Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

2007-es gumi Dobd ki a picsába ez nem jó semmire Ez a gumi már akkor szar volt mikor legyártották Ennyi év után meg végképp Vegyél egy új szettet inkább nehogy megint baj legyen belőle
2007es a gumi 21. héten gyártották. Érdekes mert Nekem volt az fzn 2006os hátsó gumi az is csúszkált rendesen, de azért nem ennyire. Nem fújtad nagyon keményre a gumit? De attól se csinálhatja ezt szerintem. Amúgy 2.4-2.5el járok hátul, elől 2.2.
Ahogy írták gumiápolás gyanús....épp tegnap havernál voltam autókereskedésben és kezelt egy kocsit....a műanyag és gumi alkatrészeket váltóolajjal kenegette.....csak néztem mint hal a szatyorban....
Dunlop Sportmax DOT EUBM 9JTM2107; Mond ez neked valamit?
Lehet, hogy kezdő vagyok de, hogy ez egy kalap ..... az biztos. Csak megmutatom a fékpedálnak a csizmát és már csúszunk is. Sőt! Ha feltévedek két nyomvájú közti "púpra" a hátulja már csúszik is le róla.
Előőtte egy FZ6-ot és egy GSR használtam de soha nem találkoztam ilyen jelenséggel és nem a sebbesség miatt. Gáz nélkül is csúszkálunk.
12.600 km-el vettem a vasat. Gyanítom, hogy ez a gyári gumi rajta.
Lehet be volt kenve gumiápolóval, nem volt fényes?
Elég pech, sajnálom az esetet!
Guminak milyen a dot száma? Nekem is volt rajta régi gumi, minden kigyorsításkor elforgatta, de fékezésnél azért nem szabadna ennyire csúszkálnia. Nem lehet, hogy ráfolyt valami a gumidra és attól csúszik nagyon?
Hol keresd a hibát? Gumi? Fék? Saját magad?
Segítség! Viszonylag új Fazeres vagyok. Egy Fz6 után tegnap hoztam ki egy Fz1 Fazert 12 e km-el. Hátul 190-es pacsker és csúszik, mint disznó a jégen. Enyhe fékezésnél rögtön, és egyenetlen úton is azonnal kicsúszik a segge még 40-es tempónál is. Ma konkrétan el is dőlt a vas egy ilyen csúszás után. Fejidom, tükör, index rotty. Valakinek ötlete, hogy hol keressem a hibát? Köszi nagyon!
Igen újonnan, főleg középen kopott már.
és újonnan tetted fel a gumi 10e km nagyon kevés
Javítva....
adatlap kommandó meg fog találni,,,,
Az valóban nem sok.....keress Z6-ot,ha forgalmazzák még valahol....55 körül voltak.
10.000 km
Szia!
Mennyi az az annyi?
Sziasztok!

Ennyit bírt a a Metzeler z8-as gumim a Fazeremen!
Még szezon végén be akarok ruházni újba!
Érdeklődnék, hogy egyben érdemes-e lecserélni az elsőt és a hátsót illetve milyet ajánlotok valami olcsóbb kategóriába?
Köszönöm előre is!
már elkelt.üdv-
Szerelem első látásra?!
PR 2 van hátul, de már nagyon vártam, hogy ledobhassam....valahogy sosem biztam meg benne. Most Pirelli Dragon Supercorsa......na ez igen......
Nem hajolok le a szappanért.

De ez annyira nem mozgat..........a faridom helyett a blokkcsomag 130 lova jobb lett volna a daytonáról.

Ha cserélek ez a szürke R-es így ahogy van.

Ezen törpölök hogy jó lenne újonnan beújítani.Majd jövőre-esetleg utána.
Zolcsi?...mi lesz még ebből...
Bar 10 uj motorbol 8-on levo kipufogo nem tetszik manapsag.