Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenki ezt mondja,de nem,A dupla lámpa örök lesz,max az évjárat változik.Ha nagyon megtollasodok a köbcenti is.
megizlelnéd ... oda lenne a szerelmed... két barátom is kipróbálta eredmény: még egy xx és egy x11
Ha izgi kell add oda egy körre.
Megoldom.
Momentán az határozottan kijelentve gyönyörű.
nekem ez a második fekete motorom... az első fekete után többet nem akartam feketét( kényes egy szín)

De most zzr-ben valahogy megint a fekete tetszene jobban. Bár nem színt veszek,hanem állapotot
nekem a 14-es tetszik nagyon 08'

dehogy gyenge... Csak kellene vmi izgalom ,mert az elmúlt 4 szezonban 31ekm alatt egy hátsó izzót kellett csak cserélni
Ebben teljesen egyetértek, k..va nehéz olyat venni ami abszolút sérülésmentes, és ha netán van akkor persze az árát is megkérik

Azért még meglátom mi less az egészből, azt nem mondom hogy biztos nem lesz fekete, mert ha nincs más mód rá akkor feketét veszek, de addig még van kis időm
Kinek mi a szep... Triump dupla guluszem se tul szep....
Hátt a zzr-nél nem sok mindnt lehet nézni nem egy túl cíp motor.
Amúgy ennyire gyengusz az XX?
Ahogy gondolod ...

Én most beszéltem a Fektivel és Németh Pistivel és mind lebeszéltek az eladásról.. Sérülésmentes motort nehéz venni,ez pedig még el sem dölt sohasem .. Nézegetem a ZZR-eket
Valtoztatnek a kerdesen: Miert DRZ-t vettel, es miert nem masik gyarto masik modelljet? Kevesbe szervizigenyes, olcsobb, szebb, jobb, gyorsabb stb?
köszi. Értem, hát még gondolkodom rajta azért
Az igazságot megvallva megesküdtem, hogy többet nem lesz fekete motorom, FZS is csak amolyan lats minute vétel volt.
XX-et inkább ezüst színben kedvelném
Az utóbbi 1 évben nagyon kevés időm van a motorozásra. Úgy értem, arra, hogy "csak ráüljek és menjek". A-ból B-be mindig is használtam, most is, de az nem ugyanaz, ezt mindenki tudja. Most, amikor van egy kis idő, akkor is csak egy délután, ami arra kevés, hogy új helyekre jussak el az utcai motorral. Az számomra nem élvezet, hogy minden alkalommal ugyanazokon az ismerős, közeli útvonalakon menjek egy-két kört. Amikor még Pesten laktam, azt hittem, ez a probléma megszűnik, amint visszaköltözöm vidékre... tévedtem.

Végül ezért vettem terepmotort. Új dimenziók nyílnak meg azzal, hogy az eddigi járható közúthálózat többszöröse áll rendelkezésre földút formájában. Ráadásul a fajlagos (adott idő alatti) útfogyasztás kisebb, a fajlagos fun-faktor viszont nagyobb. Amíg nem próbáltam, nem értettem, mi a jó a földúton átcsapatni egy 10 méteres pocsolyán. Nincs értelme, de már értem.
Igen az enyém! Hirdetés nincs róla. De ha írsz a btibi10@freemail.hu-ra vagy adsz email cimet tudlak tájékoztatni ....
annyira eladó ,hogy olajat és szűrőt vettem már hozzá
A tiéd ? (fekete) Esetleg van hirdetés róla?

Igaz idén nem lesz vásárlás már (hideg van nekem már és mindenképp keréken szeretném haza hozni) mert a Fazer-t szeretném eladni
Ennél kicsit több átérzésre van szükségem. Kb. így képzelem el én is, mert nem akartam soha krossz-enduro-supermotot venni, de nekem objektív dolgok kellenek. Kéremszépen.
Általában beüt a lavcsi a motor iránt.
Nagy-nagy projektben vagyok benne, a kérdések konzekvenciájából a végén egy kérdőív lesz, de kiindulási pontnak össze akartam szedni néhány dolgot, amire rá tudok kérdezni, amolyan: "milyen szempontok szerint vetted a jelenlegi motorod" féleképpen. Szóval pár tulajdonságot akartam összegyűjteni, és azt a réteget /motorokat és motorosokat/ ismerem legkevésbé.
Te mit kíváncsiskodsz?

Mondjuk, ha már pont olyan stílusú motorod van, esetleg válaszolhatnál rá, hátha tudsz segíteni.
van egy gyári állapotú makulátlan(igazolt) előélettel...ha érdekel 2007 es 2. tulaj
Te mit kérdezősködsz a DR fórumban?
hello

A profilokon belül látható lesz,hogy ki mit hirdet az apróba?
No problem, már kapizsgálom
De Köszönjük előre is!
Hát még a jövő zenéje, attól függ mennyiért viszik a FZS-t (SV elment már)
Vagy 1.2-es VFR, ha nem megy el nyár elejéig akkor lesz mellé egy XX (régóta szerettem volna egyet, de mindig másképp hozta a sors)
Írunk valami összefoglalót az elérhető funkciókról, csak sajnos még nem volt rá időnk.
Zoli!

és mi lesz a két masina helyett, ha elmennek?