Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MT-03 style lámpa oszt csá.
Az összes tarsformers fej közül ez még el is megy.

De ez a kormányvégbe szerelt irányjelző ötletes. Igaz bennem sosem mozdult meg, hogy a gyári villogókat akár LED-esre is cseréljem, de ez tetszik.
Ezek a transformers fejek elég rusnyák.
Szintén zenész.
Az az!
Persze, így könnyű! A gazdaboltban 300/db
Őőőőőőőő.
Vannak jobban és rosszabbul sikerült lámpák............de egyik se jön be igazából.
De szerencsém van csak két rozsdamentes kisvödört kell vennem.
Lehet, hogy perverzió, de nekem gyári állapotban tetszik a legjobban
Na ja. Lehet én is megfontolnám az átépítését, ha teljesen szétzúznám egyszer. Vannak ezek a minden polcon kapható "streetfighter lámpa" darabok, de igényesebbeket is találni.

Pl. ez elég jó.
Minek a fejidom?
Csak a nyűg van vele.
Egyenlőre a kormány a legkisebb gondom. Egy fejidom jobban jönne.
Ha sorra kerül még meggondolom, hátha a szekrény tetején meglesz még
Egy darab hajlított papírvékony cső mind.
Ha a hajlítás megfelelő méretű akkor sose lesz gond,csak a következő csúszásnál ahol ujra vehetsz egy kellemesen drága másik gári kormányt.

Ezért is jobb az alu.
Tartósabb.Tapasztalat.
Köszi de a hasonló, majdnem olyan jó alkatrészekkel már sajnos vannak rossz tapasztalataim. Mindenesetre köszönöm a tanácsokat.
Nem kell gyári.
A japan széria kormányokra megdöbbentően hasonlít az MZ kormány.
2300 forint.

Aluhoz képest ez a 49 euro nem sok.Én bontott gyárit vettem 22e-ért és örültem neki.
Aftermarket magura 32 lett volna.
Oké, eddig is elvolt a szekrény tetején, szerencsére az alu nem rozsdál gyorsan. .-)
Köszönöm, azt hiszem maradok a gyári kormánynál. Egyszer csak kész lesz a motor.
Nekem 49euróba fájt + 10euróért hozták el. 49 euró úgy, hogy már a posta is benne lesz, ha ki tudjuk kerülni az utánvétet.
Ti szoktátok ezt nézni a Travel Channelen?
Szerintem nagyon jó. link
Köszi a választ. Mégis mi lenne az ára ha érdekel?
A gyárin van 2 furat, hogy ne forduljon el a markolat. Ezen nincs, nyilván lehet rá fúrni. Én nemes egyszerűséggel azt a két kis műanyag bizbaszt nem tettem vissza, ami a furatba illeszkedne, mert már akkor is hónapja állt a vas, és nem volt kéznél fúró. Majd télen talán kifúrom, de lehet hogy nem, mert így sem fordult el a markolat egyszer sem.

Ami különbség van, hogy ez kb 20-20mm-el szélesebb mint a gyári kormány, és talán kicsit magasabb is, de mivel nem volt kéznél a régi erre nem esküszöm.

Összességében kb 20 perc alatt fel- és rászereltem mindent.
Könnyen fel tudtad rakni? Fúrás faragás nélkül?
Nem, lsl. A gyári nekem is elhajlott, és két helyről rendeltem 1 hónap különbséggel, és 1 nap difivel érkezett meg...
Hello!

Gyári?
Van matt fekete kormányom. Bontatlan, alu.
Ápropó, van valami infótok, hogy kuplungbowdent (olcsón ) honnét tudnék szerezni?
Mert már a 28. webáruházat lapozom át, s nem lelem.
Előreis