Őőőőőőőő.
Vannak jobban és rosszabbul sikerült lámpák............de egyik se jön be igazából.
De szerencsém van csak két rozsdamentes kisvödört kell vennem.
Na ja. Lehet én is megfontolnám az átépítését, ha teljesen szétzúznám egyszer. Vannak ezek a minden polcon kapható "streetfighter lámpa" darabok, de igényesebbeket is találni.
Egy darab hajlított papírvékony cső mind.
Ha a hajlítás megfelelő méretű akkor sose lesz gond,csak a következő csúszásnál ahol ujra vehetsz egy kellemesen drága másik gári kormányt.
A gyárin van 2 furat, hogy ne forduljon el a markolat. Ezen nincs, nyilván lehet rá fúrni. Én nemes egyszerűséggel azt a két kis műanyag bizbaszt nem tettem vissza, ami a furatba illeszkedne, mert már akkor is hónapja állt a vas, és nem volt kéznél fúró. Majd télen talán kifúrom, de lehet hogy nem, mert így sem fordult el a markolat egyszer sem.
Ami különbség van, hogy ez kb 20-20mm-el szélesebb mint a gyári kormány, és talán kicsit magasabb is, de mivel nem volt kéznél a régi erre nem esküszöm.
Összességében kb 20 perc alatt fel- és rászereltem mindent.
De ez a kormányvégbe szerelt irányjelző ötletes. Igaz bennem sosem mozdult meg, hogy a gyári villogókat akár LED-esre is cseréljem, de ez tetszik.
Vannak jobban és rosszabbul sikerült lámpák............de egyik se jön be igazából.
De szerencsém van csak két rozsdamentes kisvödört kell vennem.
Pl. ez elég jó.
Csak a nyűg van vele.
Ha sorra kerül még meggondolom, hátha a szekrény tetején meglesz még
Ha a hajlítás megfelelő méretű akkor sose lesz gond,csak a következő csúszásnál ahol ujra vehetsz egy kellemesen drága másik gári kormányt.
Ezért is jobb az alu.
Tartósabb.Tapasztalat.
A japan széria kormányokra megdöbbentően hasonlít az MZ kormány.
2300 forint.
Aluhoz képest ez a 49 euro nem sok.Én bontott gyárit vettem 22e-ért és örültem neki.
Aftermarket magura 32 lett volna.
Szerintem nagyon jó. link
Ami különbség van, hogy ez kb 20-20mm-el szélesebb mint a gyári kormány, és talán kicsit magasabb is, de mivel nem volt kéznél a régi erre nem esküszöm.
Összességében kb 20 perc alatt fel- és rászereltem mindent.
Gyári?
Mert már a 28. webáruházat lapozom át, s nem lelem.
Előreis