Ahogy írtad, van 98 és 78 lóerős kivitel is. Az utóbbit 2006 után vezették be,tán 2007 ben...
Jó, megbízható motor,kezdőknek is. Igazából ugyan úgy át kell nézni mindent rajta mint más használt motor vásárlásakor.
Meg arra vigyázz, hogy ne legyen rommá törve, váza hegesztve stb...
sziasztok! bocsánat ha amatőr kérdéseket teszek fel.. De én is motort szeretnék venni. És a Kérdésem az lenne hogy motorikusan van eltérés a Fz6 És Fz6n között? mert van amelyik 78-le. a másik talán 98le de nem vagyok benne biztos.. De a legjobban 2x motor néztem ki. esetleg aki ment mind a kettővel le írhatná az észre vételeit. az egyik a Yamaha Fz6n 2004-2005 évjárat. vagy a Honda Hornet 2004-2005-év járatú. de egyre jobban a Fz6n fele hajlók. Gondolom erőben kb azonosak. nekem eddig csak endurom volt Honda Xr650r. És ez lenne az első Naked. Köszönöm!
Régebben nézegettem egy olyan weboldalt, ahol rengeteg ember feltöltötte, hogy mit tapasztalt, mit fogyasztott a motorja. Nagyon nem találom most. Talán innen ismertem meg. Ismeri esetleg valaki?
Igazából jóhiszemű voltam. Pár ezer km-es ként hirdette. Korábban nem volt gondom netről rendelés esetén. Sőt volt aki vissza is vette amit küldött mert nem volt jó.
Nem teljesen viccből mondtam A Divin is 12-es az óra, de kiírja hogy AM vagy PM, nem mintha enélkül elbizonytalanodna bárki is hogy akkor most milyen napszak van .. na jó, a sarkkör környékén lehet hogy el lehetne
Sziasztok!
Nemrég vettem egy FZ6 S2 motort, ami fejidom sérült volt.
Meg is csinálták, szép is, jó is lett.
Kérdésem a világítással kapcsolatban, hogy melyik oldalnak kell világítania a tompítottnál? Videót néztem az egyiken a jobb a másiknál a bal oldal világított.
Ahogy írtad, van 98 és 78 lóerős kivitel is. Az utóbbit 2006 után vezették be,tán 2007 ben...
Jó, megbízható motor,kezdőknek is. Igazából ugyan úgy át kell nézni mindent rajta mint más használt motor vásárlásakor.
Meg arra vigyázz, hogy ne legyen rommá törve, váza hegesztve stb...