Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én olyan 10e Forintra gondolok PK alatt, és ha peches vagy, elkapják vámon és rádobják a 27%-os ÁFÁ-t, plusz a fix vámolási költséget. Sokan nem számolnak ezzel.
Meg sajna egy bő hónapja 15 Forintot ugrott dolláronként az árfolyam, bár ekkora összegnél nem olyan vészes. Nekem jobban fájt, mikor ki kellett fizessem az ott kapott bírságot. +
Sziasztok. Esetleg valakit nem érdekel ilyen hátsó lámpa FZ6-hoz? Aztán szétdobnánk a szállítási költséget.
Szép darab, az enyém is ilyen színű.
KB 65-ig egy szavuk se lehet.Mérd be GPS-el a sebességed általában 8-10-et csal az óra felfelé.És még erre a GPS-es márésre 5-7 Km/h-t simán rátehetsz mert nem 50-nél jön a csekk.
60-65-el beállva a büdös életbe nem jött még senkinek.
Iga ez közuti 100-105-re is óra szerint.
Tempomat ajánlott.
Hát nézd, be kell hozzanak a vásárlásuk után 12 milliárdot, hogy nullszaldósak legyenek, nincs mit tökölni, bevetnek mindent.
Azt érik el, hogy paranoiás lesz az ember.
Sokan mondják, hogy "ha betartod a szabályokat, nincs mitől félni", de mennyire könnyű véletlen 50 felett mennyi pont annyival, hogy lelőjenek... Nem beszélve arról, a fix traffik közelében rá vagyok fixálva a km órára, hogy még véletlen se legyen baj. Tudom, hogy mindent betartok, de rögtön végig fut az agyamon, hogy öv, világítás, sávtartás, szinte még ki is húzom magam, nehogy ne tettszen nekik, ahogy ülök benne.
Mai történés:

Szentmihályi úton jövök haza(este 7kor), új kék oktavia kombiba,az anyósülés helyén egy trafipax, tök civil kocsi, két ember is civil ruhában volt...
Menet közben is be volt kapcsolva a kamera, bár szerintem nem mértek,

vagy ez nem is nagy durranás
azért kapják be
Nekem is még gyári akksim van 2005-ös fz6s...tavaly is már kezdtem félni..de még megy..
Persze
Gondolom, Yuasa az FZ6-ban is a gyári.
Az szép! Nekem 4 szezont bírt a kínai akksi, igaz az utóbbi két évben nem sokat használtam a motort, na de nem került 10 ezerbe sem, tavasszal veszek valami jobbat
Ma voltam üzletelni a volt motorom tulajával, hát csoda szép még mindig....
2006os motorban még mindig gyári aksi van!
Nekem meg a tuzdelt ozgerinc es a vorosboros pori.
egytől te jutottál az eszembe
persze nekem sötétben volt, be is csokiztam egyből hogy lezúzza a kocsit...
Pedig nincs is párzási szezon...
Nekem mondod... azóta ezen pörgök, hogy ilyen béna hogy lehet valaki. Szerencsére a benzinpumpa dolog megoldódott azóta, találtam bontottan olyat, amiből össze lehet építeni egy jót. Annak azért örülök, hogy nem újat kell vennem, őrült árak vannak.
Hű, hát az nagyszerű lenne.
Nem gond a Pest, de valszeg akkor lábon vinném el, valamikor kora tavasszal. Látom az e-mail címedet a profilodban, épp külföldöm vagyok, de ha hazaértem, megkereslek. Előre is köszönöm!
Próbáld meg itt megkeresni: http://www.colorrite.com/

Nem tudom mikori évjáratu a mocid, de pl. a 2005-ös FZ6-hoz hozza a frame színkódját is, ami:
Yamaha 0895 Silver #8 (S8)
SKU # : 5265
Vendor : ColorRite
Manufacturer : Yamaha
Manufacturer Code : 0895
Szinkodot nem tudok de ujpesten tudok egy boltot ahol kijon a szaki a boltból a motorodhoz és az alapján keveri ki a hozzá illő színt
Színkódot nem tudsz véletlen mondani ehhez az ezüst vázhoz? Az enyémen is lenne pici elfújni való, csak nem tudtam eddig festéket kevertetni hozzá, mert csak a yamaha-s színkódja van meg. Azzal meg nem jutottam semmire sem. Esetleg vmelyik RAL szín megegyezhet vele?
En meg eddig csak allatkertben lattam.
nah, majdnem megkóstolt engem is egy sete suta, nem sokon múlt
meg tudnám csinálni csak én pesti vagyok, te meg látom győri, a festék kb 3000 Ft.
Hali!
Lehet,h tudok hozzá javítószint szerezni!
Régen hallottam ekkora rombolásról.
Ha ezek árán egyszer kivetted, lehet érdemes csinálni egy kivezetést és onnan fogva tudod csepptölteni, bikázni könnyen.

Nekem a vázam kicsit meghorzsolódott a térdvédőmtől, de utánfestéssel csak elfedni tudtam, és látszódik sajnos.
Köszönöm a válaszokat, monster matrica kilőve, vagy marad a karc, vagy fényező lesz belőle.
A kardinálisabb kérdés viszont, hogy FZ6-hoz benzinpumpája van-e valakinek eladó? Bontott is jó, rossz is jó.
Mert ez a másik alkatrész, amit jó érzékkel megnyomorítottam. Egészen pontosan a pumpából kijövő műanyag cső kivezetését törtem le, tehát valójában egy benzinpumpa előlap, amire szükségem lenne, mert a pumpa működik, csak csatlakozni nem tudok rá...