Sziasztok! Eladó egy pár bordó színű CNC alumínium fék-kuplung kar párban 2001-2005 közötti FZS1000-hez való.
Állítható, új állapotú!
Ára fix 5500Ft
unatkozas@citromail.hu
Sziasztok, Continental Conti Motion / Dunlop Qualifier / Mezeler Z6 közül mit ajánlanátok? 0 tapasztalatom van, megfontoltan próbálok közlekedni. Jelenleg 2009-es Mezeler M3 van a paripán.
Köszi ;-)
Dunaföldvárnál 50 helyett 104-el mentem de ekkor (képen látszik) már világított a féklámpám. Előztem és sok lett. 90000ft-ra értékelték a mutatványt, de ha 105 lett volna akkor 120000ft!
Értem, köszi a tippet.
Olyat is találtam, amin csak 1 db USB csati van és van egy kapcsoló rajta... nem akarok vesződni vele, csak rákötöm az akkura direktben és kész.
Három lábú traffi mögött, ha nincs kezelő, az tud működni (lőni) magától?
Amúgy mikor én találtam magam szemben egy traffival pár hete, szerintem jó fejek voltak a rendőrök, mert az autójuk szemben állt a forgalommal (nem működő benzinkútra álltak be) és fent hagyták a világítást, szóval messziről lehetett látni, hogy valami nem stimmel ott.
Hát akkor készülök a csekkre!! találtam már kalkulátort is és olyan 45rugóra teszem magam azaz a kalkulátor ha 80-al repültem bele! Na mind1 késő bánat! De köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!!
Amikor én autóval kaptam régebben képet, akkor az első pár homályos képen csak az autó volt és a sebesség, mire olvasni tudták a rendszámot, addigra már ötvennel mentem, de a csekk a legnagyobb tempóhoz mérten jött. Szóval, ha elkezdenek felvenni, nem baj, hogy egyből nem látszik a rendszám, és nem számít, hogy a végén már lassan mész.
Gondolom ezeknél a telepített traffipax-oknál nem az van mint a 3lábúnál gondolok itt arra hogy szemből hiába fotóz le mert ott nincsen rendszámtábla! mert a fix fényképez minden irányból !
Úha, az nem lesz olcsó. A megengedett sebesség duplájánál kap az ember 300 ezerről csekket (50 -> 100). Néhány forrás szerint 60, néhány szerint 65-től mér, és 30 ezer az alapbünti.
Tán nem lát messzebb, mint 100 méter, viszont, ha előtte gyorsan mentél, bemér, de rendszám hiányában nem tud lőni, akkor megvárja, míg átmész alatta és a hátsó kamerák kapnak el, mert felismeri a járműveket (motorokat).
Állítható, új állapotú!
Ára fix 5500Ft
unatkozas@citromail.hu
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
A játék neve: The Crew (PC)
Csak és kizárólag a fenti gumik közül akarsz választani?
Köszi ;-)
Olyat is találtam, amin csak 1 db USB csati van és van egy kapcsoló rajta... nem akarok vesződni vele, csak rákötöm az akkura direktben és kész.
Amúgy mikor én találtam magam szemben egy traffival pár hete, szerintem jó fejek voltak a rendőrök, mert az autójuk szemben állt a forgalommal (nem működő benzinkútra álltak be) és fent hagyták a világítást, szóval messziről lehetett látni, hogy valami nem stimmel ott.
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hj... - 1. sz. melléklet
Tán nem lát messzebb, mint 100 méter, viszont, ha előtte gyorsan mentél, bemér, de rendszám hiányában nem tud lőni, akkor megvárja, míg átmész alatta és a hátsó kamerák kapnak el, mert felismeri a járműveket (motorokat).