Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sose tudtam megjegyezni, hogy mi a különbség a lóerő és a nyomaték között, kb. egy hete olvastam ezt egy angol fórumon: a nyomaték a motor ereje, a lóerő pedig, hogy milyen gyorsan tudja leadni az adott erőt. Ezért lomhábbak a dízelek.
A hétköznapban használt lóerő a motor nyers ereje, a hátsó kerékre eső lóerő pedig a A-Z-ig eljutott teljesítmény a veszteségeket leszámítva, mert mikor a motor kiköhögi a pacikat és mire azok kaparják az aszfaltot, erőt vesztenek.
Sziasztok. Nos igen, ennyiért nem szándékozok motort venni. De figyelgetem azért őket.
Ne a Hp- nezd hanem a Nm.t.
Az tobbet mond a hetkoznaprol.
Meglepodnek ha porgetni kene hogy haladjon a 3 hengeres.
Meg az enyem is boven elvan 3-4000 en ha csak kruzolok.
Es imadom porgetni.
A napokban néztem Dyno chartokat, és most ránéztem az MT09-re is.
Ezeket adják le 6.000-nél:
MT09: 60hp
FZ1: 75hp
B-King: 100hp
ZZR1400: ~115hp.

Szóval ahhoz, hogy az MT jól menjen, nagyon kell pörgetni. Én élvezem a teljesítményt, de általános napokon 6-nál szinte mindig elváltok, nem szeretem igazán pörgetni, viszont azzal nincs baj, ha az 75 helyett ugyanannál a fordulatnál 115-öt ad le, ha értitek mire gondolok.
Nincs meg benne az a konnyedseg ami a kisebbekben van,persze gazhuzasra letepi a fejed ez tiszta sor.
De papok es papnek.
Jó az... csak nem olcsó nehéz erős és nagyon gyorsan ugyse tudsz menni lekap a szél..
ha magad mész csak... mert utasra ott nem gondoltak..
nehéz nagy bálna, MT09 könnyű és a súlyához képes erős
Asse egy sikeres mamut.
még amikor nem, jött ki, voltak "látvány" tervek, ott volt jó kinéző, de végül is ez sem rossz.
Plexit biztos cserélnék rajta..
Ha már naked, akkor B-King.
fzs 1000 fz1 elejével?

szerintem ha naked meg mindig a street,hiaba papiron gyengebb meg az mt vadabb egyutt elni a streettel jobb.
Vakaciozni az mt.
Tenyleg jo lenne egy novelt kobcentis street.De igazabol egy vadiuj R vagy egy Rx is megtenne.
Tracer se rossz,de ha naked bike akkor MT09.
A traceren 2 dolgot basztak el nagyon, a műszerfal, meg a fejidom/plexi.
Az a tégla kijelző valami borzalom
Persze,horvat biztos.
Kakucs is.
A tobbi kialakul.
Stelvio-Davos nem lenne rossz.
De nem vagyok az a tervezgetos tipus.
jöhetne ez is....
Idei túrákon gondolkoztál már
A tracer formailag jobb.
Two fifty cent is jó volt
Egy igazi élmény autó volt
csak is MT09!! sokkal keményebb motor mint az FZ1, pontosabban ott kemény,ahol a fz1 gyenge,de felül is szépen teljesít
Fz6-oshoz nincs valakinek felesleges szelephézagoló korongja? Eladó.
Hagyd a fenébe...Csakis fz1-et vegyél.. onnan úgy sincs tovább , az fz8 hamar kicsi lesz megint...
Peti, hazahozattad már a járgányod? (jól mutatsz benne, meg kell hagyni...