Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ez a vágyad vidd el egy jobb kipufogóshoz a gyárit mond neki hogy a kivezetések ilyenek legyenek és legyárt egy autó kipufogóból ilyet.
Bár jobb ha elviszed a motort is és rápasszintja.
Én megkérdezném a janodobot ha pesti vagy környéki vagy.
Közben találtam egy blogban egy raptornak nevezett dobot csak elérhetőséget vadászok azóta. http://mocisblog.blogspot.hu/2... ilyesmire gondoltam.
A gyárin kívül nem láttam még olyat, ami befért volna műanyag fedőburkolat alá, ha egyről beszélünk.
Fehér pipás idom marad, ezüst távozik.
Esetleg a gyári átalakítása maradhat, ha ragaszkodsz hozzá.
Sziasztok FZ6 Fazer sportdobot keresek egy 2007-es gyártású motorra. Nem nagyhangot keresek csak egy kicsit erőteljesebbet mint a gyári , illetve hogy műszaki vizsgán se legyen gond ,és hogy a gyári helyére beférjen abba a kis tokba ami van rajta. Persze szeretném meghallgatni mielött megvenném. Van ötletetek hogy honnan tudnám beszerezni?
Segítséget előre is köszönöm. Joci
Bocs!
Nagyon sokáig fent nekem a BT45. Na, ha valami, az bakelit. Mondjuk csak egyszer estem vele egy januári hajnalon... :D
Pr2-4 sorozat,pirelli angel,dunlop roadsmart szinte az összes mai korszerű fejlesztésű sporttura jó lesz.
Lényeg hogy ne michelin macadam,Dunlop D220-as féle bakelit legyen.
nyugodtan vegyél a road 3-mat mondjuk... vagy egy angelt... erre felesleges sport gumi
A civilizált túratempó teljesen illik rám. :)
Inkább úgy tenném fel a kérdést hogy a tempód olyan halálos hogy a sportgumi extrább tapadása a fontosabb 4-6e Km össz futásteljesítmény mellett vagy inkább civilizáltabb túratempó is megfelel cserébe 13-17e Km-ig gumin marad a minta?
Flreértés ne essék egy átlag halandónak mindennapokra teljesen jó egy sporttúra gumi ami 3-4 húzósabb hungaroring után simán elolvad és egy taknyon csúszik.
Még ismerkedem a motorral, nemrég vettem. Nagy túrák eddig nem voltak. A jövőben is maximum egy napos, pár száz (2-3-4) km-es körök lesznek vele.
mire használod? ha túrázol az pirelli angel vagy a pilot road sorozatok jó választás
Sziasztok!
Yamaha FZ6S-re (2005) szeretnék a közeljövőben gumit (elsőt és hátsót) venni. Ti mit ajánlanátok rá?
Köszi!
ez valami öszvér :)
Honda X11-et is néztem de ez formailag jobban bejön

még akár ebben a formában is:

tolatni csak utassal tudok
A patacipő egy idoben nagy divat volt.
tényleg nehéz a lábam se ér le
de az xx az nehéz bringa...
egy könnyebb motort könnyebb terelgetni,,,
Venni eleg egyszeru.
az xx nem kerekezik így 2.ban.. csak leszalad 170 ig
mail