Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Szeretnék feltenni az Fzs600-asomra egy digitális sebfokozat kijelzőt.
A kilométeróra elektronikus de az első keréktől veszi a jelet.
Ebay-en néztem 5-10ezer ft-ért van, itthon 20 ezer.
Van valakinek tapasztalata?
Üdv Zoli
És az új markolatot mivel ragasztod fel, hogy ne tekeredjen el használat közben?
Sziasztok

Egy kis segítséget szeretnék kérni van egy nonfango 848 as 40 literes hátsó dobozom illetve 2 db nonfango ttl 42 lityós oldal dobozom. Ezt szerteném a 2006-os fz1 esemre felrakni. Eddig ahol néztem givi, shad ... gyártóknál az összesnél már a nem egyenesfalú dobozokhoz lehet csak kapni konzolt az fz1 hez. Nem tudom van olyan köztetek akinek egyenes falu doboza van fenn tényleg igaz hogy nagyon beárázza a motort?(ezt csak hallottam hogy berezonálhat a kormány) Tanácstalan vagyok hogy költsek rá egy rakat pénzt új dobozra konzolra... Mert például a Givi V35 ös dobozokat néztem oldalra de az csak magában is egy vagyon, vagy teljesen jók ezek a dobozok a mocihoz és inkább csináltassak konzolt hozzájuk. Kérlek segítsetek pro kontra érvekkel.
Előre is köszi.
Anno a busahoz csinaltattam alubol,mrt azon az a gyari,aztan en is csinaltam laposvasbol
Túlbiztosítottam, ez 8 millis acél. (a gyári 6 millis, és ugyebár el is van keskenyítve a furatok között) Ha ez megrottyan, megeszem a kalapom.
és az a kutyacsont megfelelő anyagminőségű
olyan mintha egy egyszerű vasdarabba raktak volna 2 furatot.
Azt nehogy rotty legyen belőle...
Holnap csak neked lefényképezzem az esztergált alkatrészt is?
Bizgere vagy fényes izé jobb?
Kütyükép? Nem ismerem ezt a szót.

Holnap este megyek az esztergályoshoz még egy alkatrészért, pénteken vagy szombaton üléspróba.
Érdekel hát,van még ilyen kütyüképed?

Lehet fogorvosi kínzóeszköz is.
Hétvégén belelendülök a rugóstag-projektbe. Ha valakit érdekel, további infók később.
A 120-as méretű pont jó volt, nem kellett belőle levágni? Köszi a képet.
ennél már újabb változatot lehet kapni annak nincs külön doboza, holnap csinálok pár képet és felrakom
köszi Toma ! jó irányba haladok most már azt látom hogy ebből van pár típus 4 tű ,5 tű stb.
Bár nem nekem címezted a kérdést, de itt egy kép a markolatfűtésről. A vezetéke kilométer hosszú, elvezettem a tank alatt az akkumulátor töltöttséget figyelő dobozt pedig az ülés alá raktam. Még azt hozzátenném, hogy a jófogáson vettem a bolti árnál olcsóbban.
Szia!
Én így oldottam meg: iksszel jelzett részt kivágni, a két csövet lecserélni 40mm-es átmérőjű rozsdamentes csőre.
Hali
Szerintem DIN a csatlakozó.
Üdv
valaki tudja ennek a csatlakozónak mi a neve ?
Pár képet nem tudnál feltenni, hogy néz ki az FZ6-oson? Hogy vezetted el a vezetékeket?
This seller is currently away until 24 Feb, 2015, vagyis az eladó csak Február 24 után lesz elérhető, nem tudom megnézni a termékeit addig.
Igen
Van esetleg ilyen FZ6-ra ezüst csíkkal?
Bubó árult a motorozzon pár éve fűthető kesztyűt, talán van még neki, azt hiszem 30 körül volt, de az gyakorlatilag a legjobb megoldás mert ugye nem alulról fűt (az jó amúgy haverok szerint) hanem a fűtőszálak a külső oldalon is vannak.
Köszi. neked az FZ6-oson van?