Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont ezt akartam javasolni
Újat vagy használtat szeretnél?
Régebben mikor én néztem gumikat, nekik jó áraik voltak. www.revolutionmotor.hu
Ja, gondoltam, bár találkoztam már ennek az ellenkezőjével is igaz autónál. Már csak vadászni kellene valami jó ár/érték arányú gumit.
Üdv! Nem érdemes, nem véletlenül találták ki ekkorának a japán mérnökök. A hátsó 160 egyébként is elterjedt méret, de az első 110 se fehér holló.
Szia!

Az FZS600-on valóban van a tank alatt egy csap, de nem vákuumos, csak egy sima csap. Azért van, hogy a tankot le tudd venni a benzin kiengedése nélkül is. Előfordulhat, hogy emellett a csap mellett folyik a benzin, ekkor az említett javítókészlet a megoldás.

Ettől viszont a motorba nem folyik bele a benzin. Megnézted, biztosan a csapnál folyik? Lehet, hogy valamelyik tűszelep ereszt, ekkor tényleg be tud folyni a benzin a hengerbe és/vagy a légszűrőházba.

Lényeg a lényeg, klasszikus benzincsapot nem kell beszerelni, a probléma valódi okát kell megszüntetni.
Üdv!
FZS600-nál érdemes a gyári gumiméretet leváltani valami egyéb méretre? Nincs semmi extra igényem ezzel kapcsolatban igazából, csak tavasszal lehet hogy esedékes lesz egy gumicsere, aztán felötlött bennem ez a lehetőség is. Illetve ha tudtok valami jó helyet ahol érdemesebb szétnézni mint az általános gumiwebshopokban akkor szívesen venném a tanácsot!
Köszi!
Hali
Nem
3 hete vettem kb énis amugy :D
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata ezekkel a dobozokkal:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Milyen minőségűek? Mennyire kompatibilisek a GIVI féle monolock platnival?
Sziasztok!
Van egy 2002-es 600-as fazerem és csöpög a benzincsap. Akinek ilyen motorja van annak mik a tapasztalatai? Másnál is olvastam már ezt, sima zárható csapot szoktak felszerelni rá, nem ezt a vákuumos megoldást, mert így télen lassanként jól telecsöpög az olaj is benzinnel, ami nem fasza. Vettem egy javítókészletet de ha lehet én is szerelnék fel egy sima nyit-zár csapot. Ha vki tud ilyenről, akkor milyen benzincsapot szoktak felszerelni? Elzárni is nehéz, mivel a tankot le kell szedni hozzá és persze akkor is csöpög sajnos ha elzárom...
Ne mosd ki, elveszti az autentikusságát, kevesebbet érne!
Ezek a pólók meg olyan embereknek készülnek, akik nem vennék meg, ha 500 dollár lenne ráírva.
Van egy hasonlo melospulcsim amit bekapott a drotkorongos flex.Kimosom es ennyiert viheted.
Nem tudom, Pesten milyen a stíl és milyen az élet, de itt délen a HANYAG az új divat!
Mugatu is megmondta.
Első benyomás... Tavasszal lehet adnék egy kis műtrágyát a fűnek!
Hali!
Nem Te árulod a gépet a jófogáson?
http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Yamaha_Fz6N_2005_os_megkimelt_allapotban_41755612.htm?first=1
Meg nem teljesen.
Az oldalidomokat vedd le.
Köszönöm a megerősítést. Igazából azt akarom elérni, hogy úgy nézzen ki, mint egy FZ1! Ezek szerint jó úton haladok, ya?
Az elso benyomasom az hogy ez egy FZ-1.
Első benyomás? Csináljatok úgy, mintha nem tudnátok, hogy a kipu eredetileg ott lenne.
.hu
Szia!
nemeth.attila19@chello.u
Sziasztok,
van valakinek hátsó lámpa csatija (csak a csatlakozó, jó esetben vzetékekkel) amitől szvíesen meg is válna?
(FZ6-S)
üdv.
Levi
Nekem is vegyesek az érzéseim lehet leszedem és lefujom :)
meg az összes vásárló ...
Vagyis a ven taták gyarimaniasak.