Nem mértem de szerintem nem vagyok lejjebb csak szivacs és 3cm vastag zselé betét van benne ami kényelmessé teszi és az utas hely hosszabb lett így fékezéskor nem csúszik a mögöttem lévő lyukba.
Tessék: 2007-es Sport kipuf., kis tükrök-indexek, kis rendszámtartó, új gumik, egyedi zselés ülés, kormánymagasító, plexi., 14.000km Gyári kipuf.,rendszámtartó, indexek járnak hozzá.
Üdv mindenki lehet ez nem az a fórum,de FZ6N keresnék saját részre eladót 2006 évjárat-tol. Ami fontos magyar tábla és törés mentes, karcok használatból adódó sérülés OK! Válaszokat előre is köszönöm. Alma
Kellene nekem egy gyári kormányvég FZ6-oshoz.. Nincs valakinek egy elfekvőben?
A bal oldali annyira be van rohadva, hogy még a spéci imbuszkulcsom se tudja meglazítani. Inkább eltekeri a hatszöget.
Közúti ellenőrzésre ez igaz, de baleset esetén kötelező igazolni az érvényes biztosítást. Hasonló a helyzet, mint az elsősegélydobozzal. A hiányáért vagy a szavatosság lejártáért önmagában nem büntetnek, de baleset esetén, ha fentiek miatt nem tudja a jóember ellátni a sérültet, az azért a büntetést nem számítva is elég gáz...
Külföldre kell a zöld igazolás. 14 nyarától M.o.-n nem kell igazolnod a befizetést, rendőrbácsi megnézi a rendszerben, ha kíváncsi..... Azért én mindig hordom a zöldet.
Peti. Te melyik olajat használod az FZS-be 5100 v 71000-at?
A 3L elég szűrőcserénél is? Köszi