Sziasztok! Szeretnék feltenni az Fzs600-asomra egy digitális sebfokozat kijelzőt.
A kilométeróra elektronikus de az első keréktől veszi a jelet.
Ebay-en néztem 5-10ezer ft-ért van, itthon 20 ezer.
Van valakinek tapasztalata?
Üdv Zoli
Egy kis segítséget szeretnék kérni van egy nonfango 848 as 40 literes hátsó dobozom illetve 2 db nonfango ttl 42 lityós oldal dobozom. Ezt szerteném a 2006-os fz1 esemre felrakni. Eddig ahol néztem givi, shad ... gyártóknál az összesnél már a nem egyenesfalú dobozokhoz lehet csak kapni konzolt az fz1 hez. Nem tudom van olyan köztetek akinek egyenes falu doboza van fenn tényleg igaz hogy nagyon beárázza a motort?(ezt csak hallottam hogy berezonálhat a kormány) Tanácstalan vagyok hogy költsek rá egy rakat pénzt új dobozra konzolra... Mert például a Givi V35 ös dobozokat néztem oldalra de az csak magában is egy vagyon, vagy teljesen jók ezek a dobozok a mocihoz és inkább csináltassak konzolt hozzájuk. Kérlek segítsetek pro kontra érvekkel.
Előre is köszi.
Bár nem nekem címezted a kérdést, de itt egy kép a markolatfűtésről. A vezetéke kilométer hosszú, elvezettem a tank alatt az akkumulátor töltöttséget figyelő dobozt pedig az ülés alá raktam. Még azt hozzátenném, hogy a jófogáson vettem a bolti árnál olcsóbban.
Bubó árult a motorozzon pár éve fűthető kesztyűt, talán van még neki, azt hiszem 30 körül volt, de az gyakorlatilag a legjobb megoldás mert ugye nem alulról fűt (az jó amúgy haverok szerint) hanem a fűtőszálak a külső oldalon is vannak.
A kilométeróra elektronikus de az első keréktől veszi a jelet.
Ebay-en néztem 5-10ezer ft-ért van, itthon 20 ezer.
Van valakinek tapasztalata?
Üdv Zoli