Az Októberi Motor Revü használt motor rovatbán az FZ6-ról egy három oldalas cikk jelent meg!
Bár ez az írás Nekünk már nem sok újdonsággal szolgálhat
De Én azért jó érzéssel olvastam el.
Bölcs meglátás.......főleg, hogy a hirdetésben külön fel is hívtam rá a figyelmet . Ettől függetlenül külön szettben rendelhető hozzá , tehát van rá megoldás, azért adom ennyiért, mert ezeket az elemeket külön kell megvenni.
A többi részét elvitték a motorral együtt, az valamiért kellett az új tulajnak (gomdolom oldatásákát vagy dobozt akar oda rögzíteni).
Egyébként konkrétan érdekel is, vagy csak a figyelemt próbáltad felhívni erre a "súlyos" hiányosságra?
Üdv Urak!
Mi lehet a különbség az 1B31 és az RJ07 tipus között?
2004-es FZ6-n ről van szó!És még van sok ilyen tipus ami közül lehet választani!RJ071 és 74 pl.
Valaki tudna ebben segíteni?
Unikornys ,kerékpártáskát rendeltem tőle nemrég és vele készítettem el .
Postával együtt volt 9e. FT. Ha kell elérhetőség - az adatlapomon találsz e-mail címet- írj és elküldöm.
Sziasztok! Most vásároltam egy FZ6st(04').
Mi a véleményetek a kétszeműsítésről?
Tudtok ajánlani valakit aki korrektűl megcsinálja, és átnézi a motor elektromos rendszerét. (elöző gazdája mokolt rajta vmit,olvadt csatlakozók stb.)
Szóval valaki pest megyében?
a fönti részt gyakran ismételgettem
aztán csak ésszel menj, te kanyavadász
google.maps
de még nem biztos vagy Sahy fele egy kis kört
Egész napra nem......de egy rövidebb kört lehet hogy csapok
Ti merre?
Bár ez az írás Nekünk már nem sok újdonsággal szolgálhat
De Én azért jó érzéssel olvastam el.
A többi részét elvitték a motorral együtt, az valamiért kellett az új tulajnak (gomdolom oldatásákát vagy dobozt akar oda rögzíteni).
Egyébként konkrétan érdekel is, vagy csak a figyelemt próbáltad felhívni erre a "súlyos" hiányosságra?
Mi lehet a különbség az 1B31 és az RJ07 tipus között?
2004-es FZ6-n ről van szó!És még van sok ilyen tipus ami közül lehet választani!RJ071 és 74 pl.
Valaki tudna ebben segíteni?
Elkelt a motorom, az alábbi dolgok viszont megmaradtak. Mivel más típusban gondolkodom, így ezek feleslegessé váltak:
GIVI Plexi egyedi tartó konzollal:
http://olx.hu/hirdetes/givi-pl...
GIVI 351FZ csomagtartó karok és M5M platni:
http://olx.hu/hirdetes/yamaha-...
Nagyon rövid ideig használtam őket, újszerű állapotban, karcmentesek.
Üdv: István
Postával együtt volt 9e. FT. Ha kell elérhetőség - az adatlapomon találsz e-mail címet- írj és elküldöm.
Honnan rendelted, ha szabad kérdezni?
Mi a véleményetek a kétszeműsítésről?
Tudtok ajánlani valakit aki korrektűl megcsinálja, és átnézi a motor elektromos rendszerét. (elöző gazdája mokolt rajta vmit,olvadt csatlakozók stb.)
Szóval valaki pest megyében?