Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

(Persze én csak vicceltem az előbb.)

A motorosok megbontják a kellemes és csendes nyugdíjas éveket kívánó kertvárosi, falusi nénikbácsik álmait. Persze én sem lennék boldog a helyükben.
Nálunk a garázs fala a szomszéd nappalijának fekszik. Én örülök, hogy fűti, ő meg annak örül, amikor hajnalban bekapcsolom a kompresszort...
Nálunk a kutyaházban is padlófűtés van.
Kénytelen voltam szezon végén olajat cserélni, igaz azóta gyorsan belepergett majd 2000 km a motorba.
Viszont már megcsináltam a fűtött garázsban a helyet a vasnak !
Hali, mar dolgozom :) mult het csutortoktol. Jol vagyok. Motorban 500.000es a kar. De nem gtk :) szal a szocske ujra ugrani fog.
Rendorsegi jelentesre varok. Biztosito szivozik a cuccokkal.. 289.000 huf rongyolodott le rajtam. S orulnek ha a felet kifizetik...
Titaniumot november 5-en kell visszaadnom. Egynapos sebeszet. Vajon fogok tudni dolgozni masnap? ;-)
Azért ezekből a motorokból mikor leengeded 6-8-10 ezer km után az olajat nem olyan olaj folyik ki, mint 30 éve a zsigulikból. Nagyon elméletek ezek.
Akkor nekem pont ideális, se friss se öreg.
kb2500km van benne
Köszi. teremgarázsban áll szóval viszonylag egyenletes hőmérsékletben áll, nekem azt mondták jobb lerakni tiszta olajjal mint használttal, szóval most már hamarosan olaj csere lesz :D
U.i. 2.: Érdekes dolgot olvastam:

"Az olajcsere ellentmondásossága abban rejlik, hogy mindkét megoldásnak van előnye és hátránya egyaránt. Ha tél előtt cserélünk olajat, akkor a régi olajban található oxidatív részecskék és savas kémhatású komponensek nem okoznak belső kémiai korróziót. Ha viszont nagy hőmérséklet-ingadozású helyen áll a motor, akkor összegyűlhet olyan mennyiségű pára stb. a friss olajban, ami aztán nem válik a későbbiekben a hasznára. Ha azonban fix 10-15 fokban van a motor, akkor mindenképpen a tél előtti olajcserét javasoljuk."

Nem sok ismerősömnek van fűtött garázsa, lehet ezért nem hallottam arról, hogy tél előtt érdemes olajat cserélni. A "köreimben" mindenki tavaszi szervizzel kezd.
U.i.: Én nem cserélnék szezon végén olajat, csak állni fog a hidegben; inkább a palackjában tegye valami kellemesebb hőmérsékleten. Persze pótolni érdemes, ha hiányzik belőle.
Ha van középsztendered felpattinthatod arra is, vagy ha van szárnysegéded, akkor valamelyikőtök ráül, egyenesbe hozza, a másik pedig csekkolja.
Az olaj csere a tavalyi év végén volt ami hamarosan aktuális lesz (bár még nincs benne 7e km sem). Most fogok beletölteni kicsi olajat ,de megvárom míg lehűl a motor .
Olaj szintet , hogy nézel? sztenderdre állítva? vagy legyen simán két keréken s valaki fogja vagy nézi?
Az olajszintet a kémlelőablakon le tudod ellenőrizni. Mikor volt utoljára cserélve? Ha már valamennyire esedékes, én egy cserével (szűrővel együtt) kezdeném.
Sziasztok.
Elő jött egy kissebb gond hidegen felvillan az olaj nyomást mérő lámpa majd elalszik majd megint elkezd égni s ha leviszem a fordulat számot alacsonyra akkor kialszik, lehetséges az hogy az olaj szint kicsi?
Jo kis 2010-es fejlesztes, csak egy kicsit mar ragos. A helyedben uj modelleket neznek. Elore puhabbat, hatulra turasabbat. Vagy ha vegtelen penzed van, persze legjobb a puha gumi is hatra.
Nekem még ez lett ajánlva:

Bridgestone bt023
Köszönöm!

A Michelin tényleg "cool", csak hát az ára....
Micsinálsz vele hogy ennyire kopik?
Bár kanyarban meg tapad. A mostani görög túrán a "Berber" nevű 1000-es kollégát kanyarban mindig porig aláztam. Szóval nekem is nagyon bejött.
Nekem is az van. Csak hamar kopik. 8000 km alatt a hátsóból hiányzik majdnem 1 mm.
Nagyon egyszerű a válasz! Michelin pilot powe Ami a képen van pilot sport amúgy! Képen a power és még valami extra
Nekem mischelin pilot road 2 van és én meg vagyok nagyon elégedve vele. A következő biztos hogy a road 3 lesz.
Sziasztok srácok. Kérdés. Van egy kérdésem van valakinek givi doboztartó konzolja? Mert Van egy Nonfango dobozom és ahoz szeretnék hátsó doboztartó kozolt, de sehol nem találok hozzá tartó konozolt és az érdekelne hogy a givinek a 365FZ konzoljára más platnit is fel lehet e szerelni vagy nem. Előre is köszi a segíséget. Illetve arra lennék kiváncsi hogy kinek mekkora doboza van hátúl és hogy viselkedik vele a paripa?
Z6 már nincs, max raktárról. A Z8 váltotta.