Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Kék szín?
Sziasztok!

Itt van akivel találkoztam a hétvégén (vasárnap) Zamárdi környékén? Én álltam a pirosnál és színre ugyanolyan Fz1-el jött szembe nagyon nézett :)
Szerda délután fél 5 körül gurulnék valamerre a környéken, pl. a Turulmadárhoz Tatabányára.
Ha van kedvetek...
Nem bírtam kivárni a dolgot és már fényezve van...úgyhogy ez a kérdés letudva...csak jó lenne egy szép matrica....
Ez még fel sem merült bennem.
Tudod én elfogult vagyok.
Vagy gyújtsd fel, az egyszerűbb.
Mint mondtam nem lesz eladó ebben az évben tuti nem,ha jövőre vagy utána akkor rendbetéve beszámíttatom.
Reméljük a leendő motorvásárlód nem olvassa majd ezt a fórumot.
3 éve volt.
Azóta is úgy áll a tartalék tankom,ha egyáltalán valahais eladásra kerül a motorka csak felpattintom és egy makulátlanul szép tankal vehető át a verda,van így hűtőtakaróm és oldalso idomom is tarcsiba,meg kormánybefogó és 28,6-os magura kormány gyári logoval,tükrök még beszerzés alatt,de egy marék kormányvéget is leszurattam azis van cavarral együtt tarcsiba,egy crom lámpa kéne és a hűtőt visszaigazítani mert a kölcsönadott motort betették a susnyásba és csak egy toldó fémlemezzel tudtam szépen a helyére illeszteni hogy a takarók rendesen álljanak.
De van generéátorom,fesszabom is gazdagon,még egy inyektorsor és egy lapkakészlet kéne.
Körülötted mindig annyi baj van...
Én meg helyibe mentem,a faridomra,nagyon jó lett,meg a tankra a kicsi,erre a nagy márkalogó a lakkozás után egy hét mulva összement körben két milit.
Most kereshetek olyat aki pont belerakja az ottmaradt lakkon lévő lukba tizedmilire egy ugyanolyat.
Szerintem nem jó anyagra csinálta a cuccot.
Nekem nincsenek jó tapasztalataim netes rendelésekkel. Vagy nem olyat küldtek, amit kértem (egyedi megvalósítás volt), vagy kifelejtettek egyet a csomagból, vagy drágább volt. Legutóbb a kipufogómra kellett Akrapovic matrica, de neten 2400,- volt a hőálló + pk. Szerencsére ezelőtt megismerkedtem egy szegedi bolttal, ahol aztán szépen elkészítettek egyéb projektjeinket, szóval odamentem. Kérdeztem mennyi lenne 2 darab, mondták 500-1000 között megcsinálják akkorában, amekkorát kérek. Két nap múlva mentem érte, 3-at adtak 500-ért. Hagytam borravalót is.
Nem őket akarom neked ajánlani, hanem hogy helyi boltba menj be, ha teheted.
Fejidomomat fenyezni kellett...uj fazer 1000 matrica ugyben varom konstruktiv otleteiteket :)
Mivel a fejidomot fenyezni kellett....szuksegem lenne minosegi fazer 1000 matricakra a ket oldalra...
Otleteket szivesen vennek ...
LeoVince sportkipuk eladók FZ6ra.E-s,db killeres,kat.kivaltó csővel.Fekete elox pàr illetve karbon.Csak tel.smst üzenetet nem figyelem.70 3179083.
Nem nagyon, de azért attól nem kell tartani, hogy sokkal zajosabb lenne, igazából észre sem lehet venni, még soha senki nem tette fel a gyárit az ismerőseim közül utólag.
Köszi, itt jóval olcsóbb mint amit ajánlottak. Utángyártottban nem létezik gumi peremes?
HD Street 750 vagy Kawasaki Vulcan S :-)
Továbbra is azt mondom, olyat vegyél ami tetszik!
Nekem pl. a csupasz (N) nem tetszik!
Ezmiez? Na neee! Kerekláááámpa? Broáf.

Amúgy a "biztonság" kedvéért ma még megnézek két N verziót. Bár szerintem egyik sem lesz ott árban, mint az, amelyiket már lecsekkolt freemailpeter. És ciki vagy nem, de ez is számit.
Hello!
Ilyen gumim volt anno az sv-n. Nekem Bejött. Nem vagyok egy versenyző, de nekem szépen teljesített az Alpokban is. Esőben sem volt vele baj, mondjuk nem feszegettem a határait
Azt hittem már ebbe szerelmesedtél bele (az első lámpájába):
http://www.jofogas.hu/pest/Yamaha_FZ6_Fazer_47038159.htm?first=1
Görgőzik majd eszterga padra kerül, olyan lesz mint az új. Nekem is volt már mind két kerekem, semmi gond nincs vele.
FZ6S
Nekem megmondtak,hogy én hanyadik tulajdonosa vagyok a motornak, de itt nem látom, lehet neki volt okmányirodás ismerőse...
Bár minket kártörténet jobban érdekelne...azt meg gondolom a biztosítótól lehet kapni, ahhoz meg lehet,hogy a tulaj beleegyezése kell...