Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy szuperál amúgy a vas
Pont ugyan ezzel a hibával kezeltem motort. Hajlamos a "siber" ragadni hosszú állás után a kiszáradó benzinben lévő pancsok miatt.
Gyors segély a karbi tisztító (pl. CataClean), de mivel a lerakódás a dűzni fölött van, és így nehezen éri elég benzin, igen nehéz, és hosszadalmas a kijáratása. A légszűrő felől porlasztott tisztítószer egészen jó megoldás. Amúgy rendszeres használattól sokat javul.
és ezt szerintem minnél hamarabb tedd meg!
karbi puculás, és minden rendben!
Me kopasz vagy?
Melegen még nem, majd megpróbálom.
huu.. tényleeg?
A szálka is sok benne..
Akkor is csinyajjunk bizniszt.., mert akkor a 4 ormányosért (bár 1et lehet megtartok ) lesz 1 jó hayám !
Gáz húzás helyett szívatót nem próbáltad?
Sziasztok nemrég vettem Fazerem(2002-es 1000-es) 9évet állt a motor 30000km van benn. Amikor indítózok, hidegen-melegen nehezen indul ha nem húzok neki egy kicsi gázt. Az önindító pörgeti mind a vadállat. De kb 5x többet fordít a főtengelyen mint egy egészséges sor 4-es. Ha melegen leállítom, és pár percen belül indítom, akkor indul gáz nélkül is. alapjárat 1250ford/min. Télen következik: kompresszió mérés, szelephézag ell., gyertyacsere, karbi pucolás/szinkron. Egyébként a motor jól veszi a gázt, normálisan fogyaszt, nem füstöl, és megy szépen. Tapasztalt már ilyet valaki? Esetleg szívócsonknál falsot szívhat? Valakinek van valami ötlete mi lehet ez?
Köszi!
Na ja, két év alatt lehet többet is veszt az értékéből, mint 70.000,-Ft.
Az emberek többsége azért felfogja és elfogadja, hogy az ilyen cikkek sokat vesztenek az értékükből, de próbálják kihozni a lehetőségekből a legtöbbet. Mikor beszélünk azokról, akik nagyítóval vizsgálnak mindent, majd nem tudnak belekötni semmibe, majd azt mondják, hát ez a gumi 4 év múlva cserés lesz, ezért 80-nal kevesebbet adok érte. Vagy egyenesen a saját költségeit akarja belealkudni... "hát drága az átírás" - ÉS? Nekem nem volt az, nem lesz az, ha megveszem a következőt?

Múltkor sisakot hirdettem, új ára 125, én 80-ért raktam fel iá.-ral. Sok majom írt, de volt egy felháborító: közölte, hogy ez a sisak nem ér annyit, mert akciókor meg lehet kapni újonnan 80-ért, de eBay-en tudna venni 35-ért, szóval 30-ért "azonnal megszabadítana" tőle. Írtam neki, hogy az nagyon jó ár, vegye meg azt, kiváló ajánlat. Egy hét múlva elkelt 73-ért. Másik tag a 80 körül hirdetett dobozaimat vitte volna el azonnal 35-ért. Neki meg azt mondtam, hogy inkább várok pár napot és eladom 70-ért. Így is lett.
Annak mocsarizu es szaraz az husa......nem javaslom.
Nagyon hule vagy
.. de olvasol a gondolataimban, mert pont akko tervezek motort csereni, s a 4 törpilláért síímán kapok 1 busát !
A kedvencem a hahun a 870 km-t futott 06-os S1 talan vmi 1450e..
Ket lany egy fiu szal ha varsz felevet megdumalom velük.
Baasszuus ezer éve keresek ilyen jószágot !
Megalkuszunk?
Annyi bibi van, hogy az én motorom a legszebb, legjobb, stb. tehát 4 elefánt alatt nem adom !
Mértne adnám el 650 ért?
Két év nagy idő, meg nem arany ez !
Viszont a következő motor árából is erősen alkudnék, ha nem reális, s közöny esetén a viszonlátás, repülök a következő virágra !
Csak 1 példa:3 éve vettem kocsit, ha menne a piacra akko 7 kilo lenne a "buktám", de ezt nyilván nem így kell számolni.
Sok embernek ez nem esik, le, használom, vásik, öregszik, s megy le az értéke!
Inkabb 599.fantasztikusan tudok alkudni.
Esetleg megvan meg a harom szumatrai fehertorpeelefantom cserebe.
Ha 720-ra alkudtad le a motort, mert annyiért találtad ideálisnak, jövőre eladnád ~650-ért?
3 hónap és 3 okádék motor megnézése után vettem meg a vast, elég nagyot alkudva (850-720), sok extrával, 35 e km-el, de lehet mákom volt mert a srácot folytogatta a fraanos hitel.
Kb egymillio motort megneztem a hahun (végül az olx-on találtam meg a normális motort) előtte, s siralmas állapotok vannak (most is), mert tengeteg a túlárazott motor!
Már elnézést de mit gondol a sok láma, hogy majd jön a madár?

Ja eccer csak jön !
A legtöbb motor hónapok óta (vagy évek) fönn hányódik a hahun!
Mindegy mindenki annyit kér érte amennyit akar, de ami nem reális áron van az nem kell a kutyának se!
Tegyük fel piacra akarnám dobni a vast, kb. 1 hét alatt elmenne, mert úgy lőném be az árat, hogy mindenkinek jó legyen!
Nem volt rövid idő.... Alkatrészt hol szereztetek? Mennyiért csinálták meg? A blokkot kivették?
Épp toltam ki a garázsból.
Egy kis molyolással biztossan fel lehet rakni.
Ja mert itthon 10 év körüli motorokat 1-2 ezer kilométerrel akarnak venni.

Én 35.000 km-el vettem meg a mocim. Idén tavasszal volt 40 ezres szervizen szelephézag meg egyéb és mondta a szerviz, hogy nem mondta volna meg hogy 35 vagy 3.5 ezer van benne.

Most is árulnak egy fazert 70+ ezerrel. Nem fogják tudni hamar eladni.

A magyar használtautó/motor vásárló HÜLYE.
új vagy bontott alkatrészekből lett felújítva?
A váltóhibás FZS elkészült végre, több mint 2 hónap alatt. Egy kapcsolóvilla görbült el, és két fogaskerékpárt darált el a rossz kapcsolás.