szia.csere is szóba jöhet ? nekem egy cbr 1000 rr 2005 ös repsol fényezésü motorom van .mivel utassal sokat megyek igy célszerü lenne
egy fazerre leváltanom.:-)
Boldog karácsonyt mindenkinek! Köszönöm a sok választ jó kis fórum ez! :) A motort csak május környékén tudom megvenni mert még nagy spórolásban vagyok de legalább azt eldöntöttem hogy a fazer a nyerő! :)
2004es,kék, gyári túraplexi + eredeti, gyári bukógomba, Givi doboztartó, 57e km van benne, folyamatosan szervizelve volt, most friss olaj van benne.
Ha komolyabban érdekel,akkor nyugodtan hívjatok fel: Húsz515huszonkettőhuszonhárom.
Nyugodtan megveheted! Nem rosálsz be tőle! Kezes bárány... igen takarékos finom szerkezet! Érzetre kismotor nem egy nehéz állat!
Nem drága a fenntartása.. fék futómű irányithatóság kényelem szempontjából is igazi kis mindenes ..
Jó választás..
Üdv mindenkinek! jövőre akarok motort venni és leszűkítettem kettő motorra fzs 1000 vagy kawa z750s inkább a yamaha felé hajlok mert teszteken csak jót hallottam róla és érdekelne hogy mennyire vadállat és mennyire drága a fenntartása persze úgy megy ahogy húzom neki csak azért ne okozzon akkora meglepetést hogy berosálljak mert 143 ló az nem kevés főképp a gs 500 után!?
Nekem volt 4 évig DRZ400 E , imádtam, semmi komoly probléma nem volt vele, elvitt bárhova, olcsón fenntartható, megbízható.
Csak azért adtam el mert tájvédelmi körzetben lakunk (drága a bünti.)
érdekes, hogy valaki mindig nagyobbra és nagyobbra vágyik, én a mostani után valószínű kisebbre, könnyebbre fogok, bár Isten tudja mi lesz még addig....
-legyen legalabb 100 loero
-legyen honda
-legyen idomos-hasalos
-menjen egy nyomon,ne legyen torott,meglegyen minden darabja viszonylag,blokk ne zorogjon,kiprobalhato legyen
-legyen minnel olcsobb
Ami nem szamitott az a periferiak,fek,gumi,kinezet
Bejott folyadekcserevel kb kereten belul vagyok de harmada mint amit koltottel.
Meg a palyalkalmassagot novelni fogom ha nem lesz ilyen szar Ido.
egy fazerre leváltanom.:-)