Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áh semmit csak vakegér vagyok,látni nem látszik de többek szerint ijesztően csattant,már a kátyu,kézzel már enyhe pukli tapintható.
már megint mit csináltál

mindenesetre ha a teló olajcserére szorul, mindenképp érdemes szétszedni, átmosni.
No akkor nálam nem esedékes csak felnigörgőzés.
pontosan nem tudom hogy mikor kell nézni vagy mennyi az élettartama,de 50e km nél nálam semmi gond nem volt,
Azt nem ilyen 50-e felett érdemes nézni?
csúszóperselyre gondolsz
Teljesen szétszedni, átmosni, friss olaj
Első felfüggesztés olajcseréje alkalmával milyen megelőző intézkedéseket lehet tenni, milyen további kopóalkatrészeket érdemes cserélni, hogy alapvetően jó karban tartsuk a dolgokat? Olvastam egy kellemetlen FZ1 esetről, ami megelőzhető lett volna figyelmesebb karbantartással (persze ezer kilométerekkel korábban elvégezve).

Gumicsere alkalmával tervezem kicsit políroztatni a felniket, szerintem jól fog állni az ezüsthöz.
Nagyon szép lett
Ők csinálták!
https://www.google.hu/maps/pla...!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0x135fb0ff5584578a?hl=hu
Németeknek fényeznek veterán autókat, akkor más is meg van elégedve velük!
Egyébként 25e. volt a fejidom fényezése.
messziről szépnek sikerült
meg lehet tudni,hogy hol fényezték
Hagy osszam meg veletek örömöm!
Végre összeállt a masina, fejidomot nagyon szépen meg műanyagozták kívülről teljesen észrevehetetlen a javítás.
Fényező is remekelt nagyon eltalálta a szint, a fényezés szebb mint a gyári.
Tudomány ez a fényarás, nem is gondoltam volna, ez a szín a Yamaha 450-es, két féle kék árnyalatot kell megfelelő sorrendbe egy másra fújni és lakkozni.
Ma került rá a matrica, nagyon dekoratív.
Gyorsan mentem egy tiszteletkőrt kihasználva a jó időt, nagyon jól esett!
Szia
Azért gyulladt ki a narancs lámpa mert le volt merülve az aksid..
Nekem is volt hogy lemerült az aksim, bebikáztam aztán ugyan ezt csinálta.
Rendben, majd szólj tavasszal is, mert elfelejtem!
Látom szegedi vagy szezonba fussunk össze,én makoi!:)
Nalam 6 az alja, 7.5 a teteje. KM-ben 170 - 230 villogasig.
Sziasztok!Kinek hogy fogyaszt az fz1?tudom csuklo függö de kiindulásnak kb?
Ok, kösz az infókat!
Gumi ami kopottas, meg akksi ami gyenge már, ezen kívül teljesen rendbe van.
Szia!
Ismerem a motort, bátran merem ajánlani.
Sziasztok!

Fz6-s -t tervezek venni, teljesen bele vagyok pistulva a kék-fekete változatba, így egyelőre ilyeneket nézegetek. Ismeri/nézte esetleg valaki ezt a gépet közületek (Pécsről hirdetik)?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz6-s_fazer_20_200km-9359885
Budapest.
cinemamadokukacgmail írj és megdumáljuk!
Merre laksz,mármint város.?
Messze Pécstől?
Üdv:
Attia
Ha azt nezzuk egy yamaha aki premium gyartonak vallja magat kihoz egy exkluziv sport nakedet nem adhatja olcsobban a portekat egy 4,3 ert arult speednel,de nem lehetetlen hogy a 4,9 es speed R lessz a limit arban.
Es megjatszhatjak az mt09 nel bevetett csaliaras huzast mikor felevig 2,4 volt majd felment 3.ra.
A regi 2008 elotti sok motor eladasa kis arressel az ma mar nem megy.