Sziasztok.
Örülj neki, hogy ennyivel megúsztad. Egy ismerősömnek,ez mellet még a motorháztető, és a szélvédő is bánta, viszont ott meglett az őz. A casco tud csak segíteni ha van. Viszont ilyenkor ki kell hívni a redőrséget helyszinelni, ők hívják a vadásztársaságot, akinek a bemutatkozó mondata: A vadásztársaságnak nincs pénze.
Én az ilyen karcokkal úgy voltam az elején (na nem mintha karcmentes lett volna a Fazer, amikor vettem), hogy "nem ez lesz az utolsó karc a motoron..."
Figyelmeztető tábla nem volt. Itt történt az eset. Esti szürkület volt. Az asszonykám vezetett, én mellette. Kb 80-as tempó. Mire kinyitottam a számat, amikor megláttam, hogy ugrik, már koppant is.
Kártérítés igénylésével meg sem próbálkozom, se időm, se kedvem hozzá, arról nem is beszélve, hogy nem sok esélye van a sikernek.
Egyet bánok, hogy az őz nem lett meg, pont volt egy nagy 200 literes zsák a csomagtartóban. Feldobta volna a holnapi bográcsozást.
Jövő héten elviszem ismerős karosszériáshoz, szerintem sárvédővel, fényezéssel, díszléccel, munkadíjjal együtt ki fogok jönni kb 80-ből. Három tank benzin...
Sziasztok!
A mai délutánom tanulságosra sikeredett, gondoltam elmesélem mit ne csináljatok. Például télvíz idején hideg kezekkel ne álljatok neki akksit kiszedni még gyorsan mielőtt besötétedik... A képen látható különleges ismertetőjegyet sikerült varázsolnom a vázra, ne is kérdezzétek hogyan, mert nem szeretném újra feleleveníteni.
Viszont adja magát a kérdés, hogy ismertek-e valami csodamódszert az FZ6-os vázáról hasonló otrombaságok eltüntetésére? Nem túlságosan mély a sérülés, de azért a körmöm beleakad. Létezik szakember, aki fényez ilyesmit? Azért kályhaezüsttel nem szívesen fújnám le, de nem szeretném, ha minden motorozás alkalmával emlékeztetne a bénázásomra. Van valakinek hasonló területen tapasztalata? Előre is köszönöm!
Igen... Sajnos a legtöbb ilyen eset benyelős. Ha meg kint van a tábla, ami "fokozott óvatosságra int" és azt mondják, hogy relatívan gyorsan hajtottál (a körülményekhez képest), rád szállnak, hogy TE fizesd ki a bambi árát.
Egyébként alapvetően egész kevéssel megúszta a Bömbi Bambi-t. Nagyon durva károkat tudnak tenni állatok a járművekben. Sajnálatos eset.
Sok osszetevoje van,alap ha kinn a tabla hogy vadveszely akkor kakukk.
Rendor kell helyszineles megengedett sebesseg meglete,es utana ha mind kedvezo lehet beszelni a vadasztarsasag ugyvedjevel.
Ez meg egy sarvedo elem.
Ha nem ment el valami tarto otvenbol kijon.
Az ugyvedi koltseg magasabb ha csak egy kicsit is nem stimmel a teljes sabalyossa sajat reszrol.
Nincs "E"
Cserébe van dögös hang, libabőrös lesz a hátad tőle.
A szomszédom nem tűri mikor melegitem a gépet az ablaka alatt....csak ezért eladó.
Képet tudok küldeni később.....(most telón vagyok)
Örülj neki, hogy ennyivel megúsztad. Egy ismerősömnek,ez mellet még a motorháztető, és a szélvédő is bánta, viszont ott meglett az őz. A casco tud csak segíteni ha van. Viszont ilyenkor ki kell hívni a redőrséget helyszinelni, ők hívják a vadásztársaságot, akinek a bemutatkozó mondata: A vadásztársaságnak nincs pénze.