Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak akkor megy a ventim, ha a 4. rublika látszik a hőfokmérőn.
Hááát akkor nagy eséllyel hengerfejes lehet....ezt lehet tesztelni mielőtt bontani kezdenéd a blokkot...
1-2 fokozatba hegynek fel kutyorog ès akkor tolja ki, ma megjàrtam
vele a glossglocknert 2x elèg erős tempóba utassal, semmi baja
nem volt, este feljöttem lassan a hegyre egyes kettesbe
nyomja a vizet kutyorog a kiegyenlitő...
Lehúztam a vízcsövet, full tiszta folyt, arra tippelünk, hogy
kèsőn kapcsol a venti. Ez lehetsèges?
Ha nem fogy le jobban azután miután kinyomja a minimum alá bármennyit is mész akkor a hiba a hűtőnél van (vízkő vagy bármi más elzáródás).....ha folyamatosan fogy akkor más...
Atyagatya, inkább hirdették volna egy hétig és 85-öt kaptak volna érte.
Megnèztem sajos nem ez a gond, nekem kinyomja nem csepeg.
Amikor elinditod azonnal megy a ventid?
A héten volt egy pár ugyan olyan doboz hirdetve mint neked volt, 55e ft ért tartóval csak lecsúsztam róla, kb fél napot volt hirdetve
Nekem volt ilyen. Takarítsd meg a hűtő kupakját. Nekem tele volt valami békanyál szerű anyaggal a Motul hűtővíztől. Ez a nyálkás valami alá ment a gumitömítés alá, az nem tömített, és elcsepegett a vizem a kiegyenlítő tartály kis csövecskéjén. majd írd már meg, bevált-e a tippem.
Fzs 1000 kinyomja a vizet minimum szint alà. Akkor amikor pont bekapcsol a hütőventi. Ràtöltök beinditom nem bugyog, hőfokjelző làmpa nem vilàgit. Megy ettől eltekintve. Mi lehet a baj ? Tapasztalt màr valaki ilyet?
Sziasztok,

eladó lett az FZ6-N motorom, hátha keres valaki most eladót:http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ahhelyett hogy rögtön főbelőnék őket.
Nem de tokom kivan hogy hurcolasszak itt a beteg embereket...
Hát ha ebolás leszel meg is érdemled. .-)
Mert amúgy Kongóba készültél?
Udv!
Tekintettel az ebola jarvanyra ugy dontottem h lemegyek Montenegroba nyaralni. Ugy tervezem h horvatoknal senj-tol a 8-on akarok gurulni...
Tudnatok valami hasznos tanacsot adni,tippeket helyeket stb stb. 2 nap alatt gondoltam lejutni es 2 nap alatt vissza...
Valaszokat elore is koszonok
Fel. Nekem is az van. Át kell alakítani a csövet. Nekem egy helyi fórumos srác segített benne. Nagyon gyorsan kész lett és nagyon jól néz ki. Galériámban látszik a képen hogy rajta van a cső és az idom is.
De sok a kaland.
Sziasztok!

Kellene egy kis segítség.
Givi bukócső van a vason. Fel lehet szerelni tőle a hasidomot és ha igen hogyan illetve mire kell ügyelni?
A kipu cső üzemmelegen 160°-os.
Erre gondolom k.vára kiváncsiak voltatok !
Nade az már nem volt vicces mikor elmentem ráégetni a festéket és megálltam, s a motor félig kivolt gyulladva a semmi közepén...
Vagyis ez a rohadt festék akkor égett rá és nem láttam a füsttől a motort.., huu.. ésmég pisánom se kellett..
Mindegy.., hálisten megusztam..
Szerintem vidd vissza neki.
Millió darabra, szerelő csinàlta. Levan fènykèpezve.
Olajcserekor szét volt szedve teljesen?
Alul. A szimeringnèl minimàlisan èrezhető