Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg első lámpád is lenne?
Sziasztok! Eladó egy pár bordó színű CNC alumínium fék-kuplung kar párban 2001-2005 közötti FZS1000-hez való.
Állítható, új állapotú!
Ára fix 5500Ft
unatkozas@citromail.hu
Szia! Engem érdekelnek a féktárcsák.... Keress meg légyszi, privátban.
Eger és Sirok között rajzottak a motorosok. Én meg 4 kerékre vagyok kárhozatva
Van egy BMW-m is!
A játék neve: The Crew (PC)
Az M3 nekem bejött, Z6-tal esőben/télen nagyon csúszkáltam, de ott mindegyik csúszik. Ezek közül én a Z6-ot választanám.
Momentán erre van keret, úgy gondolom jobb mint a jelenlegi 7 éves gumi.
Ez milyen játék?
Ducatimon szerintem Conti Motion van, de 300-nál kanyarban kicsit csúszós.
Csak és kizárólag a fenti gumik közül akarsz választani?
Sziasztok, Continental Conti Motion / Dunlop Qualifier / Mezeler Z6 közül mit ajánlanátok? 0 tapasztalatom van, megfontoltan próbálok közlekedni. Jelenleg 2009-es Mezeler M3 van a paripán.
Köszi ;-)
Városban 125, városon kívül autópályán 240 felett. :-)
De ha 105-nél is még "csak" 120-at kap az ember, mikor a jön a 300-as kategória?
Dunaföldvárnál 50 helyett 104-el mentem de ekkor (képen látszik) már világított a féklámpám. Előztem és sok lett. 90000ft-ra értékelték a mutatványt, de ha 105 lett volna akkor 120000ft!
Egy biztosítékot (~10A) azért nem árt elé bekötni, és lehetőleg ne valami fing vezeték legyen.
Értem, köszi a tippet.
Olyat is találtam, amin csak 1 db USB csati van és van egy kapcsoló rajta... nem akarok vesződni vele, csak rákötöm az akkura direktben és kész.
Egy hosszabb vezetéket vezetnek a rendőrautóba, és ott lazulnak (fekszenek)...
Autópályán rendszeresen latom,hogy nem a 3labu mogott állnak,hanem bentebb.
Három lábú traffi mögött, ha nincs kezelő, az tud működni (lőni) magától?
Amúgy mikor én találtam magam szemben egy traffival pár hete, szerintem jó fejek voltak a rendőrök, mert az autójuk szemben állt a forgalommal (nem működő benzinkútra álltak be) és fent hagyták a világítást, szóval messziről lehetett látni, hogy valami nem stimmel ott.
Hát akkor készülök a csekkre!! találtam már kalkulátort is és olyan 45rugóra teszem magam azaz a kalkulátor ha 80-al repültem bele! Na mind1 késő bánat! De köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!!
Amikor én autóval kaptam régebben képet, akkor az első pár homályos képen csak az autó volt és a sebesség, mire olvasni tudták a rendszámot, addigra már ötvennel mentem, de a csekk a legnagyobb tempóhoz mérten jött. Szóval, ha elkezdenek felvenni, nem baj, hogy egyből nem látszik a rendszám, és nem számít, hogy a végén már lassan mész.
Amire leírtam a gondolataimat addigra leírtatok mindent!! :)
Gondolom ezeknél a telepített traffipax-oknál nem az van mint a 3lábúnál gondolok itt arra hogy szemből hiába fotóz le mert ott nincsen rendszámtábla! mert a fix fényképez minden irányból !
50-nél 65-től jár a bünti.

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hj... - 1. sz. melléklet
Úha, az nem lesz olcsó. A megengedett sebesség duplájánál kap az ember 300 ezerről csekket (50 -> 100). Néhány forrás szerint 60, néhány szerint 65-től mér, és 30 ezer az alapbünti.
Tán nem lát messzebb, mint 100 méter, viszont, ha előtte gyorsan mentél, bemér, de rendszám hiányában nem tud lőni, akkor megvárja, míg átmész alatta és a hátsó kamerák kapnak el, mert felismeri a járműveket (motorokat).