Tudom hogy nem ide tartozik de hátha meg tudja mondani a frankót nekem valaki ! Belefutottam egy fix traffiba! :( Szemből tuti gyorsan mentem de előtte azért lefékeztem és miután átmentem alatta már nem mentem gyorsan! Rég jártam arra és el is bambúltam azért vettem későn észre! Gondolom buktam a mutatványt és kapok egy szép kis csekket! Nem tudom honnan mér de 50 helyett olyan 80-ra tippelem magam (Szőnyi fix traffi) . Ha vannak valamilyen infók ezekkel a sz@rokkal kapcsolatban akkor érdekelne! Előre is köszönöm!
Igy van. En sosem tudtam alkudozni, nem is szeretek (ezert is vittem valakit magammal legeloszor), ami amennyibe kerul, annyiba kerul. Mondott egy arat, en meg azt mondtam, okes. Nem szarakodtam. Utana megbeszeltuk a tobbit, azt mondta, okes. Utana meg eltunik, majd hebeg-habog.
Egyébként eladóként és vevőként is én nem szoktam foglalkozni az ilyennel.Ha látom rajta,hogy nem akar engedni az árból amennyit én gondoltam érte nézek másikat. De ugyanez van a másik oldalon is ha alkudozik és mindenben keresi a hibát akkor el sem adom neki majd jön a következő.
Ez úgy szokott működni,hogy együtt elviszitek eredetvizsgára utánna kifizeti az eladó vagy a vevő megegyezés kérdése adásvételi megír pénz kiperkál és mindenki megy amerre lát.Előre senki nem viszi eredetvizsgára mert vevő is meg gondolhatja magát.
Ti milyen motorolajat használtok? Mit javasoltak és mit nem? 2005-ös gépről van szó, 29e km-nél járunk.
R6-os haverok istenítik a Xado olajat, valami kerámiás adalékanyag miatt.... Nem vagyok a próbálkozás híve :) hátha több kárt csinál mint hasznot :P
A legritkább az, hogy az eladó csinálja meg az eredetvizsgát, kereskedésben is kifizettetik a vevővel. Ennek az az oka, hogy 30 napig érvényes és ha mégsem kell a vevőnek és nem adja el másnak 30 napon belül akkor bukta a vizsga ára. Persze anno úgy találták ki, hogy majd az eladó csináltatja meg és akkor a vevő biztonságban lesz, de ez sosem működött így 98 óta.
Ez nem egészen így van, de nyilván semmi sem kötelező, és nem is akarok senkit sem kötelezni, csupán csak az eljárással van némi problémám, mármint a korrektséggel, illetve annak hiányával. És még csak nem is az, hogy ha azt mondtad ennyi, akkor ennyi, hanem hogy nem képes azt mondani, te figyu, én többet akarok mégis, szóval megpróbálom, hátha valaki ad többet.
Mondom, nincs ezzel gond, senki sem a pénze ellensége, de a mód. Na az nem tetszik.
Pontosan hová kössem a + vezetéket?
Ezt néztem ki, ismeri valaki ezt a típust?
http://www.aliexpress.com/item...
FZ6S
Ti milyen motorolajat használtok? Mit javasoltak és mit nem? 2005-ös gépről van szó, 29e km-nél járunk.
R6-os haverok istenítik a Xado olajat, valami kerámiás adalékanyag miatt.... Nem vagyok a próbálkozás híve :) hátha több kárt csinál mint hasznot :P
Előre is köszönöm.
http://www.jofogas.hu/csongrad/Dainese_Ketreszes_Borruha_Ferfi_es_Noi_Egyben_Elado__47506971.htm?first=1
ez az?
Mondom, nincs ezzel gond, senki sem a pénze ellensége, de a mód. Na az nem tetszik.