Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Peti. Te melyik olajat használod az FZS-be 5100 v 71000-at?
A 3L elég szűrőcserénél is? Köszi
Rajta vagyok, és ez lett belőle..., de látom van aki tud majd.
Nem hirdetem sehol, de ha valaki vevő rá van az a pénz amiért megválok tőle!
Jogdíjat követlek a gépem megjelenítéséért

Nem ám

Örvendetes hogy van valaki aki vállal ilyet
Igen
szia

Te készíted
Én igen!
fzs1000 hez nem tudsz
miért adod el ilyen hamar
A teleszkópokon elül és hátul is engedd lelyebb.
Nem mértem de szerintem nem vagyok lejjebb csak szivacs és 3cm vastag zselé betét van benne ami kényelmessé teszi és az utas hely hosszabb lett így fékezéskor nem csúszik a mögöttem lévő lyukba.
Ezzel az üléssel lejebb vagy? (Nekem nem ér le telitalppal a lábam, pedig jó volna)
Tessék: 2007-es Sport kipuf., kis tükrök-indexek, kis rendszámtartó, új gumik, egyedi zselés ülés, kormánymagasító, plexi., 14.000km Gyári kipuf.,rendszámtartó, indexek járnak hozzá.
Barátaim: péntek este síeltem Mátraszentistvánban, ma elmentem ugyanoda motorral. Télutó.
Ne csak szereljetek, motorozzatok is!
Vagy kis melegítés, ha megoldható a gumi sérülése nélkül.
Képek:
Sziasztok. Van 2db eladó gyári FAZER hasidomom: FZ1-re(fekete), és FZ6-ra(szürke). Teljesen újak, konzollal. 25.000/db
Üdv mindenki lehet ez nem az a fórum,de FZ6N keresnék saját részre eladót 2006 évjárat-tol. Ami fontos magyar tábla és törés mentes, karcok használatból adódó sérülés OK! Válaszokat előre is köszönöm. Alma
Csavarlazítót neki, másnapra müxik
Kellene nekem egy gyári kormányvég FZ6-oshoz.. Nincs valakinek egy elfekvőben?
A bal oldali annyira be van rohadva, hogy még a spéci imbuszkulcsom se tudja meglazítani. Inkább eltekeri a hatszöget.
Közúti ellenőrzésre ez igaz, de baleset esetén kötelező igazolni az érvényes biztosítást. Hasonló a helyzet, mint az elsősegélydobozzal. A hiányáért vagy a szavatosság lejártáért önmagában nem büntetnek, de baleset esetén, ha fentiek miatt nem tudja a jóember ellátni a sérültet, az azért a büntetést nem számítva is elég gáz...
Külföldre kell a zöld igazolás. 14 nyarától M.o.-n nem kell igazolnod a befizetést, rendőrbácsi megnézi a rendszerben, ha kíváncsi..... Azért én mindig hordom a zöldet.
Egy rakas kütyübizgere.
Gixxerezrest konnyebb volt a sövöbe faragni.