Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok kösz
ha a balra nyílra rákattintasz, tudsz hozzászóláshoz reagálni. A körbe-körbe nyílra rákattintasz, akkor meg azt látod,hogy melyik hozzászólásra reagált valaki.
Ha a fejfogós smile t félreértetted volna...
klíma szerelő vagyok nem motor szerelő
nem tudom hogyan kell ellenőrizni !
ha valaki el tudja magyarázni, akkor meg nézem
vezetékek rajta vannak
Ha nem zúg fel az injektor, elképzelhető hogy azzal lesz a problem. Reléjét nézted?
köszönöm! akkor ebből szerviz lesz!
Van egy rugotlan metszőollo a sufniban.
most már keressünk már valami helyett annak a rugónak
Az ülés zárnak nem lehet a rugója?
Gyújtáskor egyszer felvillan az immobilizer+ az ac pumpa felzúg.Ez a normális, ha a vészleállító le van nyomva vagy a szender kint lenne vagy akár a kapcsolója rossz lenne, akkor indítózni se tudnál.
Lehet,hogy csak a piros kulccsal kéne betanítani?! nem tudom, de egy yamaha szerviz gyorsan tudna segíteni. nincs a közelben?
elvileg amikor gyújtásra kapcsolod fel kellene zúgnia az injektornak! de nekem ez nem csinál semmit a kapcsolót is próbáltam! próbáltam be hajtott sztenderel is! az immobilizer lámpa sem villog !!
lehet az immo halott ?
Vészkapcsoló,sztenderkapcsoló?
Nekem nem FZ6-om van, de a többiek mindjárt mondják, hogy kell belépni a diagnosztikai menübe, szerintem ott van olyan pont, ami a ventilátort ellenőrzi.
Az aksi teljesen új most raktam bele! A biztosítékokat kicseréltem mindet! A piros kulcsal is próbáltam de semmi!
A reléket hogyan tudom ellenőrizni?
Működő prototípus van (volt), de kész nem. Sosem fejeztem be időhiány miatt.

Egy 8MHz-es Atmel mega 328-as processzorba futott be jel az első keréktől (kerékfordulat), a fordulatszám-jeladótól, az üzemanyag-jeladótól, valamint egy utólagos vízhő-szenzortól (mivel a gyári nem tud pontos értéket, csak túlmelegedés esetén jelez). Egy kb 5 cm képátlójú OLED képernyőn jelentek meg az adatok: sebesség, fordulatszám, sebességfokozat, benzinszint, vízhőfok. Elkezdtem a fejlesztését egy GPS útvonal-rögzítőnek is, ami memóriakártyára mentette (volna) a megtett utat, valamikor eközben szakadt meg véglegesen a fejlesztés.

Képem nincs róla, mert foglalat, ház készítéséig el sem jutottam, csak ideiglenes és tesztvezetékek kötötték össze a motort a tankra rögzített próbapanellel...

Tehát proof of concept van, kész termék nincs.
Szia!

Pár ötlet:
- Immobilizeres a motor? Próbáltad a pótkulccsal?
- Keress kiégett biztosítékot, meglazult csatlakozót, nem működő relét... (főleg ECU és hűtőventilátor)
- Akku állapota? (bár hangra jónak tűnik)
Üdv mindenkinek! Van 1 kis problémám, jó lenne valami tanács
http://youtu.be/_HSFab5B7sM
Szia!

Te is csináltál? Hogy sikerült? Tudsz róla képet feltenni, kíváncsi lennék :)
Szia! Engem is érdekelne, ha esetleg megkérdeznéd. :-) A GPS modul mihez kell??
Lehet, hogy útközben kaptad fel azt a rugót.
Koszonom a segitseget amijet irtatok mindenhol megvan a rugo ugyhogy ez rejtély marad :).
Van egy javitott balos farokidomom nem erdekel vkit?
Én kapcsolatban voltam a tervezőjével és készítőjével, mert én is csináltam egy hasonlót. Pár éve 155 euró volt az alap modell, + 40 GPS modul + 15 posta. Nem tudom, csinál-e még.
Majd írd meg légyszi mire mentél vele, mennyibe kerül pontosan, hátha én is rászánom magam :) Köszi