szerintem ne contit, ugyan ennyiért kapsz mást is, de ha nem, +10 ft ért bőségesen válogathatsz, tök mindegy hogy 60 vagy 70 e,de legalább fain gumit tudsz venni....
Nemigazan.
jol elvagyok mint a befott.
Neha elfog a gepszij hogy cserelni kene 1050 re,de utana felebredek hogy a kicsit is csak felgozzel hajtom es elnyalja a sosekopo pr2 13 alatt a speed meg duplaerps,annyira meg nem vet fel a piz hogy a gumisnak en lassam el a csaladjat vele.
most hogy beinditottam a teszkogazdasagos palyaprojectet megugyse kell masik motor,ezekkel a kettovel untig elleszek 16-17-ben.
Az jo lenne ha a szememet ujra meg lehetne muteni mert eleg vaksi vagyok az utobbi idoben,neha beall a derekam,a bal terdem se jo kopaszodom szal ha tudsz valamit a venules ellen hogy ujra 20 evesnek nezzek ki az mem lenne rossz.
Igen, kb.: egy hónappal ezelőtt tettem fel én is a kérdést és akkor is a Pirelli Angel GT-t illetve a PR4GT-t ajánlották.
Viszont megkérdezhetem, hogy ezt honnan mennyiért sikerült beszerezned? Én a Revolutionmotor oldalát nézegettem, de még nem számtam rá magam a vásárlásra...
Az ST régi, Michelin kaliberben PR2-nek felel meg. Alig kopik, cserébe vacak a tapadása, összehasonlítva egy GT-vel vagy PR3/4-gyel, amik arányaiban nem is kopnak annyival jobban, mint amennyivel jobbak az utakon.
Ha angolul jól, el tudom neked küldeni a Service és Owner Manualt is.
Újdonsült FZ6n tulaj lettem. :) Az lenne a kérdésem h nincs vkinek 2006oshoz szervizkönyve, leírása
Köszönöm.
jol elvagyok mint a befott.
Neha elfog a gepszij hogy cserelni kene 1050 re,de utana felebredek hogy a kicsit is csak felgozzel hajtom es elnyalja a sosekopo pr2 13 alatt a speed meg duplaerps,annyira meg nem vet fel a piz hogy a gumisnak en lassam el a csaladjat vele.
most hogy beinditottam a teszkogazdasagos palyaprojectet megugyse kell masik motor,ezekkel a kettovel untig elleszek 16-17-ben.
Az jo lenne ha a szememet ujra meg lehetne muteni mert eleg vaksi vagyok az utobbi idoben,neha beall a derekam,a bal terdem se jo kopaszodom szal ha tudsz valamit a venules ellen hogy ujra 20 evesnek nezzek ki az mem lenne rossz.
Olyannak tűnsz, mint Buddha.
*PR4-ből a GT-t olyan nagy gépeknek tervezték, mint a K1200, vagy Kawasaki GTR stb. 600/1000-es sportos motorra elég a sima.
Viszont megkérdezhetem, hogy ezt honnan mennyiért sikerült beszerezned? Én a Revolutionmotor oldalát nézegettem, de még nem számtam rá magam a vásárlásra...