szellőzése van. Bár ahogy én észrevettem az olcsó textil kabát meg a nem perforált bőrdzseki is pont ugyan olyan meleg tud lenni 25 fok felett. Ami meg nem meleg olyankor, azt meg hűvös időben nem jó használni.
Hűtőmellénnyel ugyan nincs tapasztalatom, de el tudom képzelni, hogy nagyságrendeket tud javítani a komfortérzeten.. és akkor aztán már szinte mindegy is mennyire szellőzik vagy sem az adott kabát.
A munkaruházatként árult hűtőmellények annyira nem is drágák.
Persze, igazából minden nagyon fontos.
Én pl. gerincprotektort és csizmát is vettem... kinek mi, van aki szerintem baromság.
Tartom magam ahhoz, hogy akinek van motorja, az ne sajnálja védőruhára sem.
Igaz, csak sisakból és kesztyűből vettem vadi újat.
Jó a bőr is bár még én sem jutottam el odáig hogy beszerezzek egyet. Főleg azért mert akkora vagyok amekkora. Belépő szinten szerintem egy kordura vagy ahhoz hasonló protektoros kabát illetve nadrág is jónak mondható. Én a héten szereztem be egy nyári dzsekit a Shox-nál Alsó polcos cuccot. Egy felől azért mert nem szántam rá többet más felől azért mert ebből volt kellően nagy méret. Váll könyök és gerinc protektoros. Igaz csak ezek a hab protektorok vannak benne. A kevésbé védett helyeken hálós anyag így egyáltalán nem izzadok benne (Mert én a polós motorozás is kedvelem) és mindezt 17.800-ért hazavihettem. Nadrág is abszolválható 20 alatt simán. Igaz nem körben cipzáros de a hátánál összefogathatóak.
2 db 6-os anyát kellett csak lecsavarni, régi szép idők, de jó is volt.
Most kifutó modellként fekete, fehér, és piros színben 120 ezerért rendeltem a szettet a Yamaha harmatinál.....
Mennyi volt az oldalidom a Harmatinál?
Persze én is vissza fogom írni az enyémet.
;)
Rendeltem tükröket a motoromhoz (2004es fz6 n).
Kicsit rövdnek nézem a szárakat. Valaki meg tudná mondani a gyárinak milyen hosszu (menet nélkül)? Ha nagy az eltérés akkor lehet csináltatok egyet.
Előre is köszi
Ezért mondom, hogy városban nagyobb szerepe van az ütéselnyelésnek mint a szakítószilárdságnak.
https://www.google.hu/maps/@47...!3m6!1e1!3m4!1skkhU7lsph53UmRFeuOouLg!2e0!7i13312!8i6656
Hűtőmellénnyel ugyan nincs tapasztalatom, de el tudom képzelni, hogy nagyságrendeket tud javítani a komfortérzeten.. és akkor aztán már szinte mindegy is mennyire szellőzik vagy sem az adott kabát.
A munkaruházatként árult hűtőmellények annyira nem is drágák.
Én pl. gerincprotektort és csizmát is vettem... kinek mi, van aki szerintem baromság.
Tartom magam ahhoz, hogy akinek van motorja, az ne sajnálja védőruhára sem.
Igaz, csak sisakból és kesztyűből vettem vadi újat.
Nekem egyenlőre ez bejött.