Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont ez a bibi.
Ki tudja?
http://www.ebay.com/sch/i.html...

Ez nem lenne megoldás? Fixen tartaná a láncot. Csak azt nem értem, hogyan állapítható meg, hogy meddig kell feszíteni.
Üdv!

Írtam email-t

dombi
Szia.
Meg van még a hasidom?
Ez nagyjából a feszítőnek felel meg, de ne hallgass olyan tanácsokra, hogy a rugót erősíteni meg ilyenek, venni kell újat oszt annyi, de ahogy írtuk, előbb próbáld le....
titing.
Az én Pr2 -ben 24e. van és most lesz cserés a télen
Sziasztok hátha valakit érdekel.

GoPro 3 white edition! 1 éves keveset használt hibátlan karcmentes!
Dobozban minden tartozékával, 2 pót akksival, töltővel. +ajándék 32 GB kártyával

50.000Ft
Kicsit megzavartak a vezműlánc cseréről szóló videók, azoknak más hangja van, mint az enyémnek. Mi a legjellemzőbb hangutánzó szó, amivel tudnátok jellemezni ezt a fenomenáliát? Enyém tiktiktiktiktik hangot ad.
Nagyformátumú inkább.
Azért kopik így a gumid, mert a Gülü egy nyomatékgyár, ráadásul súlyos eset vagy.
Éééééén?

Csak egy lassú túrisata.
gumi gyilkos
Én örültem, hogy szög állt bele anno! Nem kellett végigszenvedni, míg elkopik, eldobni meg sajnáltam volna, de... a szög-let(t)-es.
Ilyen szép futásteljesítmény hallatán elgondolkodom miafenét csinálok rosszul egy PR2-vel 6613 km alatt 6,9 mm ről 3,9 mm-re legyalulom úgy hogy a szélén is ennyi meg középen is.
Múltkor még PR2-je volt, szerintem ugyanazt nyúzza.
jó, de a tied 400ccm el és 50 pacival kisebb
egy fz6 on egy sport tura gumi pl michelin pilot road simán elmegy 20-30e km ert...
Mellik csodagumi van fenn?
Nekem most Bridgestone BT023R van fent.
Eddig 15.000-et mentem vele és van még 4mm profilmélység.
milyen gumid van, ami ennyi km t kibírt
Németh úr elküldte a linket.
Köszi mindkettőtöknek és RC51-nek is.
És őt hol találom meg?
RC51 videoi között. 1 csavarhúzó és egy 10-es kulcs kell.
A hátsó gumit 2010 tavaszán raktam fel, 33400 km-nél. Most 67900 km.
Akkor mennyit is ment el? 34500-at,......de már a vászon is megmutatta magát. 28 ezerig volt "legális". Holnap vagy szerdán cserélem.
Nem semmi élettartamot bírt alattad. Talán a gumidnak is extrém futásteljesítménye volt, ha jól emlékszem.