Nekem ez nem kérdés. Michelin Pilot road 3
Tapasztalataim:
-Nagyon gyorsan eléri az üzemi hőfokot
-jól tapad kanyarba
-jó esőben is (akár szakadó esöbe)
-én már a 13000.-ik km-nél tartok kopás alig látszik
Nekem ezek a tapasztalataim, azért várd meg a többieket is mit mondanak ez ügybe.
Eladó lenne sajnos, ha valakinek megtetszik, emailben vagy itt jelezze!
Amit tudni kell róla:
- FZ6N S2 (98Le)
- Magyarországi
- Yamahaban szervizelt, szervízkönyves
- 2010-ben első forgalomba helyezés (2007-s évjárat)
- Gyári Yamaha plexi és hasidom
- Futott km: 13800 km
- Új Michelin gumikkal (kb 800 km futottak)
- 3 db kulccsal, törzskönnyvel
- Sérülésmentes, karcmentes
Szerintem tavasszra vagy nyár elejére meg lessz a 100 000.-ik km
Amugy tavaly június 14.-én vettem a gépet 72 000km-el egy Vecsési fiatal pár hölgy tagjátol. A 72 000-ből 70 000.et őt tett bele.
Mennyiért kelt el? Csak mert én ennél jobb állapotú abroncsot adtam ajándékba egy stunt-os srácnak. Nem mertem eladni, mert egy idős volt a motorral, és nem vettem volna a lelkemre, ha valaki az öreg gumi miatt esik.
A láncot nézd meg nincs-e túlfeszítve....haver végig jött egy horvát túrát velünk, előtte márka szervízben megcsináltatta a kötelezőket (7-8000 volt benne) és beállították a láncot, visszafelé kb. 1400km után szólt, hogy csöpög az olaj a lánkerék fedél alól mi lehet a gond? Túlfeszítették a láncot és addigra annyira elhúzta a tengelyt, hogy a szimering ereszteni kezdett, beállítottuk helyben a parkolóban és abbahagyta a csepegést mire hazaértünk, de hogy mennyire károsodott addigra azt ki tudja?
hello!
köszi a hozzászólást, a 15e km tuti, a motor alig különbözik a szalonban álló motoroktól,még a gyári gumik vannak rajta.
Ettől függetlenül zajos és kész, és nem szeretném ha komolyabb baja legyen, vagy esetleg eltaknyoljak vele mert megmekkenik.
tavasszal meg lesz nézetve.
remélem megtalálják a szakik.
Tapasztalataim:
-Nagyon gyorsan eléri az üzemi hőfokot
-jól tapad kanyarba
-jó esőben is (akár szakadó esöbe)
-én már a 13000.-ik km-nél tartok kopás alig látszik
Nekem ezek a tapasztalataim, azért várd meg a többieket is mit mondanak ez ügybe.