Ha ez a vágyad vidd el egy jobb kipufogóshoz a gyárit mond neki hogy a kivezetések ilyenek legyenek és legyárt egy autó kipufogóból ilyet.
Bár jobb ha elviszed a motort is és rápasszintja.
Én megkérdezném a janodobot ha pesti vagy környéki vagy.
A gyárin kívül nem láttam még olyat, ami befért volna műanyag fedőburkolat alá, ha egyről beszélünk.
Fehér pipás idom marad, ezüst távozik.
Esetleg a gyári átalakítása maradhat, ha ragaszkodsz hozzá.
Sziasztok FZ6 Fazer sportdobot keresek egy 2007-es gyártású motorra. Nem nagyhangot keresek csak egy kicsit erőteljesebbet mint a gyári , illetve hogy műszaki vizsgán se legyen gond ,és hogy a gyári helyére beférjen abba a kis tokba ami van rajta. Persze szeretném meghallgatni mielött megvenném. Van ötletetek hogy honnan tudnám beszerezni?
Segítséget előre is köszönöm. Joci
Pr2-4 sorozat,pirelli angel,dunlop roadsmart szinte az összes mai korszerű fejlesztésű sporttura jó lesz.
Lényeg hogy ne michelin macadam,Dunlop D220-as féle bakelit legyen.
Inkább úgy tenném fel a kérdést hogy a tempód olyan halálos hogy a sportgumi extrább tapadása a fontosabb 4-6e Km össz futásteljesítmény mellett vagy inkább civilizáltabb túratempó is megfelel cserébe 13-17e Km-ig gumin marad a minta?
Flreértés ne essék egy átlag halandónak mindennapokra teljesen jó egy sporttúra gumi ami 3-4 húzósabb hungaroring után simán elolvad és egy taknyon csúszik.
Bár jobb ha elviszed a motort is és rápasszintja.
Én megkérdezném a janodobot ha pesti vagy környéki vagy.