Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vezérmű része még "szűz"......Ha majd lesz valami hangja, én sem tudom, mivel kezdjem........
Igen, az a meghajtó lánc volt. 57 ezernél cseréltem le a gyárit.
54.000 km. Mintha azt írtad volna régebben, hogy 56.000-nél kellett cserélni vezműláncot nálad. Esetleg akkor cserélted a meghajtóláncot?
Neked mennyi a km a motorodba? Én most tartok 67900 km-nél, de én még nem cseréltem sem vezérműláncot, sem feszitőt, sem vezetőt. A vezérlésnél még minden a gyári. Semmi hangja nincs, addig nem babrálom. Én sem tudom, mit mennyiért honnan lehet majd beszerezni, ha sor kerül rá.
Alig varom, hogy olvassam, hogyan!
Legalabb megnyugodnek.
Ez inkább feszítőnek tűnik, de ezt könnyű ellenőrizni.
Elsőnek vennék egy feszítőt mielőtt nekiesnél szétdobatni.
Azt pikkpakk cserélik bontás nélkül is.
Hátha.
Mondjuk nekem nem jött be.
Majd télen dobhatom szét.
Melegen, menet kozben.
Melegen menet közben vagy csak indítsákor.
54.000 korul jarok es ez az egyetlen kopo alkatresz, ami nem lett kicserelve es amirol tudom, hogy ciripel, ha baja van. Ez spec tiktiktiktik hangot nyom es emiatt gondoltam cserelni.
Huhh................kérdezik a tulajt mennyi legyen benne.........
Bandit topikban található.
Amugy mar ertem miert akar mindenki 20e km koruli motort venni. :D Igy 45-50 korul... Tyuha, sok penzt megeszik!
Egyébként miért akarsz láncot cserélni?....a vezető és feszítő hamarabb döglik meg és ugyanazok a tünetei mintha a lánc nyúlt volna meg....a lánc nagyon sokat kibír ha nem feszítik túl mondván csörög.
Ez a nev nem olyan, mint Obamae, hogy mindenki tudja. :D Tobb infot, kerlek!
Vedd fel zöldivel a kapcsolatot.
Azokra vagy az arukra milyen cimszo alatt tudok rakeresni? Szokasos motoros oldalakon eddig nem futottam veluk ossze.
Koszi!
Csak tipp
Dunsztom sincs a pontos évjáratról de ez a vezérlés.
Igen,vezetőket minimum de lehet a feszítőt is.
Vezetőket és feszítőt sem árt.
REDFAZER vagy mas kompetens forumozo!

Vezermulancnal kell cserelni egyebet, mint magat a lancot?

Csak most kezdek belelendülni.
En ilyentajt nem izzadok mar borkabat alatt. Kar, hogy mindjart vege az aktiv motorozasnak.
nagyon kevesen voltak,de jó volt.
Kicsit már hűs van. Fél 7kor, amikor jöttem haza, már csak 16 fok volt
Hogy ment Peti? Nem voltak sokan?