Ma elhatároztam, hogy akár mi lesz bogártalanítom a plexim!
Beáztattam majd 1 órára egy lavorba, langyos vízbe. Adtam neki mindent, jart, bogároldót, még majdnem egy imát is elmondtam,hogy jöjjenek le.
Hát nem hiszed el az eredményt!
Rohadjanak meg nem jöttek le teljesen
Ne is mondd! kb 5:20 kor ébredtem
Jó okot nem tudok mondani,belém költözött a manó
Amúgy nagyon faxa motor ez a nagy fazer! Amikor 4 éve megvettem, nem nagyon jött be az elején, de mostanra annyit "tuningoltam", hogy nagyon megszerettem, sajnálom is,de hát ki kell próbálni mást is...
Már másodszor töltöm fel és csak ezen a fórumon fordítja meg a képet, mindenhol máshol jó. :D
Az adalékokban nem nagyon hiszek, benzinen kívül mást nem szeretnék bele tankolni. :) De akkor holnap kijáratom.
1998-as 600-as Fazeremet már végleg elraknám télire. Alaposan letakarítottam, teletankoltam, megkentem ahol meg kellett és le is takartam. Pár helyen olvastam, hogy a karbikból érdemes a benzint kijáratni.
Van értelme ennél a típusnál is? Képződhet üledék az úszóházban ami aztán megviccelhet tavasszal?
Talán arra, de nem vagyok benne biztos, bár lenne értelme. Még szimmering is játszik, ha szabadjára engedem a gondolataimat. Enyémben már van 60, (bár már fél éve ezt mondom, de lassacskán közeledik hozzá) és mikor vettem, visszatekintve a régebbi szervizpapírokat nem láttam teleszkóppal kapcsolatos munkákat, szóval úgy gondolom, ideje lenne legalább az olajcserének. Persely mennyibe kerülhet?
Beáztattam majd 1 órára egy lavorba, langyos vízbe. Adtam neki mindent, jart, bogároldót, még majdnem egy imát is elmondtam,hogy jöjjenek le.
Hát nem hiszed el az eredményt!
Rohadjanak meg nem jöttek le teljesen
Jó okot nem tudok mondani,belém költözött a manó
Amúgy nagyon faxa motor ez a nagy fazer! Amikor 4 éve megvettem, nem nagyon jött be az elején, de mostanra annyit "tuningoltam", hogy nagyon megszerettem, sajnálom is,de hát ki kell próbálni mást is...
Miért nincs a tükreid hátulján karc? Az mindenkinek van! Photoshop!
Ha egyetlen egy kifogásom lehet az FZS-ek ellen, az az "aránytalanul" hosszú kipufogó előtti értetlenkedés lenne.
Amúgy ragyogó állapotban van.
Úgy látom elég korán hoztad meg a döntést. (06óra 53)
Mi az ok? más típus van kinézve?
Az adalékokban nem nagyon hiszek, benzinen kívül mást nem szeretnék bele tankolni. :) De akkor holnap kijáratom.
1998-as 600-as Fazeremet már végleg elraknám télire. Alaposan letakarítottam, teletankoltam, megkentem ahol meg kellett és le is takartam. Pár helyen olvastam, hogy a karbikból érdemes a benzint kijáratni.
Van értelme ennél a típusnál is? Képződhet üledék az úszóházban ami aztán megviccelhet tavasszal?
Köszi a válaszokat!
Én meg figyelmetlen.
simmeringből viszont érdemes gyárit vagy valami jobb minőségűt, meg ha el van öregedve a porvédőd akkor az is lehet cserélni.