Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Nalam egyik se jatszik, szoval csak teoretikusan mondtam, hogy egy ilyen kulonlegesen kinezo gepert, mar nem kell kiadni egy vagyont. Valami 6.3-5M az R1. Es amilyen fullosan kinez, biztos sokan adnak erte az egyik vesejuket, de ezek meg kernek egy tudot is... :D
Ha 6-ot nem de 4,5-et minimum ki kell majd erte fizetni.
Egy tracer 3,6.
Azmá eleg jónak számít, ha ránézek és nem akarok semmi extrát rábiggyeszteni (kipu melle). De nem tudom eldonteni, hogy az utobbi "gondoltam" dolog pozitiv vagy megativ.
gondoltam, hogy neked fog tetszeni
Ahha, és nekem nagyon bejön! Egyetlen félelmem, ha ehhez felhasználják az R1 blokkot, vajon "marad"-e az új Fazerhez elég. :)
És annak is örülök, hogy "alsóbb" körökbe is kezd beszivárogni ez a futurisztikus vonal, némi technológiai újítással, s ehhez nem kell 6-7 milliót kiperkálni.
Szia!
Rendben. Az a baj, hogy csak pénteken tudom feladni, mert akkor leszek szabadnapos, előtte minden nap hétig bent vagyok a melóhelyen :(
Üdv,
mado
Lényegében én is csak nem lenne olyan.Már ha a roncsderbi a cél.

Amúgy anno volt egy felvetés a minimál pályázás költségeiről hogy végülis lehet e vagy nem mondjuk 2-3 kilóból összehozni nem supermoto hanem aszfaltos klasszikust.
No ennek utánajárok gyakorlatban.Most van rá bizonyos keret.Ennyi az egész.
Ha bejön a pályázás 1-2 év alatt és nem leszek szánalmasan béna hozzá vagy pusztulok meg tőle akkor még az is lehet hogy szerzek egy daytona 675-öt erre a célra.
persze ha megveszel egy lomot és eldobod, akkor nem fog akkora kár érni, ezt aláírom, de én az angol beteggel is kimennék
Ha te mondod.
Azé én elmatekozok a pinyóban egy lommal.
Vagy nem.
szerintem ez butaság menj ki és csak körözz, nem ez fog a fejedbe járni.
Én sose bántam meg, hogy kimentem pályára,Kakucs se rossz, de az igazi élvezetet a Hungaroring adja.A rizikó,hogy történik veled valami az mindenhol ott van, pályán, közúton, földúton....
Nem,de hatul ott motoszkal,nekem legalabbis.
Es ez általában visszatart.kesobb meg jön hogy éjjel de ezt megcsinalhattam volna gyorsabban is.
Nyugodtabb vagyok ha nem kell felteni a szerzon többi reszet.
A ló m öt meg ha nem jön be ugyanannyiert tovabbpasszolom.
Februárra kiderul.
Addigra osszegyujtom a lét,ha nem akkor marad pénz egy jo nagy turara messze.
Most nem kell renovalni az angolt.
Amikor a pályán vagy biztos nem ezen fogsz gondolkozni! legalább is én nem szoktam,inkább élvezed...
Amúgy meg nem muszáj eszetlenül feszegetni a határokat,akkor meg kisebb a rizikó.
Na ja de kiakasztana ha kakucson hemperegnék a beteggel,a határokat meg úgy nehéz feszegetni ha azon rinyalok hogy milesz a géppel egy hempergéskor.
a lommal csak baj van, sok pénz, sok befektetett munka, pénztemető...
Jelenleg 1 éve nem nyúltam komolyabban hozzá.
Fél éve meg egyáltalán.
Rögtön elgondolkodtam egy lom cbr hondán.
Vennél egy yamaha MT09 et, számodra unalmas lenne az élet, mert nem kéne szerelni
Egyenlőre maradok a birodalmi kínálatnál.
Isten óvja a királynőt..............bár ha meglépnék a 750-est annak örülnék.
Persze.
Bár nem értem ezt a fékvitát,a nissin úgy harap mint egy pitbull.
kinder csokis féknyerget láttad
Én nem haragszom
ízlések és pofonok, szintem lesz akinek be fog jönni és az nem az idősebb korosztály
Szia!
Szerintem fel is adhatnád postán a lámpát meg a tartozékait,úgy döntöttem,hogy kell.
Ha mehet utánvéttel akkor az szuper lenne!
Németh Attila Pécs
7632
Dóra utca 11.
Ne haragudj de ez baromi ronda.
Láttad már
MT10
Köszi szépen,már várom nagyon!