Sziasztok! Fz6n 2007 -hez keresek fehér hátsó lámpabúrát illetve indexeket! Ha valakinek van, vagy tud esetleg, hogy honnan szerezhető be az érdekelne.
Jobbulást neked is, a motornak is. A kérdéshez csatlakoznék, hogy a bukó törte-e el a kulcscsontot? Nekem anno az eladó nagyon mondogatta, milyen jó az a Shoei amit kinéztem, mert szivacsos a nyakrésznél, és nem a műanyag ütődik egyből, hanem először az tompít.
Ja és fertőző a Fazer, tavaly a földszinten lakó srác kérdezgette, h mennyire jó, meg hogy nem instabil-e az Fz6, ma látom, hogy vett egy 2005 körüli Fazekat. .-)
Isten ments,semmi elvárásom nincsen feléd, a normális segítőkész emberekhez szóltam volna,de csak egy jópofizó emberkébe botlottam, még egyszer én kérek elnézést! Pont az ilyenek miatt nem fórumoztam már egy ideje,meggyőztél róla hogy ezután se tegyem (motoros összetartás PFFFFF)
Ne légy már olyan görcsös.
23 évesen elvárod tőlem, hogy olvassak a sorok között, magadtól pedig nem, hogy leírj egy épkézláb mondatot?
Legalább sikerrel jártál!
Jobbulást Zack! A 311-es út milyen, gyorsforgalmi?
A biztosító általi fizetés ilyenkor hogy működik; megcsináltatsz szervizben mindent, lecseréled a ruhád és benyújtod a számlát feléjük?
Koszi! En azert sajnalom a fickot :((
Jahh, meg jo h rendesen bevoltam oltozve... Kabat off.. Kesztyu off... Sisak karcos, lehet azt is fizeti a bizti mer ez igy mar eleg vaskos lesz...
Örülök hogy ilyen sziporkázó a humorod! köszönöm,de meg oldódott, és én kérek elnézést,hogy egy kib@aszott veszőt lehagytam, de gondolom tudsz a sorok között olvasni 23 évesen vagy annyira művelt
Offtopic:
Mindenki vigyazzon magara!
Tegnap a 311-esen egy 60 ev koruli uriember Ignisevel bekanyarodott elem. Motor eldob, en vallamra erkeztem. Torott bal kulcscsont. 3 cm-t mozdult el az egyik resze es leszakadt egy 5 cm-es darab... Remelem par napon belul mutenek.
Nalam az emberek es az egeszsegugy eddig jelesre vizsgazott. Megalltak, segitettek.
Csavo elismerte felelosseget, szegeny ellen buntetoeljaras indul, mert 8 napon tuli sebesulest okozott...
Motor: karcos idomok, lyukas huto, s lehet eldurrant egyik teleszkop is. De mar a szervizbe van. Szoval remelem elkeszul mire en is felepulok.
üdvözletem mindenkinek. olyan kéréssel fordulok hozzátok hogy után gyártott (2005)FZS 1000 Fazer-re hasidomot honnan tudnék venni!? Válaszotokat előre is köszönöm. üdv Feri
Érdekelne itt valakit egy SJ1000? Minden tartozékával együtt, Memóriakártya nélkül Akksi, töltő, összes mount.
Annyi átalakítás van a házon, hogy fúrtam rá egy kis lyukat majd beragasztottam szivacsot, hogy ne legyen doboz hangja. Azóta szép hangja van és ugyanúgy nem ázik be.
Ha már GoPro. Tegnap felapplikálam a bukóra a Sony-t, igaz a szél is fújt kissé, de erősen foglalkoztatott, hogy egy mentős nyakmerevítőt szerezni kellene valahonnan. És ez a cső formával még áramvonalas is. A GoPro a téglatest formájával milyen lehet, félúton kitöri a nyakad?
Hol történt a 311-en?