Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Ha eladod,akkor engem érdekelne a sportdob róla!:)
Bár én elfogult vagyok, de Fz1-et vennék. Fz8-at nem éreznéd szerintem akkora "ugrásnak". Bár gondolom adatokat néztél, de ha nem:
Fz6 98hp/63nm, Fz8 106hp/82nm, Fz1 146hp/106nm.
Sziasztok! Kezdem kevésnek érezni az FZ6-ot és nagyobbra cserélném FZ8, vagy FZ1-re. Van valakinek FZ8 tapasztalata? Erősebb-e annyival, hogy megérje rááldozni a pénzt, vagy hagyjam a fenébe és FZ1-eket nézegessek? Előre is köszönöm :)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_s-9691024

Kicsit túlárazott, de ránézésre egyben van.
Nekem S2-esem van , 2007 februári . az elsők között vettem a Yamaha World-nél.
A tuti S2-s nek a tankjába bele van préselve hogy S2. más az ülése , a fejidom , a km.órája ( FZ1 ) , a lengővilla , több most nem jut eszembe.
Hali!
Lehet,h találsz,mert itt Győrben is 2008ban adták el az utolsó 98le Fz6N-t. Emlékszem,mert én is nézegettem,csak sajna még volt kölcsön a másik mocimon.
na de ennyire?
hello

2008ban szerintem már nem gyártottak sima FZ6 ot(98loerőst), csak S2 őt meg a 78 lovasat,de ha szürke tankos és 98 lóerős,akkor lehet,hogy kivették a folytást belőle vagy esetleg túltárolt motor lehet?!
Ha elkéred az alvázszámot, motorszámot és bebattyogsz egy kereskedésbe, csak segítenek.

Középsztender mindegyik fejidomos fazeren van,de például én is szereztem a bontóból az én naked bikeomra(FZ6N).

ÜDV
én is korán kelek
Üdv az Uraknak!
Fazer (FZ6) vásárlás előtt állok és felmerült egy-két kérdés, melyben szeretném a segítségetek kérni.
Körbe jártam a témát, viszont úgy gondolom, hogy tulajdonosok lévén tudtok egy-két tanácsot adni, elvileg 2007-től jött a 78Le változat, valamint az S2-es. A kérdésem az lenne, hogy gyártottak-e még Fazert 98LE-s motorral (nem S2-es) 2008-ban? Valamint ugyanígy évjárat függő a műszerfal, FZ1 típusú és a "régebbi" is előfordul, illetve középsztender széria minden típusnál?

Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv: Anti
Ja.
korán?
Az bazi koran van.
Reggel 6.15-kor mindig ágyba viszem neki a kv.-t Nagyon nem akar felébredni
A nyári túrákat itt szoktam nézegetni minden évkezdetkor. http://www.jfluegel.de/motoalp...
Ajánlom mindenkinek
Azert lassan ebredjen,itt az ujev.
Zoli !
Flóra áradozik az ágyról , de főleg az ágybetétről . Nagyon szuper. Állandóan alszik mint a mormota . Kösssz !!!
Legalább 7-9 nap kell hozzá
Szerintem nagyon jó időt fogtunk ki. És Kaunertal is nagyon nagy élmény volt a 3000 m feletti magasságával . Persze az felvonóval !
Kicsit hosszabbra kell ereszteni.
Es joidot szeretnek.
Zoli Jól értettél !!!
Mert ugye Stelvion túl is van élet. Nem is akármilyen
Svájci és francia hágók még nagyon várnak ránk. Nekem ez az idei tervem. Remélem megyünk
20.an meg jo volt csak hideg.brrrrr.
Én tavaly voltam , nem volt túl izgi esett az eső,köd meg volt vagy 5 fok, augusztus végén
nem szoktam csapatni
szeretek hazajönni
Nem,tenyleg az.Irto szuk visszaforditos.
Olyan figyelos-trukkos.
De lassu,nincs csapatas.
na nem sí szezonban