Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A te helyzeted nem ismerem, de általában a lánc hamarabb feladja mint a feszítő és a feszítő is csak kb. 10-20e-rel bírja tovább, szóval általában együtt szokták cserélni (én helyzetem ilyen lesz), mert macerás és költsége (óradíjban) szétszedni.
Ne ijesztgess!!!
Arra nem kértem ajánlatot, az nem csörög, csak a feszítő zizeg.
S mennyi a lánc, tudod-e?
Harmati, Yamahaworld, Kaposvár. Ők már válaszoltak is a mai mail-re. 47050,- a kaposváriak írták hozzá, hogy tömítés + 455,- Ft. Ahol van raktáron onnan rendelem. A motor színét írjam nekik vagy az alvázszámból látják?
Kell valami spezialwerkzeug vagy csak a két csavar ki és két csavar vissza?
Ja és gyorsan reagálnak!
Én Yamaha World-től szoktam rendelgetni. Eddig ők adták a legértelmesebb árat+postát. :)
47000ft
A Yamaha Bajnoktól kértem árajánlatot március 29-én a vezérműlánc feszítőre. Máig nem jött meg! Kezdek türelmetlen lenni...
Srácok!

Van én nekem egy kis kérdőívem, szakdolgozathoz készítettem. Holnap lesz végleges és van egy napom, hogy béta teszteljem. 4-6 kitöltésre hajlandó emberre van szükségem. A téma a motorvásárlással kapcsolatos, és annyi az egyetlen feltétele, hogy a kitöltő most is rendelkezzen motorral. A kitöltés ideje 5-8 perc.
Amit kérek a jelentkezőktől: mérjék, kb. hány percig tart kitölteni, és osszák meg a véleményüket azzal kapcsolatban, hogy mennyire volt érdekes/unalmas, egyértelmű/bonyolult, tartalmas/gyér és, hogy mit tennének még hozzá, azaz volt-e olyan kérdés, amelyiknél nem találták meg a szimpatikus választ / mást mondtak volna, vagy úgy érzik, az adott témában más kérdés is releváns lett volna, de a készítő megfeledkezett azt feltenni.

Aki ennek ismeretében kedvet kapott, kérem PÜ-ben jelentkezzen és holnap elküldöm neki a linket.
Szia,
Ha ezt a kérdésedet a fulladozásra értetted, akkor a válaszom...nem tudom. Ezt így menet közben nem tudom megmondani. Szerintem megy minden henger, az alapjárat is jó.
Megy az osszes henger olyankor vagy 3 hengerezik?
Igen. FZ6S. :-)
Amúgy legalább yamaha lesz?
Ajjaj. Pedig direkt megvártam, míg 99%-os lesz a dolog, és tegnap csak kinéztem.

Na majd úgy mondom, hogy lecseréltem a régit - ami egy nyitott kugli.
Motor előtt vetted meg? Balszerencse!
A gomb mar megvan a kabathoz: Nolan N87.
Szia,
NEm mosás után történt.
Phase-R_OneT elküldte a videót az övéről. Nem teljesen ez szerintem a jelenség. De más is azt mondta, hogy ez injektor lehet, tps szenzor.
köszi,
Zoli
Véletlen nem mosás után lett ilyen? Nekem is ilyeneket csinált, beázott a trafónál. Phase-R_OneT-nek meg folyamatosan csinálja, trafóit már kicseréltük az enyémekre. Ugyanúgy csinálta. Szerintem injektor tisztítás kellene az övének.
XS a fejem. :-(
Majd legközelebb!
Megyek és megnézem ezt a Bajna-Héreg szakaszt.
Azt nem ismerem de ez az enyém ha érdekel!
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Sziasztok, FZ1 esektől érdeklődnék, hogy van e olyan tapasztalatotok, hogy fulladozik, döcög a motor. Elsősorban akkor, ha alacsony fordulaton próbálok kigyorsítani. Olyankor döcög egy párat, fulladozik. Nem mindig, de gyakran. Eddig nem volt ilyen problémám vele, de ma ezt csinálta. Alapjárat az jó! Főleg indulásnál jön ez elő, hogy döcög párat, vagy ha váltok és alacsonyabb fordulaton van és gyorsítok ki, akkor szintén. Ha valakinek volt már ilyen tapasztalata és megosztaná velem, hogy mire jutott vele, azt nagyon megköszönném!
Előre is köszönöm!
Zoltán
köszi